Mario^^ Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 I meni treba lap top za Army system :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 ja sam sad doshao iz CG i tamo vishe nikad necu krochiti u turistichkom smislu ... Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 hehe zgodna stvarchica je laptop ali samo za krstarenje netom i neke poslovne stvari , ali ovako za gaming na putu, teshko :(, jer je laptop sa P3 procesorom i Gforce4 oko 1400e, shto je danas shit za igre, dok laptop koji bi mogao da pokrene wow i radi sam pristojnom grafikom bi koshtao oko 3000e pa ono, k'o plati taj se i klati :)) aj da ne smaram, bio na moru sa shkolom (kraj 8og) pre mesec dana i do jaja mi bilo bio sam pijan 7/10 dana isto crna gora je u pitanju bila ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 brate. ekstra. lep provod. jebem te usta. combo hit. (love+hejt). Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Kako ste loshi... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 (edited) jer je laptop sa P3 procesorom i Gforce4 oko 1400e Laptop Fujitsu Siemens E Lifebook, pravi INTEL pentium 3 na 600Mhz, speed step TFT 14,1", HARD DISK =20GB, RAM =256MB, CD-RW -cd rezac, Grafika ATI Mobility RAGE, MODEM, USB, INFRARED, PS/2, SERIJSKI PORTOVI: RS232, Paralelni, VGA. Odlicno radi, jedino ima male (nista strasno)ogrebotine na gornjoj plastici. Uz njega ide i originalni adapter. Baterija drzi oko 40 minuta pod opterecenjem. Cena: 339 EUR Dakle osinuo si jedno 4 puta samo :)) Edited August 6, 2005 by Stator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted August 6, 2005 Author Report Share Posted August 6, 2005 ehh... zahvaljujem se na ljepim zheljama, za hejt-ove dizhem nos. Izvinjvam se ljudi, stvarno mi nije bila namera qrchenje, ovo je inache tjaletov poslovni laptop, jbg chovek mora da radi i na moru pa se ja malo ogrebem... i inache ishao sam spavatjim kolima, pa se lepo zakljucham u kabinu i qckam... inache je do jaja, sad sam stigao... oblachno je i smorio sam se... pa ono aj' josh malo no-hejt postova da si uljepsham dan... inache crnogorke nisu za qrac Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 divnog li primera srpskog "da komsiji crkne krava" u samo ovo nekoliko odgovora. ← upravo. nećemo kao narod biti ni za kurac dok god imamo ovaj šablon razmišljanja.. treba bre da vas bude sramota što biste voleli da imate laptop a roditelji vam nemaju para (a vi se niste potrudili da ih skrpite), a ne da hejtujete nekoga ko ima.. jebo te, na stranom forumu kad neko postuje da ima gotivan bajk/komp/auto, svi su u fazonu jea dud det roks a ne ajma kil ja ju laki sanavabič.. pi, srbi. ja sam sad doshao iz CG i tamo vishe nikad necu krochiti u turistichkom smislu ... ← došao sam i ja do tog otkrovenja pre dve godine :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Ma cene lap topova su skroz pale, ono za tipa 600 evra kupis krajnje dobar lap upravo za te kucanje/pisanje stvari, a mozh i pokoju igru da odigras. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 hehe zgodna stvarchica je laptop ali samo za krstarenje netom i neke poslovne stvari , ali ovako za gaming na putu, teshko :(, jer je laptop sa P3 procesorom i Gforce4 oko 1400e, shto je danas shit za igre, dok laptop koji bi mogao da pokrene wow i radi sam pristojnom grafikom bi koshtao oko 3000e pa ono, k'o plati taj se i klati :)) aj da ne smaram, bio na moru sa shkolom (kraj 8og) pre mesec dana i do jaja mi bilo bio sam pijan 7/10 dana isto crna gora je u pitanju bila ! ← cekaj o cemu mi pricamo, zavrsio si osmi razred, sta je to '91. god.....>__< Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 ja sam sad doshao iz CG i tamo vishe nikad necu krochiti u turistichkom smislu ... ← Welcome to reality baby ! ! @kruko: ocu ja da postanem DJ. Kako? Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Lepo se provedi na moru...(Crna gora?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Kupis opremu, ploce, vezbas, kupujes jos ploca, cimas ljude da pustas, jos opreme i jos ploca, i dalje cimas ljude da sviras, pa onda izdas svoju plocu pa ljudi tebe cimaju, e onda vec ne moras da kupujes ploce nego ti salju, pa te opet cimaju da radis, i tako u krug :) ← Aha. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Ako se ponasa egzibicionisticki u tehnoloskom smislu, onda se gaadnooo smorio. U prvom slucaju..., a u drugom GLAVU GORE BRATE!!! Ako ne ove ides dodgodine na more i vse ce biti lepse! :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 (edited) treba bre da vas bude sramota ?to biste voleli da imate laptop a roditelji vam nemaju para (a vi se niste potrudili da ih skrpite), a ne da hejtujete nekoga ko ima.. Am I reading this wrong? Na onaj prvi deo mislim. Edited August 6, 2005 by Wulfgar Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 ovaj topik mi uopste nije jasan. mozda zato sto nisam doruckovao jutros (also known as 12:15 pm) Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Am I reading this wrong? Na onaj prvi deo mislim. ← ne znam kako si ti shvatio, ali ja sam hteo da kažem da ne treba da se ponose time što nemaju para za nešto što im treba, i da hejtuju nekoga ko ima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 kroz divno chudo laptop-a!!!+ bluetooth + mob sa bt-om i gprs-om lepo uzhari krilo i nije hladno... ← e...burzujcino...boli tebe uvo....:)) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 ne znam kako si ti shvatio, ali ja sam hteo da kažem da ne treba da se ponose time što nemaju para za nešto što im treba, i da hejtuju nekoga ko ima.ma ne hejtuju oni zato shto nemaju lap,vec zato shto ne mogu na net sa wc sholje;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 i pitanje je koliko svima nama ovde lap "treba"... ;] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 postoji granica do koje su gadgeti mnogo dobra stvar, a od koje postaju opsesija i nesto sto i samog coveka pretvori u veliki gadget... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Ako ste mobilni i radite van kutje, onda treba. Samo ne zaboravite da je lap uvek skuplji i za odrzhavanje od obicnog kompa, a i tesko se nadogradjuje. Mada, cene su im bas pale kao sto rekoh, pa neki cak uzimaju lapove da im budu kucni kompovi (posebno one sa 17 inca). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Bice da serviser za bilo sta vidse naplati... I komponente su skuplje. Sve. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 zavisi šta ti rikne, diskovi se recimo menjaju, pa može memorija, procesor.. najgore je ako crkne ploča, jel tako, laki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 zavisi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts