LaG Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 (edited) samo bih rekao da ovaj film, da nema par momenata koji su ochigledno za decu, bio bi u mojih top3 ikada sklop glume, muzike i atmosfere je savrshen! mada, kada se pomene dzhim keri vec znate da ce biti odlichan film u pitanju, ali iznenadio sam se kako je dobro sve thomas newman je radio muziku (kao i za npr american beuty) glavna glumica (tj klinka) je preeeslatka dzhim keri je TOTALNI imbecil :) a ja upravo kachim par slika chisto da nekog zaintrigira :> » Click to show Spoiler - click again to hide... « i obavezno pogledajte odjavnu shpicu Edited July 24, 2005 by LaG Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Jedan od filmova koje bih rado pogledao samo da nadjem nesto vremena i koji DVD ili nesto slicno tome. Ali dobro, polako dolazi Nova godina, ja tad pravim filmski maraton :)) Cek da upisem negde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 25, 2005 Author Report Share Posted July 25, 2005 http://www.klanrur.rs/~rhhftp/lag/29-%20thomas%20newman%20-%20drive%20away.mp3 stvar iz odjavne shpice enjoy ;) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Film je veoma interesantno snimljen, ima bash neki svoj shmek. Gledao sam ga josh zimus. Dzim Keri je majstor, mada mi se chini da on i u realnosti nije bash normalan Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Pa neznam bas za to dal' je normalan jer stalno tezi da uzme neku ulogu u malo ozbiljnijem filmu... i odigrao je par takvih... meni se lichno nije svidelo kako ih je odglumio... mislim nije on lose odglumio nego je film los u toj drami... ne mogu da se setim kako se zove film... neko vec zna. Nego, reci mi kad odem u videoteku, sta da kazem, koji film da trazim da bih video ovaj ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 chitao knjigu, prva 4 dela, nikako da nabavim dalje :| Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 ova mala me, zbog usta, strasno tripuje na andzelinu dzoli Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 da se pridruzim pohvalama Dz. Keriju. mislio sam da je obican idiot, jer je glumio samo po komedijama u pocetku, ali sam onda odgledao nekoliko intervjua u kojim me je odusevio. kasnije sam odgledao Vecni sjaj blistavog uma (Mario, mozda si na njega mislio) i potpuno mi promenio misljenje o njemu. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Valjda pita kako su ga preveli kod nas, znas da svasta umeju da "metnu" ... mada ja mislim da je prevod bas bukvalan u ovom slucaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 dzim keri je po meni bruga dobar glumac, samo mi je zao jer dobija uvek uloge u nekim komedijama gde mu je glavna uloga da se krevelji, ako je neko video filmove tipa man on the moon ili truman's show. nisam jos gledan vecni sjaj besprekornog uma ali sam cuo da je film bruka inace po onim slikama cini mi se da je film skroz umobolan... moram ga imati :> Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 damn, ja se taman zainteresovao posle čitanja ovog topika, odem imdbujem film i shvatim da sam ga već gledao. dobra klinka, dobra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts