Jump to content

cepam za more

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

hehe zgodna stvarchica je laptop ali samo za krstarenje netom i neke poslovne stvari , ali ovako za gaming na putu, teshko :(, jer je laptop sa P3 procesorom i Gforce4 oko 1400e, shto je danas shit za igre, dok laptop koji bi mogao da pokrene wow i radi sam pristojnom grafikom bi koshtao oko 3000e pa ono, k'o plati taj se i klati :))

aj da ne smaram, bio na moru sa shkolom (kraj 8og) pre mesec dana i do jaja mi bilo bio sam pijan 7/10 dana [:D] isto crna gora je u pitanju bila !

jer je laptop sa P3 procesorom i Gforce4 oko 1400e

Laptop Fujitsu Siemens E Lifebook,

pravi INTEL pentium 3 na 600Mhz, speed step

TFT 14,1",

HARD DISK =20GB,

RAM =256MB,

CD-RW -cd rezac,

Grafika ATI Mobility RAGE,

MODEM, USB, INFRARED, PS/2, SERIJSKI PORTOVI: RS232, Paralelni, VGA.

Odlicno radi, jedino ima male (nista strasno)ogrebotine na gornjoj plastici. Uz njega ide i originalni adapter. Baterija drzi oko 40 minuta pod opterecenjem.

Cena: 339 EUR

Dakle osinuo si jedno 4 puta samo :))

Edited by Stator

ehh... zahvaljujem se na ljepim zheljama, za hejt-ove dizhem nos. Izvinjvam se ljudi, stvarno mi nije bila namera qrchenje, ovo je inache tjaletov poslovni laptop, jbg chovek mora da radi i na moru pa se ja malo ogrebem... i inache ishao sam spavatjim kolima, pa se lepo zakljucham u kabinu i qckam... inache je do jaja, sad sam stigao... oblachno je [crap] i smorio sam se... pa ono aj' josh malo no-hejt postova da si uljepsham dan... inache crnogorke nisu za qrac

divnog li primera srpskog "da komsiji crkne krava" u samo ovo nekoliko odgovora.

upravo.

nećemo kao narod biti ni za kurac dok god imamo ovaj šablon razmišljanja.. treba bre da vas bude sramota što biste voleli da imate laptop a roditelji vam nemaju para (a vi se niste potrudili da ih skrpite), a ne da hejtujete nekoga ko ima..

jebo te, na stranom forumu kad neko postuje da ima gotivan bajk/komp/auto, svi su u fazonu jea dud det roks a ne ajma kil ja ju laki sanavabič..

pi, srbi.

ja sam sad doshao iz CG i tamo vishe nikad necu krochiti u turistichkom smislu ...

došao sam i ja do tog otkrovenja pre dve godine :)

hehe zgodna stvarchica je laptop ali samo za krstarenje netom i neke poslovne stvari , ali ovako za gaming na putu, teshko :(, jer je laptop sa P3 procesorom i Gforce4 oko 1400e, shto je danas shit za igre, dok laptop koji bi mogao da pokrene wow i radi sam pristojnom grafikom bi koshtao oko 3000e pa ono, k'o plati taj se i klati :))

aj da ne smaram, bio na moru sa shkolom (kraj 8og) pre mesec dana i do jaja mi bilo bio sam pijan 7/10 dana  [:D] isto crna gora je u pitanju bila !

cekaj o cemu mi pricamo, zavrsio si osmi razred, sta je to '91. god.....>__<

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Kupis opremu, ploce, vezbas, kupujes jos ploca, cimas ljude da pustas, jos opreme i jos ploca, i dalje cimas ljude da sviras, pa onda izdas svoju plocu pa ljudi tebe cimaju, e onda vec ne moras da kupujes ploce nego ti salju, pa te opet cimaju da radis, i tako u krug :)

Aha.

V

Ako se ponasa egzibicionisticki u tehnoloskom smislu, onda se gaadnooo smorio. U prvom slucaju..., a u drugom GLAVU GORE BRATE!!!

Ako ne ove ides dodgodine na more i vse ce biti lepse!

:)

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

treba bre da vas bude sramota ?to biste voleli da imate laptop a roditelji vam nemaju para (a vi se niste potrudili da ih skrpite), a ne da hejtujete nekoga ko ima..

[?]

Am I reading this wrong? Na onaj prvi deo mislim.

Edited by Wulfgar

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

[?]

Am I reading this wrong? Na onaj prvi deo mislim.

ne znam kako si ti shvatio, ali ja sam hteo da kažem da ne treba da se ponose time što nemaju para za nešto što im treba, i da hejtuju nekoga ko ima.

ne znam kako si ti shvatio, ali ja sam hteo da kažem da ne treba da se ponose time što nemaju para za nešto što im treba, i da hejtuju nekoga ko ima.
ma ne hejtuju oni zato shto nemaju lap,vec zato shto ne mogu na net sa wc sholje;)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Ako ste mobilni i radite van kutje, onda treba. Samo ne zaboravite da je lap uvek skuplji i za odrzhavanje od obicnog kompa, a i tesko se nadogradjuje. Mada, cene su im bas pale kao sto rekoh, pa neki cak uzimaju lapove da im budu kucni kompovi (posebno one sa 17 inca).