hero-of-the-day Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Znate sigurno kako mnogo humana igra danas - Sors,Priests, Arch i BeastMaster. Ljudi namasuju pristove i sorse a ispred su summoned units (wateri, medvedi, quelbeasts...) Pravim demolishere, gomilu shamana ali gruntovi popadaju za sekund a sto se tice sorsa ii pristova likoiv samo kupuju scroll of healing... Sta raditi ? Zanima me kako sta vi mislite i koja je dobra taktika protiv ovog ! Quote RMAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Znate sigurno kako mnogo humana igra danas - Sors,Priests, Arch i BeastMaster. Ljudi namasuju pristove i sorse a ispred su summoned units (wateri, medvedi, quelbeasts...) Pravim demolishere, gomilu shamana ali gruntovi popadaju za sekund a sto se tice sorsa ii pristova likoiv samo kupuju scroll of healing... Sta raditi ? Zanima me kako sta vi mislite i koja je dobra taktika protiv ovog ! ← Uzmes igras sa Undeadovima,like me,and no sweat:) Salu na stranu,i meni je extremno tesko da bilo sta uradim sa orkom protiv humana-ne kazem da je nemoguce,naravo,ali da je tesko...zato,kao sto rekoh,igram sa UD. Ima neka Grubby-eva taktika,sa lightning shieldom,riderima,shamanima,blade-om,ne znam,uglavnom ne idi nigde bez par scr of speed,i cekaj savet nekog ko igra sa orkom:) GL Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Fast upgreade baze i blade. Onda zabodesh baraku i izvuchesh 3 grunta chisto da te ne bi smarao unishtavanjem barrow-a. Smorish ga bladeom za sve pare, neshto malo creepnesh gruntovima ako mozhe, ili mu se zaletish na seljake i samo se trudish shto vishe da mu ubijesh. Kad se zavrshi upgreade 2 beasterija, mass wyverna i uletanje u bazu kad skupish 4 komada. Ako ima arcane tower rushi to, pa ubijaj seljake. Nece imati drva ni za kurac, imace samo footmane od vojske, GG. Ako ide na fast exp, tek je onda trso, samo izvuci dovoljno wyvrena pre nego shto sagradi previshe kula(dok god ima 2 u bazi ili 3 na expu, zaleti se slobodno, i prekidash ga opushteno. Ako si uspeo da ga samo ozrachish, a ne da ga ubijesh skroz, brzo se expanduj i namasuj raidere, shadow hunter-a 2., mozhda kodo-a nekog i samo mu sabijaj heroje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Fast upgreade baze i blade. Onda zabodesh baraku i izvuchesh 3 grunta chisto da te ne bi smarao unishtavanjem barrow-a. Smorish ga bladeom za sve pare, neshto malo creepnesh gruntovima ako mozhe, ili mu se zaletish na seljake i samo se trudish shto vishe da mu ubijesh. Kad se zavrshi upgreade 2 beasterija, mass wyverna i uletanje u bazu kad skupish 4 komada. Ako ima arcane tower rushi to, pa ubijaj seljake. Nece imati drva ni za kurac, imace samo footmane od vojske, GG. Ako ide na fast exp, tek je onda trso, samo izvuci dovoljno wyvrena pre nego shto sagradi previshe kula(dok god ima 2 u bazi ili 3 na expu, zaleti se slobodno, i prekidash ga opushteno. Ako si uspeo da ga samo ozrachish, a ne da ga ubijesh skroz, brzo se expanduj i namasuj raidere, shadow hunter-a 2., mozhda kodo-a nekog i samo mu sabijaj heroje... ←Sto ovo nisi pricao pre nego sto smo igrali letos pico :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 ma blejd prvi, smarash na jednoj strani, na drugoj kripujesh, 4-5 gruntova , 2x beastiary mass rideara, tc fast creep lvl 3 i zaletish se na njega, ako te usere neki pedant gg Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Fast upgreade baze i blade. Onda zabodesh baraku i izvuchesh 3 grunta chisto da te ne bi smarao unishtavanjem barrow-a. Smorish ga bladeom za sve pare, neshto malo creepnesh gruntovima ako mozhe, ili mu se zaletish na seljake i samo se trudish shto vishe da mu ubijesh. Kad se zavrshi upgreade 2 beasterija, mass wyverna i uletanje u bazu kad skupish 4 komada. Ako ima arcane tower rushi to, pa ubijaj seljake. Nece imati drva ni za kurac, imace samo footmane od vojske, GG. Ako ide na fast exp, tek je onda trso, samo izvuci dovoljno wyvrena pre nego shto sagradi previshe kula(dok god ima 2 u bazi ili 3 na expu, zaleti se slobodno, i prekidash ga opushteno. Ako si uspeo da ga samo ozrachish, a ne da ga ubijesh skroz, brzo se expanduj i namasuj raidere, shadow hunter-a 2., mozhda kodo-a nekog i samo mu sabijaj heroje... ← to ne radi sharky :) mozda samo na lostu :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 to ne radi sharky :) mozda samo na lostu :) ← Ako ti radish to, ne radi 100%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Ako ti radish to, ne radi 100%. ← ti znas da su wyverni izasli iz mode? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero-of-the-day Posted July 27, 2005 Author Report Share Posted July 27, 2005 Ok sve je to u redu sa blade-om ali ja ne znam da li ce protivnik ici na tu taktiku razumete ? sve normalno radim ali kad vidim da ide na to , sta da radim, sta da pravim ? thx Quote RMAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Ok, wyverni su sabijali pre 2 meseca, a sad vishe ne sabijaju, jer su "izashli iz mode"... Dobro odigrash to sa wyvernima, sabicesh 100%, samo da ne pravish velike greshke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 kao sto su.... pa blejd nebi trebao da se koristi na mapam na kojima nemas vela! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 kao sto su.... pa blejd nebi trebao da se koristi na mapam na kojima nemas vela! ← ne nego na mapama na kojima ne mozes da kontrolises protivnika. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 ako je velika mapa onda ides na fast upg jer ce proci vremena dok te nadje i dok svati da treba da te rashuje i ides na shamane i mass riders jer sorrces i prestovi ne mogu da daju extra damage......ako je mala mapa onda se slazem sa sharkyjem da se ide na mass wvyern...... gl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 ako je velika mapa onda ides na fast upg jer ce proci vremena dok te nadje i dok svati da treba da te rashuje i ides na shamane i mass riders jer sorrces i prestovi ne mogu da daju extra damage......ako je mala mapa onda se slazem sa sharkyjem da se ide na mass wvyern...... gl ← Koja to velika mapa obicno te usere scout na GW i mozes da se jebes sa fast techom Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 desava se likovi idu nariflmane ,soserke,pristove,e sta ork da radi protiv toga?wvyerni nedolaze u obzir,gruntovi crknu u sekindi jer se jedva krecu i pucaju zbog sosera,rideri unarmor ,sve govori,jedino da ides na spirite al ti treba gomila para za sve to! Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 desava se likovi idu nariflmane ,soserke,pristove,e sta ork da radi protiv toga?wvyerni nedolaze u obzir,gruntovi crknu u sekindi jer se jedva krecu i pucaju zbog sosera,rideri unarmor ,sve govori,jedino da ides na spirite al ti treba gomila para za sve to! ← Evo josh jednog dokaza da kod nas niko ne poznaje igricu dovoljno, da mozhe dobro da igra. "rideri unarmor"- raideri imaju medium armor, koji je bash suprotan unarmored-u.(prima smanjen damage i od caster-a i od riflemana) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyro Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 FS + TC + riders + demos i obavezno scroll of speed bez toga ne idi nigde !!!!....Ako stignes sa FS-om do treceg levela uzmi chain an vukove....posle toga shockwave+chain po casterim i ulatanje u masu castera sa scroll of speed-om i trudi se da mu ignorises heroje(pobij castere posle je sve lako)Mada i Mass Vywerns sto je Sharky rekao je do jaja !!!! gl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Koja to velika mapa obicno te usere scout na GW i mozes da se jebes sa fast techom ← npr. gnoll wood??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaRe Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Orc vs Hum jedino mozes da se sjebes ako se sibas za exp kada on uzme bm iz taverne pa sa 2 watera i 2 pig siba zgradu koji si poceo da pravis za samane ili ridere, i burove, a ti se guras grantovima koji su na pola helta, itd... Zato samo dobro odigraj taj napad unisti ga magijama, a kad pocne da bezi ti udari speed pa svi na bm i on je dead. Naravno mozes i zbog neceg drugog da izgubis ali obrati paznju na ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boku Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 hmm.. evo shta ja radim vs HUM-a :) na LT,GW,EI vadim bm-a .. i standard ne idem na tekovanje.. znaci ako je bm u pitanju onda ga malo zezam u kripovanju dok ne izvadim 2-3 grunta, pa onda pocinjem kripovanje sa bm-om (obicno do lvl3) -=(a sa FS odma kripujem)=- kad izadje TC (stomp unapredjujem kad je BM u pitanju a kad vadim FS-a upgredujem shockwave ) i bm bude lvl 3 opet zezanje sa BM-om a kripovanje sa TC-om do lvl 3 .. da posle upgrade baze vadim jedan spirit lodge i beastiary ,vadim wulf rajdere i spirit walkere.. obavezno kupujem skrol of speed i skrol of protekshn and heal :) i bacim spirit link pre fajta , iskoristish skrol of speed uletish medju njegovu vojsku stomp i kolji :) - mda je laskhe kad imash FS-a (na lvl 3 upgrade cain x2 ne vukove.. jer uvek dispeluje sa pristovima :)) cain i wave.. ostalo je lako :) ,da hum kupuje skrol of heal.. ali opet ti mozesh baciti 3 cejna i wajva a on moze maximalno 2 da iskoristi.. mda ipak treba 500 zlata za 2 skrola.. tako da imaju samo jedan :) Quote I know i can! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 npr. gnoll wood??? ← gw je gnoll wood :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JungleBoY Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Da vidim dan kad ce grubby izgubiti od humana u bo3 a vi se ovde zalite na humana....orc je imba atm (in my eyes) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 (edited) Da vidim dan kad ce grubby izgubiti od humana u bo3 a vi se ovde zalite na humana....orc je imba atm (in my eyes) ← a koji je to human skilovaniji od grubija?ja bi pre pogledao sweina i storma nego sky i tod, ali ne secam da sam video grubija vs njih a i onda nije dovoljno cuti rezultat treba prokomentarisati partiju.Nemozes balans traziti na osnovu jednog igraca treba pogledati generalno Edited July 28, 2005 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Evo ti generalno : T.MH]BerA,4K.Grubby,SK.Zad,T.MH]FarSeer-da li mogu da izgube bo3 od 4K.ToDa,WE.Skyja,WE.Swaina ili T.MH]Storma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 (edited) evo vam generalno lvl 17 human u 1.14 jedan od najboljih igraca na svetu trenutno... zakard Edited July 29, 2005 by Mare Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts