KadeshiAmbassador Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Ja volim da se bakcem oko klope. Cesto pravim razne salate, becke snicle i gomilu jela sa pirincem. Ali ne znam i ne volim da se bakcem oko kolaca. A kada napravim Supicu(corbu)+BeckeSnicle+PireKrompir+SosPreliv svi se kuci oduseve. U poslednje vreme cesto napravim grasak+pireKrompir na brzaka ili samo skuvam Boraniju. A volim da klopam bakinu Gibanicu i Sarmu...naj bolja klopa je kada spremi baka :) Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 znam da pravim pice, shpagete, razne testenine, jaja, pechurke na razne nachine. znam da pechem pilitje i roshtiljsko meso, znam da pravim grashak, tjushpajz, pire krompir kao i perfektan pomfrit. naravno supice iz kesice, kuvana jaja i virshle se podrazumevaju i mislim da je to otprilike to shto se tiche mojih kulinarskih veshtina. a sad shta najvishe volim da jedem... hmmm, lignje na zharu sa tartar sosom :D takodje mnogo gotivim dobre lazanje kao i sve shto bakuta pravi (djuvech, punjene paprike, sarme itd) kao i sve vrste ribe (npr losos mmmm). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted July 31, 2005 Author Report Share Posted July 31, 2005 kako sam pogao da zaporavim na testenine a kuvana jaja ne volim...bljak! Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 lignje na zaru sa tartar sosom svaka cast!!! dodao bih jos samo snicle u orli sosu sa tartar sos prelivom. pravim svasta nesto: razno meso i krompir u svim kombinacijama (osim restovanog - ne volim ga), testenine mi nisu jaca strana mada se kidam od njih, razne rostiljske perverzije, a licno najvise volim da pravim neverovatne omlete. voleo bih da naucim da pravim jos vise preliva i salata, perverzije sa korama (razne pite, dobru gibanicu i burek) i gorepomenute testenine (prevashodno lazanje ) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 volim i da jedem i da spremam volim raznovrstna jela tj volim vishe jela pomalo i naravno neke lude salate uz to salate tipa shta mi padne napamet da iskombinujem pravim od jela sve vrste testenina majstor za roshtilj i za salate kolache nemam pojma da pravim i to bi bilo to od mojih kuvarskih sposobnosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 jedan moj specijalitet sto sam vec objasnio na onom Tajne kuhinje forumu... uglavnom ide tunjevina pecurke luk jaje soja sos par zacina.... Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 jako sam losh u kuhinji jer se nikada nisam zanimao oko toga.. fast food for the win! inache ono, znam samo najosnovnije stvari da spremam mada sam jako dobro uvezbao omelete da pravim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Sad kad vam grand masta' nigger objasni par stvari... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Sad kad vam grand masta' nigger objasni par stvari... ← batak na 100 nachina i te fore? :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Znam neke osnovne stvari.Da ispržim i skuvam jaja,makarone,špagete,supu.Znam da napravim extra picu i nešto malo umem da raduckam oko roštilja.Što si tiče omiljenog jela,teško je reći.Aj neka budu šampinjoni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 znam samo pasulj da skuvam.i ni ne treba mi nishta vishe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 spagete rado pravim a jos radje ih prozderem[:D], a ni ovo ostalo mi ne ide lose...pa znam skoro sve sto i keva pravi sam da napravim samo sto me mrzi da to radim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Znam samo sendvice i picu.Ostalo nisam ni pokusavo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Nah, znam neshto slabo, tipa jaja ( svi tipovi ^^ ), onda sve vrste gotovih supa, pomfrit... Ali zato sam expert za roshtilj i za sendviche ( mhm, odoh da pravim jedan sa chajnom i rolovanom slaninom, jooj kako je dobra, onako ljutja malo, uff )... I tako, znam verovatno josh neshto, samo ne mogu da se setim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 spagete,lazanje,pirinac (na razne nacine),koji dan sam provalio kako se prave knedle sa sljivama zatim pica se podrazumeva kao i pecena mesa i ribe. Jedino o rostilju nemam pojma,sto se pecenih mesa tice. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Nikada ne volim da pravim isto, osim ako ljudi bas ne trazhe, tako da u skladu sa sezonom i raspolozenjem pravim razlicite stvari. Kad me mrzi da se cimam, neke testenine, kad me ne mrzi, zezalice sa povrtjem i mesom i slicno. Ne bih sad navodio sve sta umem da pravim, nisam ja kao rev :P, ali sam sad polako usao u fazu da od babe provaljujem kako pravi gibanicu, pite i slicno. Treba dosta cimanja oko toga, ali to bih vol'o da znam i da naucim bas onako kako valja. A volim da jedem sve zivo, stvarno ne biram, al' ako mi date da biram, sarmice sa zeljem i kiselim mlekom su negde pri vrhu, pored raznoraznih mesa i slicno. Od stvari bez mesa, paprike punjene pirinchem, prebranac ... itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 u meni je onaj pirinac ako znate kad se saran (ili neka druga riba tog tipa) zapece u rerni sa ispod pirincem i lukom... bolji pirinac nego riba :P Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Znam svasta da pravim, a najvise volim italijansku kuhinju, al tu vec zena vodi glavnu rec sa spagetama, lazanjem i testeninama u beshamell sosu... arggh... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 znam sve da pravim samo mi treba recept..bash sam talentovan ;) omiljeno--lazanje...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted July 31, 2005 Author Report Share Posted July 31, 2005 u meni je onaj pirinac ako znate kad se saran (ili neka druga riba tog tipa) zapece u rerni sa ispod pirincem i lukom... bolji pirinac nego riba :P ← E ja to obozavam samo sa piletinom... Stvarno bolji pirinac nego piletina :) Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolas Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Znam da spremam meso na xyz nachina (sem kuvanog).U principu meni obrok bez mesa u nekom obliku i nije obrok. btw mislim da je najbolji nachin da unistih neko dobro parche mesa ja da ga skuvas(ova poslednja recenica ima vishe aspekata):) Quote Proud to be SERB Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 suljpa :) sto vise to bolje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 puding. Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Sljag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 i virshle, sigurno znate virshle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts