Jump to content

Lemony Snicket's: A Series of Unfortunate Events

Recommended Posts

samo bih rekao da ovaj film, da nema par momenata koji su ochigledno za decu, bio bi u mojih top3 ikada

sklop glume, muzike i atmosfere je savrshen! mada, kada se pomene dzhim keri vec znate da ce biti odlichan film u pitanju, ali iznenadio sam se kako je dobro sve

thomas newman je radio muziku (kao i za npr american beuty)

glavna glumica (tj klinka) je preeeslatka

dzhim keri je TOTALNI imbecil :)

a ja upravo kachim par slika chisto da nekog zaintrigira :>

» Click to show Spoiler - click again to hide... «
bscap0027fn.jpg

bscap0032od.jpg

bscap0045wo.jpg

lemony.jpg

i obavezno pogledajte odjavnu shpicu

Edited by LaG

neka osoba glupak hehe

Pa neznam bas za to dal' je normalan jer stalno tezi da uzme neku ulogu u malo ozbiljnijem filmu... i odigrao je par takvih... meni se lichno nije svidelo kako ih je odglumio... mislim nije on lose odglumio nego je film los u toj drami... ne mogu da se setim kako se zove film... neko vec zna.

Nego, reci mi kad odem u videoteku, sta da kazem, koji film da trazim da bih video ovaj ?

• 2 weeks later...

da se pridruzim pohvalama Dz. Keriju. mislio sam da je obican idiot, jer je glumio samo po komedijama u pocetku, ali sam onda odgledao nekoliko intervjua u kojim me je odusevio.

kasnije sam odgledao Vecni sjaj blistavog uma (Mario, mozda si na njega mislio) i potpuno mi promenio misljenje o njemu.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

dzim keri je po meni bruga dobar glumac, samo mi je zao jer dobija uvek uloge u nekim komedijama gde mu je glavna uloga da se krevelji, ako je neko video filmove tipa man on the moon ili truman's show. nisam jos gledan vecni sjaj besprekornog uma ali sam cuo da je film bruka

inace po onim slikama cini mi se da je film skroz umobolan... moram ga imati :>

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.