manager Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 np ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 backo odakle si to skinuo ?!?! ili daj da se dogovorimo nesto da i meni narezes to :) Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 pa imas na torrentu sigurno.. ja sam skinuo sa sbb lokalne mreze... tacan naziv ti je - real football factories - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Nasao sam na hubu...tu kao prvu sezonu,ali druge nema... gotti,sto se tice sajta,BRUKA su ovi snimci... btw evo nas i na vrhu sveta :D http://img529.imageshack.us/img529/2379/ds1989zv3.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 evo vam momci, da ne plachete ;) http://video.fanat1k.ru/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Ima na hubuuuuu :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Nasao sam na hubu...tu kao prvu sezonu,ali druge nema... gotti,sto se tice sajta,BRUKA su ovi snimci... btw evo nas i na vrhu sveta :D http://img529.imageshack.us/img529/2379/ds1989zv3.jpg slika je odlicna ....samo ove majce mi i nisu nesto bolje su teget Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 nzm, meni se lichno svidjaju jer su polo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Meni isto... To mi je ubedljivo najlepsa majica.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 imate real football factories international (2. serijal) epizode 2 i 3 (argentina i italija) na mininovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 ma ne seri.. imaju i nasi, tj balkan, hrvati (torcida i BBB) i srbi (grobari..) delije nisu zelele da ucestvuju zbog nekih prethodnih obmana od strane bbc-a i njihovih dokumentarnih emisija koje su delije povezivale sa zlocinima u hrvatskoj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 ma ne seri.. imaju i nasi, tj balkan, hrvati (torcida i BBB) i srbi (grobari..) delije nisu zelele da ucestvuju zbog nekih prethodnih obmana od strane bbc-a i njihovih dokumentarnih emisija koje su delije povezivale sa zlocinima u hrvatskoj... Amin. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 za 15ak minuta na foksu ima emisija o navijachima, pa koga interesuje neka pogleda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 par slika sa atletika... vrh navijanje, cak smo i poveli sa 1:0, ali na kraju ipak 2:1 za atletiko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 ja skroz zaboravio na revans...zbog onakvog rezultata tamo... :) inace stvarno lepa setalica,i propratna parola... a barjaci mogu biti malo mastovitiji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 svaka cast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 hm u novinama pise da je bilo 4500 ljudi na stadionu :D istina ili laz ?:D mislim ovde mi deluje kao da je sve puno ?: D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 kolko ja znam 5-5.5k... Sever je bio skoro pun kao i zapad, ali istok je bash bio prazan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 @ Firma svaka chast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 До Солуна и назад Гостовање у Солуну и догађаји везани за њега ће се сигурно дуго, дуго препричавати, а разлога има више. Некако нам је најлакше да тему начнемо причом о бројности - 15 аутобуса, од којих неколико "дабл декера", а у њима око 850 људи у једном од највећих навијачких конвоја који је кренуо из Србије. Као друго можемо навести одредиште. У Солуну се налаѕе навијачи бар два клуба ѕа које се знало да су непријатељски настројени како према нама, тако и према нашој браћи (можда у још већој мери), навијачима Олимпијакоса. Иако се управа Ариса потрудила да навиијачима Олимпијакоса онемогући улазак на стадион тиме што је објавила да ће на улазу бити неопходно показати пасош, испоставило се да је одређен број ипак успео да уђе на трибину. Можда је сувишно помињати колики револт су код домаћих навијача изазвале њихове заставе и скандирање нашем братском клубу. Негде у време послака аутобуса из Београда почеле су да стижу и прве вести о инцидентима у Солуну. Наиме, избоден је човек који је у том тренутку био са својим дететом, а повод за напад био је качкет Звезде који је дете носило. Вест је запрепастила све нас, како због чињенице да је нападнут симпатизер Звезде, а још и више због начина на који је то урађено - ножем и у присуству детета. Дуг пут до границе са Грчком протекао је без инцидента, а колона на ничијој земљи формирана је већ у седам изјутра, ацаринске формалности заврешене су у наредних 3-4 сата. Ипак, прве информације са "оне стране" говориле су да ћемо у Грчку моћи да уђемо око 2 поподне, што би нам дало довољно времена и да одемо на Зејтинлик, гробље српских ратника из првог светског рата. Међутим, са границе смо кренули тек у седам увече, дакле после читавих 12 сати чекања. Да ствари буду горе, побринуо се непажљиви возач који је једног нашег друга ударио колима, па је овај морао да остане у болници. Такође, како је време одмицало, стизале су нове вести о томе како су избодени и други симпатизери нашег клуба. Када смо, коначно, добили информаицју да би требало да пређемо границу, речено нам је да у ауобусима могу да буду само они који имају карте за утакмицу. Врло лош тренутак за дизање тензија, рекли бисмо, али, као што ћемо видети до краја вечери, није ово био ни први ни последњи поступак грчке полиције за осуду. Претпостављамо да им је намера била да на стадион улазимо "један по један" иако се, у тренутку нашег доласка, већ играо 10. минут. Осамсто људи, једна врата... па ушли би сви до краја утакмице... То је била кап које је прелила чашу па смо почели да излазимо из аутобуса, што се није свидело домаћим полицајцима. Ко им је крив, нека се жале својим претпостављенима. Тад су почели са убацивањем сузавца у аутобусе, што ће покушати или урадити више пута касније у току вечери. Осамдесетак метара даље, на самом улазу на стадион долази до нове гужве, полиција опет покушава силом, што им не успева, али је сузавац на том простору био делотворнији. Вероватно је томе допринела и количина јер се проширио и на стадион. Поменућемо и један инцидент са редарима. Приликом претреса одузета је мала застава Делије и бачена навијачима Ариса којима им је изгледала као поклон од богова... За певање нам се можда, али само можда, може ставити примедба, обзиром на малтретирање које смо доживели и сузавац којег смо се нагутали. Подсећамо да се осећао и на трибини. Ипак, у пар наврата се јако добро чула песма, а певали смо и добрих 15-20 минута након завршетка утакмице и пражњења стадиона. Крај утакмице није означио и крај авантурама. Након кретања конвоја аутобуса, дошло је и до јединог каквог-таквог сусрета са навијачима из Солуна, кад су бацили неколико каменица на последњи аутобус у низу и поломили једно стакло. Истрчава се из свих бусева, али све прераста у још један сукоб са полицијом, на сред тзв. "ring road-a". До границе је све било мирно, а онда долази до нове провокације грчке полиције. Већ смо прешли границу, доста људи је изашло са намером да сврати до фри шопа, јер су раније купљене ствари одузимали приликом уласка у Грчку. Одједном креће лупање пендрецима по вратима аутобуса и неколико стакала попушта под ударцима. То је био повод за више од 45 минута јуришања на њих и исто толико времена испаљивања сузавца. На њихову срећу ветра скоро да није ни било, тако да су се облаци споро разилазили. Ни криви ни дужни и македонски граничари су добили своју порцију сузавца, јер је облак стигао све до њих, па су пар стотина људи дочекали са сузама у очима. Уследио је један крајње неформалан прелазак границе, без показивања докумената. До краја пута није било инцидената, али је очигледно било великог, безразложног страха код наше полиције, што се огледало, измешу осталог, у великом кордону испред једног познатог мотела, забраном скретања са ауто пута на било коју пумпу, осим оних на које они одреде. Чисто да се зна, министар је добио и поздрав директно из Солуна. eto,cisto koga zanima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 evo http://www.youtube.com/watch?v=iH0BsuIjI7g malo firmasa :D ne znam da li je neko vec kacio :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 hmm,zanimljivo... svidja mi se ova prica o staroj gardi...ali mi je smesan skroz ovaj lik na kraju u kacketu... :)) sve u svemu,valja... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 ko je slaninar taj pichka nije jer slaninara i pichka bije! to se pevalo u moje vreme za ove madjare. @tema : Normalno navijanje nema veze sa huliganstvom i catch the flag forama jer batinjanje mozesh i u kafani za male pare da priushtish a skupljanje zastavica na unreal turnamentu! nekada sam bio iskreni navijach crvene zvezde ali sam se zbog politichkih ne slaganja sa celom tom prichom o srpskim klubovima oprostio kao i masovnom huliganstvu koje prerasta u tugu jer zrtvujesh svoju slobodu,zube,kosti zarad komunistichkih ideologija o stvaranju politichkih timova! Zato sam prvrzen engleskim klubovima gde je ova drevna igra i stvorena zarad sporta! PS:I oni koji su politichki protivnici komunizma i dalje navijaju za "CRVENU ZVEZDU" i "PARTIZAN" shto je krajnje paradoksijalno nekoj iskrenoj tezi koju tumache u javnosti. jednom komunjare,uvek komunjare. Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 (edited) pa prvo u unrealu je capture the flag,a ne catch :) a drugo,kakve veze imaju navijaci na tribini sa komunizmom? potpuno si ovo bzvz izneo... Edited November 25, 2007 by LeSiN@r aka LESkO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 pa zvezda je crvena :D a partizan ima one petokrake :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts