Jump to content

Topic za PRAVE navijache...

Bartuc

Recommended Posts

Popusio sam ga za derbi nikad mi nije bilo ovako krivo za neku utakmicu, ne mogu da verujem....

Btw bas ste nam objasnili navijanje!! A i fudbal!

pozz za rome :)

IMAMO KOMPLEKS, JEBOTE IMAMO KOMPLEKS...IMAMO KOOOOMPLEKS, JEBOTE IMAMO KOOOMPLEKS!

zasto me je jebote mrzelo da ostavim post za vreme tekme,znao sam da ces ostaviti ISTI ovakav post jebo me konj.

Bili ste bolji i na terenu i van njega,zadovoljan ? (nisam sarkastican)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

@gruja

:)

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

ovaj topic obrisati i zabraniti ovim navijacima iz fotelje da komentarisu. pale vam jedine zastave koje ste doneli na utakmicu u vasem hramu, da ne duzim sada ovde, jer nemam kome, onaj ko je bio video je..

a paljenje stolica, to su debili palili, skroz nebitni u celoj prici, ali sta da se radi, valjda su od vas videli, posto na marakani redovno udarate stolice i vatrogasce..

treba da vas bude sramota kad pisete na ovoj temi, a niste ni bili na utakmici. ovaj topic obrisati pod hitno...

pa imate teme na kojima pisete o tome kako ste razbili zvezdu u fudbalu. idite radujte se tamo, boli me bas, pre bih voleo da vidim sta je firma uradila na brdu nego koliko ste lepih akcija videli na tv-u. shvatas?

koji kurac pisem, u pravu si lesko :)

Edited by domiNus

dominus, pa nesto vam je mnogo debila na tribini.......a da...

drug mi je rekao da je masa palila...nagurali neke papire pod stolicu statijaznam i zapalili...i prekini sa tim forama navijaci iz fotelja itd....sta pokusavas?

BARI

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

pre bih voleo da vidim sta je firma uradila na brdu

4:4

Idioti glupi nesposobni.

Nego donekle je i domi u pravu za navijachi iz fotelje, evo recimo ja jesam jedan od njih, ali volim partizan i da sam mogao otishao bih na utakmicu.

Ali tvoje rechi domi bi bile opravdane da je masa likova kao shto sam jao doshla i rekla AAA POPISHALI SMO SE PO VAMA NEMATE POJMA MNOGO SMO BOLJI U NAVIJANJU. Ali nije masa likova ...

Nemoj sve nas navijache iz fotelje da prozivash. :))

@rejvene, prekini da se trudis...posalji mi pm sta da napisem da mozes na osnovu toga da me hejtujes do prekosutra jer vidim da se trudis....po sedamnaesti put kazem da mi taj drug i nije bas drug...i da je obicna debilcina....get it?

▲

▲ ▲

ovaj topic obrisati i zabraniti ovim navijacima iz fotelje da komentarisu. pale vam jedine zastave koje ste doneli na utakmicu u vasem hramu, da ne duzim sada ovde, jer nemam kome, onaj ko je bio video je..

a paljenje stolica, to su debili palili, skroz nebitni u celoj prici, ali sta da se radi, valjda su od vas videli, posto na marakani redovno udarate stolice i vatrogasce..

treba da vas bude sramota kad pisete na ovoj temi, a niste ni bili na utakmici. ovaj topic obrisati pod hitno...

Jbg matori,kad vas bude manje "pravih" navijacha,onda cu i ja doci,kad Koroman i Ninkov ne budu igrali za zvezdu,onda cemo i Pera i ja doci itd itd da ne duzhim dalje..

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

[|)] Nema razloga da se toliko nervirash.

Ti si malo promashio chinjenicu da je naziv topica ironichan, te da sluzhi upravo da bi se ljudi prepucavali na jednom mestu, a ne terali ljude koji bi ozbiljno da prichaju o sportu sa ostalih topica.

(dodushe, nisi jedini, ima na ovom topicu par bash finih poruka vezanih za navijachku kulturu... ali je to zamrlo taman kad sam pocheo da se razmishljam da ovaj topic ostavim navijachima, a otvorim novi za prepucavanja)

Ovde imamo maksimalno desetoro ljudi ukupno za koje se veruje da su ishli ili josh uvek idu ozbiljno na utakmice kao pripadnici nekih navijachkih grupa. A svi oni, verujem, imaju svoje forume na kojima mogu da prichaju o koreografijama, zastavama, novim pesmama... Svakako ne bismo podrzhali priche o tuchama i ostalim negativnim navijachkim 'delatnostima'.

I to shto neko nije ishao na utakmicu ne znachi ni da je nije gledao, ni da ne navija za odredjeni klub. A ubedjen sam i da mnogo takvih daleko vishe voli i svoj klub i sport uopshte nego 'debili koji pale stolice ili ih udaraju kao i vatrogasce'.

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974