Doca Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Realni Leško. Sabili su nas u oba poluvremena,nismo imali šansu,jadni smo. AL' ZATO SMO ZAPALILI "HRAM" HEHE JAO Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Popusio sam ga za derbi nikad mi nije bilo ovako krivo za neku utakmicu, ne mogu da verujem.... Btw bas ste nam objasnili navijanje!! A i fudbal! pozz za rome :) IMAMO KOMPLEKS, JEBOTE IMAMO KOMPLEKS...IMAMO KOOOOMPLEKS, JEBOTE IMAMO KOOOMPLEKS! zasto me je jebote mrzelo da ostavim post za vreme tekme,znao sam da ces ostaviti ISTI ovakav post jebo me konj. Bili ste bolji i na terenu i van njega,zadovoljan ? (nisam sarkastican) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 kada navijaci cute zadnjih 15min jel to znaci da su odustali od ljubavi svog zivota :D? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 kili grobar lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 @gruja :) Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 zajebi zajebi sve, mi smo vama zapalili stadion!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 ako se gubi na terenu ne mora na tribini ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 pa vi cete se vratiti na tu tribinu. ciganska posla. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 bash ciganska posla i onako su te stolice ruzne i u pogreshnim bojama lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 ovaj topic obrisati i zabraniti ovim navijacima iz fotelje da komentarisu. pale vam jedine zastave koje ste doneli na utakmicu u vasem hramu, da ne duzim sada ovde, jer nemam kome, onaj ko je bio video je.. a paljenje stolica, to su debili palili, skroz nebitni u celoj prici, ali sta da se radi, valjda su od vas videli, posto na marakani redovno udarate stolice i vatrogasce.. treba da vas bude sramota kad pisete na ovoj temi, a niste ni bili na utakmici. ovaj topic obrisati pod hitno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 si se iznervirao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 vise ovde nego na utakmici :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 e ljudi,dominus je rekao da se obrise topik,obrisite ga molim vas,on je vatreni navijac najebacemo svi posle ! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 (edited) pa imate teme na kojima pisete o tome kako ste razbili zvezdu u fudbalu. idite radujte se tamo, boli me bas, pre bih voleo da vidim sta je firma uradila na brdu nego koliko ste lepih akcija videli na tv-u. shvatas? koji kurac pisem, u pravu si lesko :) Edited April 8, 2009 by domiNus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 dominus, pa nesto vam je mnogo debila na tribini.......a da... drug mi je rekao da je masa palila...nagurali neke papire pod stolicu statijaznam i zapalili...i prekini sa tim forama navijaci iz fotelja itd....sta pokusavas? BARI Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 jel onaj drug shto se nagudrirao pa zaboravio da sakrije DIMNU OE OE OE OE TOI TOI TOI HEAHEAHEAHEA keks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 pre bih voleo da vidim sta je firma uradila na brdu 4:4 Idioti glupi nesposobni. Nego donekle je i domi u pravu za navijachi iz fotelje, evo recimo ja jesam jedan od njih, ali volim partizan i da sam mogao otishao bih na utakmicu. Ali tvoje rechi domi bi bile opravdane da je masa likova kao shto sam jao doshla i rekla AAA POPISHALI SMO SE PO VAMA NEMATE POJMA MNOGO SMO BOLJI U NAVIJANJU. Ali nije masa likova ... Nemoj sve nas navijache iz fotelje da prozivash. :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 (edited) tipicna srpska posla.. Edited April 8, 2009 by depresSed Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 @rejvene, prekini da se trudis...posalji mi pm sta da napisem da mozes na osnovu toga da me hejtujes do prekosutra jer vidim da se trudis....po sedamnaesti put kazem da mi taj drug i nije bas drug...i da je obicna debilcina....get it? Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 izvini... meni je samo smeshno shto se lozhite tako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 ovaj topic obrisati i zabraniti ovim navijacima iz fotelje da komentarisu. pale vam jedine zastave koje ste doneli na utakmicu u vasem hramu, da ne duzim sada ovde, jer nemam kome, onaj ko je bio video je.. a paljenje stolica, to su debili palili, skroz nebitni u celoj prici, ali sta da se radi, valjda su od vas videli, posto na marakani redovno udarate stolice i vatrogasce.. treba da vas bude sramota kad pisete na ovoj temi, a niste ni bili na utakmici. ovaj topic obrisati pod hitno... Jbg matori,kad vas bude manje "pravih" navijacha,onda cu i ja doci,kad Koroman i Ninkov ne budu igrali za zvezdu,onda cemo i Pera i ja doci itd itd da ne duzhim dalje.. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 ovaj topic obrisati i zabraniti ovim navijacima iz fotelje da komentarisu. pale vam jedine zastave koje ste doneli na utakmicu u vasem hramu, da ne duzim sada ovde, jer nemam kome, onaj ko je bio video je.. a paljenje stolica, to su debili palili, skroz nebitni u celoj prici, ali sta da se radi, valjda su od vas videli, posto na marakani redovno udarate stolice i vatrogasce.. treba da vas bude sramota kad pisete na ovoj temi, a niste ni bili na utakmici. ovaj topic obrisati pod hitno... Nema razloga da se toliko nervirash. Ti si malo promashio chinjenicu da je naziv topica ironichan, te da sluzhi upravo da bi se ljudi prepucavali na jednom mestu, a ne terali ljude koji bi ozbiljno da prichaju o sportu sa ostalih topica. (dodushe, nisi jedini, ima na ovom topicu par bash finih poruka vezanih za navijachku kulturu... ali je to zamrlo taman kad sam pocheo da se razmishljam da ovaj topic ostavim navijachima, a otvorim novi za prepucavanja) Ovde imamo maksimalno desetoro ljudi ukupno za koje se veruje da su ishli ili josh uvek idu ozbiljno na utakmice kao pripadnici nekih navijachkih grupa. A svi oni, verujem, imaju svoje forume na kojima mogu da prichaju o koreografijama, zastavama, novim pesmama... Svakako ne bismo podrzhali priche o tuchama i ostalim negativnim navijachkim 'delatnostima'. I to shto neko nije ishao na utakmicu ne znachi ni da je nije gledao, ni da ne navija za odredjeni klub. A ubedjen sam i da mnogo takvih daleko vishe voli i svoj klub i sport uopshte nego 'debili koji pale stolice ili ih udaraju kao i vatrogasce'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 http://www.dodaj.rs/f/3y/105/2ohYtP2G/080409.jpg[/img http://www.dodaj.rs/f/3o/tf/4EpeumdT/gal.jpg[/img pa vi cete se vratiti na tu tribinu. ciganska posla. I vi ste se vratili na jug Marakane,pa ste zapalili isti pre par sezona,kad je bilo 3:0,a vi imali one "PFC" markere. Ista govna na obe strane,samo drugačije obojena :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 zar nije bilo ocekivano paljenje posle demoliranja marakane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 izvini... meni je samo smeshno shto se lozhite tako :) Prepusti hejt Igoru, on to bolje radi :D Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts