Jump to content

Topic za PRAVE navijache...

Bartuc

Recommended Posts

Vidim da ti je za ovakvu "slozenu" poruku trebala ispravka(editovanje),tako da te necu udostojiti odgovora,a pogotovo ne napora mojih mozdanih celija da odgovorim na pitanje koje je postavljeno od strane nekog ko nije kompetentan za ovakvu temu...Ja sam svoje rekao u prethodnom postu,i stojim iza toga...

HVALA !

P.S. domi mani se ovih delova foruma...stetno je za zdravlje...:D

2ch4bup.jpg

E sad se vec bojim,nemoj tako...:D

Opusti se bre...morao sam malo da bacim hejt,ali si ti prebrzo odreagovao...

Ovako bi bilo zanimljivije,ali dobro...

Ali,inace smatram da se ne treba na forumu raspravljati o navijanjima,i kaciti slike sa utakmica,jer ko ne ide,ne treba ni da vidi...

A odgovor na tvoje prethodno pitanje je NE!Jel odgovara odgovor,ili si se nadao necem drugom?:)

Ajde poz...

2ch4bup.jpg

E sad se vec bojim,nemoj tako...:D

Opusti se bre...morao sam malo da bacim hejt,ali si ti prebrzo odreagovao...

Ovako bi bilo zanimljivije,ali dobro...

Ali,inace smatram da se ne treba na forumu raspravljati o navijanjima,i kaciti slike sa utakmica,jer ko ne ide,ne treba ni da vidi...

A odgovor na tvoje prethodno pitanje je NE!Jel odgovara odgovor,ili si se nadao necem drugom?:)

Ajde poz...

a cemu forum sluzi?? da se raspravlja o tome da li se caj pije sa mlekom ili medom? mislim, izmedju ostalog moze i o tome da se diskutuje, ne vidim cemu ne razgovarati o navijanju.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

manager, lol, tek sad videh ove postove ;))

Nema shta da se komentarishe derbi, ko je bio zna shta se deshavalo, kako je bilo i slichno. Mada po meni, koliko se secam, nismo neshto grmeli, sem u 2-3 navrata..

Ali sve u svemu, osim rezultata - uspeh...

• 5 weeks later...

Mislim da je ovo najpodobniji topic za ovo...:

U nedelju 13.05.2007. u Kumodrazu je odrzan 4. po redu memorijalni turnir u fudbalu "Dejan Tisljaric".Dejan je preminuo 2002. godine od leukemije,a ceo svoj zivot bio je u navijackoj grupi "Lunatics".U to ime,svake godine se sakupljaju sve Zvezdine navijacke grupe,i odrzavaju mu malu pocast.Na turniru je ucestvovalo oko 10ak ekipa,ne znam ni ja vise...Tu su bile ekipe heroes,brigate(mladji i stariji),ultra corps,novosadjani,zatim ekipa koju predstavlja brat preminulog Dejana,i ekipa lunatics koja je i osvojila ovaj turnir.Ceo ovaj skup je poceo minutom cutanja na centru igralista,uz jednu upaljenu baklju koja je gorela u tisini...a sve se zavrsilo slikanjem ispred njegovog grafita koji je uradjen odmah pored terena...Vidimo se i sledece godine...

Neka mu je vecna slava!

P.S. evo i kako izgleda grafit: http://www.uploadimages.com/myalbum/9913.38080 - Samo ispod se ne vidi da pise "Bio si i bices uvek deo nas"...

Edited by LeSiN@r aka LESkO

2ch4bup.jpg

• 3 weeks later...