Lucky Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Koliko je bilo ljudi, izmedju 1500-2000? Koliko je beshe kasnio i koliko je trajao? Kakvo je bilo ozvuchenje? Koliko se ja secam priche dok je taj dogadjaj bio aktuelan, to je bio jedan od najraspalijih koncerata EVAR (DJ Bobo suvereno drzi prvo mesto). Ne znam, ne volim Pink niti znam sta je bilo bas na koncertu, ali znam samo da je koncert bio bas do jaja lose najavljen, niko nije znao za njega, al' ajd' to obaska, nego su neki ljudi bili i kao "bilo je dosta ljudi". Ma nije ni vazno, nek dodje anastacia pa nek bude i dvoje ljudi ako treba al' da bude koncert :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 pa nek bude i dvoje ljudi ako treba al' da bude koncert :> Ti i Kole, ruku pod ruku? Ja josh uvek chekam Dzesiku Simpson... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Ti i Kole, ruku pod ruku? Pa makar to bili i kole i ja sami samcati :) Privatni koncert, nemam frku sa tim. Sto se dzesike tice, samo joj reci da ovde mozhe da konacno vidi ta bafala sto imaju krila i pilitje iz mora, i da vidis kako ce da doleti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Uuuuu fensi...zavalish se u fotelju i stejzha peva samo za mene (dok Laki igra rur forum wars na enguazhu ;oP)) a tek dzhesika kako ce da se raspameti od sretje kad joj kazhesh da i srbi prave shnicle makazama i da ni ovde niko ne zna sta je to busen...divota jedna ima oma da uzme kutju u nekom fensi kraju =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Uuuuu fensi...zavalish se u fotelju i stejzha peva samo za mene (dok Laki igra rur forum wars na enguazhu ;oP)) A ne, ovu rundu igram skroz pasivno, tako da bi bilo fino da dodje pre kraja ove (ili pocetka sledece) da mogu na miru da pratim kocerat. Then again, za vreme takvog koncerta bih pustio i da me napadnu ... pa nek ide zivot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Ne znam kako je u Nemackoj ali su u Ceskoj i skoro u Slovackoj sad cene bile skroz fer, nesto tipa 30ak evra. Cisto da potvrdim i odgovorim samom sebi, sad nastupa 7. Avgusta u Bratislavi i karta je nesto ispod 20 evra ... to je ok cena rekao bih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 (edited) Ja nju bas nesto i ne gotivim zbog agresivnog glasa... Edited August 7, 2005 by doca_fcrs_LFC Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Dizanje topica iz mrtvih, hell yeah! Ako nista, a ono je o stejdzi, mozhda dodje pa vidi topic pa se smiluje i organizuje koncert ovde! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 molim lepo korigujte terminologiju koleza, topici o stejzhi nikada ne mogu umreti, ako se na njima ne postuje oni su samo u stadijumu mirovanja =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Zahvaljujem na ispravci kolega, ne znam prosto sta mi je bilo da napishem tako nesto blasfemicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Pa makar to bili i kole i ja sami samcati :) Privatni koncert, nemam frku sa tim. ← ja bih bio treci Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 eto, 1 po 1 skupitjemo armoju od 10.000 ljudi =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts