Jump to content

hero-of-the-day

The X
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hero-of-the-day

  1. Fragovi sabili, sto je i poenta samog frag filma. Sto se muzike tice, veci mi dozivljaj bio kad sam kliknuo "mute".
  2. hero-of-the-day

    Dota turnir

    gl hf pile daj twr lineup :)
  3. hero-of-the-day

    Dota turnir

    Siso pilipendulska :P
  4. Bar da je bio neki slobodan dan, pa da su onda testirali....
  5. Jel moze neko da malo pojasni citavu stvar, ili da baci neki link? Reche lik 14-og, 15-og grupe, pa slobodan dan 16-og i onda batinanje. Grupe gotove: Izvucene nove koje treba da krenu 17-og: Kakav sad ent vs alch? Ili je to neko vashe interno trpanje koje ne kontam?
  6. He says: "Open your mouth, i feel like taking a crap".
  7. Iscimajte nekog da vas snima, da ne bude posle ovo, ono :D hahah
  8. Kakav problem...Lepo je neko okacio: http://www.hltv.org/?pageid=18&ref=frontpageBox&threadid=62700
  9. Sva sreca pa su laptop i desktop racunar isto...
  10. Sorry za offtopic. Jel post-ujes ti nekad nesto pametno ovde?
  11. Probaj da u nvidia 3D settings iskljucis vertical sync. Ne koristim nvidia, tako da nisam siguran, ali moguce da ces resiti problem.
  12. A matter of life and death je ZVER od albuma. Najbrze snimljen a jedan od najboljih je. Ni u ludilu se ne slazem. A pogotovo za ovog sto lupa (sorry) da su se ispucali jos pre 10 godina. U poslednjih 10 godina dosta, dosta dobrih pesama je snimljeno. Likovi su omatorili i logicno je da sad snimaju laganije pesme, da menjaju stil...Ocekujes da sa svojih 60-ak godina snimaju nezrele pesme tipa "We rule!!! We kick ass"?? Vidi se da su sazreli kao bend i na neki nacin novije stvari dosta su kvalitetnije od starih. To sto su te stare pesme zazivele i zive toliko godina i pevaju se kao himne na koncertima to je druga stvar. Normalno da ce one uvek biti najdraze. Ono sto je najvaznije jeste da su zadrzali onu srz, taj prepoznatljiv zvuk. Sto se tice toga sto se "vise trude da pricaju pricu" - thumbs up!
  13. Ovako... ja sam iz Rume i u Rumi nema providera za adsl. Postoji li nacin da nekako imam adsl (ne razumem se... nekako da ga nabavim preko neta ili sta vec...). Ako ne, preporucite mi neki dobar net...
×
×
  • Create New...