manager Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 zar nije bilo ocekivano paljenje posle demoliranja marakane? ovo nije nikakav vid osvete, sve je doslo spontano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Jbg matori,kad vas bude manje "pravih" navijacha,onda cu i ja doci,kad Koroman i Ninkov ne budu igrali za zvezdu,onda cemo i Pera i ja doci itd itd da ne duzhim dalje.. potpisujem. I vi ste se vratili na jug Marakane,pa ste zapalili isti pre par sezona,kad je bilo 3:0,a vi imali one "PFC" markere. Ista govna na obe strane,samo drugačije obojena :D upravo. ovo nije nikakav vid osvete, sve je doslo spontano. spontano? da li da placem ili da se smejem? Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 ne znam, zavisi kako ti gledas na stvar :) al definitivno ako budem isao sledeci put na derbi, idem na istok.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 olololololol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 ahaha, jes da navijam za zvezdu, ali lol za sliku:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 bravo za sliku. srecan im praznik nadam se da su se ugrejali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 hahahahahahahahahhahaha :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Nedelja je svanula,u srce me ganula on joj prsten predaje,ni malo se ne kaje Nedelja je svanula,u srce me ganula on joj prsten predaje,ni malo se ne kaje Zastani sunce ne sijaj mu, molim te danas ne prijaj mu lijte kise hladne vode dragi ode,dragi ode Ispod mojih prozora zacula se muzika svatovi se skupljaju zdrave se i pevaju Ispod mojih prozora zacula se muzika svatovi se skupljaju zdrave se i pevaju Zastani sunce ne sijaj mu, molim te danas ne prijaj mu lijte kise hladne vode dragi ode,dragi ode Nemam vise vremena da mu budem voljena on bez reci odlazi meni suza polazi Nemam vise vremena da mu budem voljena on bez reci odlazi meni suza polazi Zastani sunce ne sijaj mu, molim te danas ne prijaj mu lijte kise hladne vode ZVEZDA ODE,ZVEZDA ODE lijte kise hladne vode ZVEZDA ODE,ZVEZDA ODE morao sam :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Brate, ti znaš da ja tebe gotivim i sve to, ali što si retard :( Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 kad govna ne mogu da pobede sevojno nek se nose u pizdu materinu, i ja koji igram na njih -.- Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 (edited) Brate, ti znaš da ja tebe gotivim i sve to, ali što si retard :( Na Marakanu dosla je ona,ta banjichka mala crvenkapa svrshili joj svi u usta cigani zato sto je mnogo pricala!!!! Bilo lepo danas na severu... znaci pokidao sam se kad su radovci podigli transparent:"samo su sela crveno bela" gtfo :D Edited May 6, 2009 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Samo što je taj quote od pre 3 godine, majmane :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Vuk dlaku menja,al cud nikada ! ;) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Brate, ti znaš da ja tebe gotivim i sve to, ali što si retard :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Vuk dlaku menja,al cud nikada ! ;) HA HA doca sluša skazija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 svaki pravi navijac mora da zna !:D svaki pravi navijac mora da zna !:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 http://www.pressonline.rs/page/stories/sr....mp;sectionId=37 medju njima je i kica...preti mu kako kazu, visoka kazna... Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 kad bi mu pretila električna stolica, onda bi bilo pravde u ovoj zemlji Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominacija Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 kad bi mu pretila električna stolica, onda bi bilo pravde u ovoj zemlji Huligani ,problem broj jedan u Srbiji ... Ima mnogo njih u redu za tu stolicu pre njega ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 onda će nam trebati više električnih stolica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 mogu da posluze i uzad za jedra na brodovima i onako nemamo brodove, pa da se ne bace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yy...p;nav_id=384180 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 bice tresla se gora rodio se mis :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 (edited) Huligani ,problem broj jedan u Srbiji ... Ima mnogo njih u redu za tu stolicu pre njega ... onda će nam trebati više električnih stolica owned by truth Edited October 2, 2009 by drug Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 JEBI GROBARE GLUPE JEBI DEBELOG PRASCA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts