Jump to content

Plavi josh jednom na vhu! :)

`Dr. Nick Riviera`

Recommended Posts

Koji su to vazhni sportovi? Fudbal je realno jedini. I atletika naravno, ali to je druga vrsta sporta.

I Kosharku su pre 20 godina ozbiljno igrale 2.5 van zemlje USA, a i sada na prvenstvima imash ekipe koje popunjavaju broj i gube sa 70 razlike. :)

A i nije kao da smo izabrali vaterpolo kao sport u kom tjemo biti dobri, poshto ga niko drugi ne igra, nego kod nas vetj decenijama postoji velika popularnost vaterpola, pratjenja klubova i reprezentacije i svetski uspesi u istom. To je ono shto je vazhno.

Zatim, iako sada upadam u fraze o napatjenom narodu, ljudima treba malo povoda da se raduju, deviza 'hleba i igara' je tu najlaksha za realizovanje. U fudbalu smo najcheshtje srednje zhalosni, u kosharci ni sami vishe ne znamo gde smo, pa ostadoshe ti 'manji' sportovi...

Da je 2nd tier sport, jeste, ali nikako nije nevazhan.

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Koji su to vazhni sportovi? Fudbal je realno jedini. I atletika naravno, ali to je druga vrsta sporta.

I Kosharku su pre 20 godina ozbiljno igrale 2.5 van zemlje USA, a i sada na prvenstvima imash ekipe koje popunjavaju broj i gube sa 70 razlike. :)

A i nije kao da smo izabrali vaterpolo kao sport u kom tjemo biti dobri, poshto ga niko drugi ne igra, nego kod nas vetj decenijama postoji velika popularnost vaterpola, pratjenja klubova i reprezentacije  i svetski uspesi u istom. To je ono shto je vazhno.

Zatim, iako sada upadam u fraze o napatjenom narodu, ljudima treba malo povoda da se raduju, deviza 'hleba i igara' je tu najlaksha za realizovanje. U fudbalu smo najcheshtje srednje zhalosni, u kosharci ni sami vishe ne znamo gde smo, pa ostadoshe ti 'manji' sportovi...

Da je 2nd tier sport, jeste, ali nikako nije nevazhan.

sam si rekao, pre 20 godina, sad je igraju svi. dok sa vaterpolom nije isti slucaj, a ima puno popularnijih sportova od vaterpola. Ja jednostavno ne volim da gledam vaterpolo i rukomet od sportova gde ima lopte :D, nekako su mi dosadni i glupi (ne gotivim to hvatanje, pipkanje, guranje i sl)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Mislim da je Highli time "svi" hteo da kaze u poredjenju sa vaterpolom svi...

exactly :D

Coveche, jos hajli i bartuc postadose ortaci ... svasta ce covek da vidi :}

nemojmo preterivati :D

Da, da, bile ... dodushe na kraju, na kratko :) Bilo je jedno 20.000 ljudi po slobodnoj proceni, mada nisam bas siguran. Videcu ako ima koja dobra slika da okachim. Pevao je Blazha, standardna postava znachi, momenat proslave ciga koji prodaje kape i vodu, i kad je prodao sta je imao skupio suncobran i krenuo. Al' suncobran je onaj veliki i stavio ga na rame, ne pazi sta radi, izubija ljude okolo, da ne veruje covek, bukvalno kao charli caplin i to :) Sve u svemu, standardno ljudi vole da slave. Priveli neku decu jer su se peli na stanicu, bilo je i pirotehnike, pustili neke balone na kraju i eto :)

Bilo je dobro...ali me mnogo nervira smrad ljudi,kapiram da sam i vonjao ali kad se pomesaju svi mirisi onda nesvest...

I posle svega toga kako ocenjujes higijenu u gradu? :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

zar nismo najjakije baje... znachi biti vaterpolista je biti najjakiji baja :) rukomet i vaterpolo su medju top najtezim sportovima i nasjurovijim... iskreno smara vise i basket gde se svaki dodir moze svirati faul i josh kad pochen ono bacakanje i iznudjivanje faula u napadu ala vule avdalovic kosarka smara sa tim segmentom.. o odbojci da ne pricamo gde ni nema nikakvog kontkta :) ... znachi vaterpolo pravi muski tj balkanski sport :))) kad se umorish od baletana

inace opusteno sam gledao finale imao sam osecaj da je nas red za zlato :))

btw vaterpolo pa i rukomet su sportovi koji se najbolje rpate preko tv-a jer uzivo ni ne vidis gomilu detalja bez usporenog snimka

fallout_table.gif

o odbojci da ne pricamo gde ni nema nikakvog kontkta :)

Osim kada te kontaktira lopta brzinom od 100km/h :)

btw, kad vec pricamo o tome, jel odavno (ne pratim cesto vaterpolo) postoji ono pravilo da trener trazi tajmaut kada ne sme pa onda protivnik sutira cetverac? Malo mi to deluje kao rupa u pravilniku vise nego kao namerno ostavljen strateski element.

I posle svega toga kako ocenjujes higijenu u gradu? :)

pa doobro...:)

Osim kada te kontaktira lopta brzinom od 100km/h :)

btw, kad vec pricamo o tome, jel odavno (ne pratim cesto vaterpolo) postoji ono pravilo da trener trazi tajmaut kada ne sme pa onda protivnik sutira cetverac? Malo mi to deluje kao rupa u pravilniku vise nego kao namerno ostavljen strateski element.

hahah...100km/h...lol

a za to pravlio nemam pojma i ja sam se iznenadio kad sam video,dobro je samo da nije sve palo u vodu kad je Ikodinovic omasio!

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png