ZeRoX- Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Ovaj Sharky sklapa najbolja pitanja na forumu ← U jebote stvarno mastovito...To je narodna izreka samo malo editovana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Moj favorit je Remind mada nesme se zaboraviti ni Spirit_Moon,a mozda i Soju jako je dobar u poslednje vreme.Uostalom neka pobedi najbolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Grubyy ili apm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 grubijeva keva Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 grubijeva keva ← Ma ona je inactive,cale mu sada selectuje repove,sto znaci da on ownuje sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Obrukao se zato sto je odigrao abuse kao i Vrbasanin svojevremeno.To je za progamera kao sto je Grubby sramota.Mass battsa sa liquidom i mass towera na expovima je smesno i nepobedivo.Da je on stvarno bo bolji dobio bi na fer(kao prve dve).Kad se sve sabere i oduzme,da je FroGu ostala motivacija harao bi realno wc3 igrom kao niko.Sabijao je Moon u ligama kada niko nije mogao,kao i DayFlyja,ShowTime-a...Sve u svemu FroG rulz :D ← a frog je tad ishao na hero nuke i nije grubby mogao da digne exp bez kule, dok je frog svoje expove branio sa spirit towerima poenta je: nema sramnog nachina za pobedu, narochito ako od 0-2 preokrenesh na 3-2, shto su do sada u svim zivim bo5 serijama uspeli samo grubby i apm (apm protiv grubbyja bash) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 pobeda je pobeda ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 a frog je tad ishao na hero nuke i nije grubby mogao da digne exp bez kule, dok je frog svoje expove branio sa spirit towerima poenta je: nema sramnog nachina za pobedu, narochito ako od 0-2 preokrenesh na 3-2, shto su do sada u svim zivim bo5 serijama uspeli samo grubby i apm (apm protiv grubbyja bash) ← to je bila ona verzija gde su destrojeri bili mnogo imba, 3 detroa sa manom su najopustenije ubijala 10wyverna iz 2,3 hit-a.Froq je cimao expove sa gulovi pa su toweri bili neophodni, a i da se zastekao u glavnoj bolje to nego da pusti da mu destro ubiju sve burrowe za 1,54ms i pobegnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 zashto svi pricate o moon-u, ReMind ga gazi svakodnevno za sada 3 : 0, apm-a na 2 : 0 na acon5-u, za sky-a nisam siguran poshto ga je on razvalio na acon5-u ( ali ipak je to prvo remindovo finale nekog veceg tura ).. naravno ostaje veliki problem grubby :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Koristim ovu priliku da kazem nesto o grubby-u posto svi o njemu pricaju ! Decko sabija tu nema sumnje, mozda je i najbolji ali on je jedno govno usrano ! Sere ga strasno... Gledao sam milion replay-a gde je gotovo izgubio i onda neki zestok user... mozda je to iskustvo, ali ipak govno je govno. ← Grubby zanimljivo igra. Nemoguce da ga usere milion puta. Covek zna da igra i kraj price. A sto se tice MadF-a, sve najbolje. Najveci UD. Steta za pauzu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Grubby definitivno...hmm jedino ga sabija zacard,gde je on,oce biti na wcg-u?deadman je chmar jedan abjuzerski,licno bi voleo da ga sabije neki ud:P.Btw ste primetili kako igra eNdure?lik je totalno lud,uz malo vise srece mogao je mnogo vise da dogura na eswc-u. ← hmmm...sabija ga zacard kazes,ja imam 12 repova vs grubby i samo je dve dobio Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyro Posted July 28, 2005 Author Report Share Posted July 28, 2005 Voleo bih da vidim sta bi uradio Bera.WeRRa posto sam odgledao dosta njegovih replayeva i decko sabija samo tako !!!! ... Mada nisam siguran ali cini mi se da ce ove godine Grubby da ga popusi ako naleti na Zacarda...a o Moon-u da ne pricamo!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Ovaj WCG uzima Lucifer. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Ovaj WCG uzima Lucifer. ← Lucifer ima velike shanse da prodje quali u korei ali veruj mi grubby ga gazi kao malo dete :), kao i mnogi drugi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 ,Jul 28 2005, 15:24] Lucifer ima velike shanse da prodje quali u korei ali veruj mi grubby ga gazi kao malo dete :), kao i mnogi drugi ← kao sto svi znamo Koreanski UD ne pobedjuje koreanskog ni grubijevog Orca,ali zato gazi elfa i hmna,no nebitno WCG osvaja Grubby 100% a Remind,pfff super igra ali ce ispasti mnogo ranije pre finala.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 a frog je tad ishao na hero nuke i nije grubby mogao da digne exp bez kule, dok je frog svoje expove branio sa spirit towerima poenta je: nema sramnog nachina za pobedu, narochito ako od 0-2 preokrenesh na 3-2, shto su do sada u svim zivim bo5 serijama uspeli samo grubby i apm (apm protiv grubbyja bash) ← kad und ne ide na hero nuke? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 kad und ne ide na hero nuke? ← Zajebi me se tog hero nuka,to na Hmna samo jedino moze na onog orca dam hero nuke na FS ili josh gore TC i onako pogledam ctrl1 ono ostalo samo 2 ghoula ili samo lich i DK........a njemu josh heroj ni neumre iskoristi TP i onda mi posalje poruku i kaze u fucking UD nuke noob all u know,a meni sve crklo ja se raspao dok sam mu iznjukovao heroja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Grubby je imao srece poslednji put kada je igrao vs Lucifer-a. Lucifer je u zhivotnoj formi ako sad ne uzme WCG nikada nece... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Hmm ja mislim da bi trebali nekako da promene bloodmage-a kako bi human imao isto neki nuke tako da bi izbacio banish i stavio neko sranje ne znam sta ali da se kastuje odma, ako ste primetili sve rase imaju po jedno summon govno od strane heroja, KOTG=treants, CRYPT LORD = ona sranja mala ne znam ni kako im je ime, FAR SEER = spirit wolfs, ARCHMAGE = we ovo je balancirano, sto se tice nuka, elfovi= mana burn + fok + shadow strike + entagle ; orci = chainlighting + shockwave + windwalk critical ; udovi = coild + nova + empale + carrion ; humani najadniji = storm bolt + clap. Te bi ubacio kod blooda neki nuke, ili bi dao paladinu auru npr lv1 = 1armor 5% hp , lv2 1.5armor 10%hp, lv3 2armor 15% hp. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Grubby je imao srece poslednji put kada je igrao vs Lucifer-a. Lucifer je u zhivotnoj formi ako sad ne uzme WCG nikada nece... ← Haahah koji lucifer,ja tipujem da ce neki human sad da izdivlja. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Grubby je imao srece poslednji put kada je igrao vs Lucifer-a. Lucifer je u zhivotnoj formi ako sad ne uzme WCG nikada nece... ← koja je to sreca kad ga je grubby zgazio zadnjih 10x po 2:0 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Grubby je imao srece poslednji put kada je igrao vs Lucifer-a. Lucifer je u zhivotnoj formi ako sad ne uzme WCG nikada nece... ← nikada nece :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Zajebi me se tog hero nuka,to na Hmna samo jedino moze na onog orca dam hero nuke na FS ili josh gore TC i onako pogledam ctrl1 ono ostalo samo 2 ghoula ili samo lich i DK........a njemu josh heroj ni neumre iskoristi TP i onda mi posalje poruku i kaze u fucking UD nuke noob all u know,a meni sve crklo ja se raspao dok sam mu iznjukovao heroja... ← Pa ti idi samo herojima, i reshena stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero-of-the-day Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 SHARKY MOZES SAMO DA SE SAGNES I DA GA... Sta je bre ??? Quote RMAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Uf sto mrzim lucifera, smarach pogani svaku jebenu partiju protiv grubbija radi isto i zato mi je uvek posebno drago kad ga grubby istrese... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts