SIN Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 To je to. Moze lock. I da, trebao si boldovati i to TUDJMAN.A njemu i duguju crno-bele boje :D :D :D :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 ZAPEVAJMO Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 (edited) u pravu ste realno samo sto bi Krcun svakog ko pomisli na Srbiju slao na Goli Otok, al' nema veze, zato je bar napravio "an exclusive Serbian image!" mislim da je ovo najgluplja czv-partizan rasprava, al dobro :) Edited October 10, 2012 by alfy Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 (edited) Najgluplja je jer smo dokazali da navijate za ustasko-tudjmanski klub. Da je obrnuta situacija bila bi vam super rasprava!Drale i alfy, slobodno stavite =U= u signaturu Edited October 10, 2012 by SIN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Najgluplja je jer smo dokazali da navijate za ustasko-tudjmanski klub. Da je obrnuta situacija bila bi vam super rasprava! Drale i alfy, slobodno stavite =U= u signaturu lolneko ko sebe naziva crvenom zvezdom se smatra srpskim klubom. jeste, taman koliko su Čokalije potomci Aleksandra Makedonskog. PITALI SMO CIGANE NEĆE DA NAM KAŽU GDE JE NJIHOV OSNIVAČ ZAKOPAO DRAŽU. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 edituj još par puta post, možda skreneš pažnju sa činjenice da ste ustaški klub! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 nije mi jasno kako mozete i jedni i drugi da budete toliko zadrti po takvom nenavijackom vec istorijskom pitanju...zna se da su oba kluba osnovali komunisti posle rata, nema tu sad ko je bio manje ili vise srpski klub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 naravno da nema ko je manje a ko više srpski klub kad partizan uopšte nije srpski klub! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Tako je bre!A ovaj Dule, otišo jednom u Nemačku i odma smo mu mi ovde zadrti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Prodo je rakiju, od sada samo snaps... Mene boli tuki za zvezdu i partizan, al mi drago kad nerviram draleta :) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 nije mi jasno kako mozete i jedni i drugi da budete toliko zadrti po takvom nenavijackom vec istorijskom pitanju...zna se da su oba kluba osnovali komunisti posle rata, nema tu sad ko je bio manje ili vise srpski klub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Mene boli tuki za zvezdu i partizan, al mi drago kad nerviram draleta :) ју ноти, НОТИ бој. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 nije mi jasno kako mozete i jedni i drugi da budete toliko zadrti po takvom nenavijackom vec istorijskom pitanju...zna se da su oba kluba osnovali komunisti posle rata, nema tu sad ko je bio manje ili vise srpski klub ваистину докторе. међутим, кад је неко непрекидно други, мора да нађе неки начин да испадне бољи у својим очима. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 pa mi cigani razumemo tu vašu potrebu, ali smanji malo, vidiš da vam je već krenulo na bolje od kad je tole tu! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 (edited) ko o cemu, cigani o postenju ne zaboravite da je zlezda jedna od retkih klubova koji su izgubili titulu preko suda, sada vec daleke '86te Edited October 11, 2012 by alfy Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 да, а заборавих које националности беше онај који им је ту титулу неправедно доделио. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Moze da dodje Ante Pavelic i dodeli titulu, to nije bitno, bitno da nas nije osnovao, da igraci ustaske NDH nikada nisu igrali u srpskoj Zvezdi, i da jedan osvedoceni USTASA Franjo nije dodelio boje u koje se kunete. Izgledate mi kao deca iz vrtica... Pa sa malo prosecnog iq-a bi to trebalo svima biti jasno. Ne mozes se kunuti u nesto sto ti je ustasa ostavio u amanet ffs.Mislim mozes, ali onda se pridruzi Kandicki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 сакујете творова муда већ годинама па вам није лако. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Kakve to sad veze ima? Ti si zagovornik nekog argumentovanog raspravljanja, govoris drugima kako spinuju ili menjaju teze, sta je bre sad ovo? Mi mozemo biti pet godina za redom drugi (u ligi, ne u kupu), ali vi nikada necete imati ni trofeja niti uspeha kao mi. Ali nije to bitno. Ovde nije rec o prvom, drugom, trofejima itd. Ima ljudi koji navijaju za Rad, pa sta? Ako navijas za klub samo zbog mesta na tabeli i trofeja onda imas problem sa egom i kojekakvim kompleksima. Ali nije o tome rec. Rec je ovde o SRPSTVU i kako otici pred Milosa Obilica, Cara Lazara, sve zrtve poklane u Jasenovcu, sve zrtve poklane od strane Franjine vojske i reci im "Hej pa ja navijam za CRNO-BELI klub, Franjo nam dao boje..." Pa na sta to lici? Jesu to Srbi? Jesi, ponavljam, kao sto je i Kandicka. Da bi bio pravi Srbin nije dovoljno imati srpske roditelje, vec voleti Srbiju i sve srpsko, a pritom ne klanjati se Franjinom amanetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 partizan je osnovao jugosloven, kao i zvezdu osnovna razlika je sto je za svog zivota i rada u klubu, vas jugosloven jurio, ubijao ili gonio na goli otok srbe Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Ako ces da trolujes nemoj ni da postujes. I kako to menja cinjenicu da igrate sa Franjinim bojama? partizan je osnovao jugosloven, kao i zvezdu osnovna razlika je sto je za svog zivota i rada u klubu, vas jugosloven jurio, ubijao ili gonio na goli otok srbe Reci mi koji predsednik Zvezde je to radio, a ja cu ti reci koji je predsednik Partizana ubijao Srbe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 kakve franjine boje :)) partizan je na poklon dobio garnituru dresova od juventusa, posle prijateljske tekme i od tada stoje ove boje... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 jeste istina ovo za juve, i ja znam za tu priču, ali to je isto tako još jedan dokaz da su seoski klub koji se popalio posle prijateljske utakmice i promenio boje! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 jebiga, mi kao seoski klub smo imali tu cast da odigramo prvu utakmicu ikada u kupu sampiona, sa sportingom :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts