KingLui[FOG] Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Ne znam, pod kojim brojem :), ali prijavljujem se i ja :). KingLui[FOG] Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 13, 2005 Author Report Share Posted August 13, 2005 Pa ti se prijavi za oba turnira, mozhda se dogodi da ti se ne poklope mechevi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Cek, stvarno nisam nigde uspeo da nadjem, jel se ovo igra u Sava Centru, ili u Deusu? Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2005 Author Report Share Posted August 14, 2005 Pa UT @ WCG turnir = UT turnir ET (NA) WCGu ... WCG @ (NA) Sava Centar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 OT : spawn rape... prvi put cujem izraz, al kontam sta je, i to volim da radim Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 (edited) E koji sam slepac, ja mislio igrate UT2004. Tek sad sam provalio da se igra prvi UT (a stavili ste sliku od 2004.). Ipak cu probati ali samo iz zezanja. BTW Jeste me stavili na listu za Q3? Edited August 14, 2005 by 3LANCER Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 (edited) Hocete li snimati demoe partija? Bilo bi lepo za nas koji ne dolazimo :( Da vidimo kava je zabava bila i mozda naucimo nesto od vas iskusnih :D I ako bi se negde okacilo pa da se bacim na download posle turnira. Edited August 14, 2005 by Zoltrix Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 to bi bilo ql.. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Pogotovo za nas koji silom prilika ne mozemo da dodjemo. :( +Nemam pojma pa mozda nesto naucim. :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Evo i pravila =) Time limit: 15 Frag limit: 0 Weapon stay: off Powerups: on Udamage,redemeer,invisibility: off Maps: Dm-Deck16][ Dm-Liandri Dm-Curse][ Dm-Turbine Dm-Codex Pre početka meča, svaki igrač bira svoju mapu, a sudija iz Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15, 2005 Author Report Share Posted August 15, 2005 Ne znam kakva je stav organizatora wcga po pitanju dono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Nemam problem ni sa jednim od ovih pravila, samo to podrazumeva da dodjete u petak, znaci dan ranije, da sve lepo instaliramo, isprobamo, itd itd, sto ste kapiram i vi skapirali vec. Ali dogovoricemo se oko detalja naknadno, trenutno imam neke drugacije problemcice oko wcga pa javljam cim se to sredi. ← dogovoricemo se josh, ali je skroz ok :) Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 profi settings Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Jel ce serveri biti dedicated? Cisto da znam . Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Jel ce serveri biti dedicated? Cisto da znam . ← bilo bi najbolje da budu dedikejted, ali ne verujem da cemo imati toliko makina, prvo treba da vidimo koliko ce nam makina biti na raspolaganju, i koliko ce se ljudi prijaviti, lako cemo za ostalo :) Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 ako se nadje vremena i ukoliko ne upadnem na hepatlon ucestvujem sigurno!! Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 (edited) E drugari sad videh ovde svoje ime. Necu moci da dodjem, sem ako se ne oporavim u rekordnom roku. Mislim, nemojte da nekom zauzimam mesto. :) p.s. Kad sam vido svoj nick na listi prijavljenih, bilo mi jos krivlje sto necu biti tamo... Edited August 19, 2005 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRoDo BaGiNS Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 (edited) nt.hc samo da kazem da ovo sto radite(u te gledam psiho:) je skandalozno..mislim sto bi menjali neke stare recepte kad su se pokazali kao dobri, mislim debilno je menjati dobitnu kombinaciju, tako sad recimo mozemo da promenimo i pravila o demidzu ili nevidljivosti jer bi oni ucinili igricu dinamicnijom al aj i to je debilno.. hocu samo da kazem da niko od nas(cast izuzecima) NIKADA!!! jebeno nije igrao sa weapon stay off i ja jednostavno ne znam kako je tako igrati a NE PADA MI NA PAMET da ja sad probam tako da igram zbog nekog tamo wcg-a koji je i osmisljen samo radi zezanja i okupljanja a ne sad tamo nekih neprekidnih kukanja i nerviranja tokom partije zato sto me nof ubija sa prangijom vec 5x..opet cu se ponasati i psovati kao malo dete ako se to desi.. cela stvar je debilna i bezpotrebna a vidim da su modjo i nof dali lepe komentare u to ime Edited August 19, 2005 by FRoDo BaGiNS Quote nt.hc ===================== Ne daj nikom da te vredja, jer te niko ne zna.. Pa ti si se stondirao i u igrici.. DZOKOLEND aniHANI, HANIma3x Koji je sprat danas?!? U slucaju nuzde POLULITI!!! NOGICA, NOGICA.. Hannibal: Kakav vam je batak?!? Prodavacica: Nemamo to trenutno!!! Maha: -E brate jel imas kezva?!? -Brate nemam pare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 nt.hc samo da kazem da ovo sto radite(u te gledam psiho:) je skandalozno..mislim sto bi menjali neke stare recepte kad su se pokazali kao dobri, mislim debilno je menjati dobitnu kombinaciju, tako sad recimo mozemo da promenimo i pravila o demidzu ili nevidljivosti jer bi oni ucinili igricu dinamicnijom al aj i to je debilno.. hocu samo da kazem da niko od nas(cast izuzecima) NIKADA!!! jebeno nije igrao sa weapon stay off i ja jednostavno ne znam kako je tako igrati a NE PADA MI NA PAMET da ja sad probam tako da igram zbog nekog tamo wcg-a koji je i osmisljen samo radi zezanja i okupljanja a ne sad tamo nekih neprekidnih kukanja i nerviranja tokom partije zato sto me nof ubija sa prangijom vec 5x..opet cu se ponasati i psovati kao malo dete ako se to desi.. cela stvar je debilna i bezpotrebna a vidim da su modjo i nof dali lepe komentare u to ime ← word. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 (edited) bice ti zezanje i druzenje sa wstay OFF =) Edited August 20, 2005 by PsYh0 Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 vi ste neverovatni :) sto se lepo ne dogovorite da se jedan dan UTa, a drugi dan cirka.. i eto resenja.. btw ja atm imam 17 dinara pri sebi, tako da ne dolazim :\ obavezno posle nakacite demoe negde za dl, pa da se o5 kurcim i komentarisem Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 20, 2005 Author Report Share Posted August 20, 2005 OK momci, kao sto rekoh jos odavno, lepo cemo doci svi tamo u subotu u 09h ujutru, videti ko je prisutan ko nije, i na licu mesta srediti neka pravila koja mozhda ne bi trebalo da postoje. Slazhem se da je glupo igrati tj. menjati pravila ljudima koji su "sto godina" igrali po nekim starim pravilima, iako ja licno mislim da su ova nova bolja, ali opet nisam imao nikakve veze sa kreiranjem istih. Nema potrebe da se od UT turnira na koji idemo da se zezamo i posle dve godine ako ne i vishe okupimo i igramo (ja ako budem imao vremena da se igram ;)) praviti diskusiju cs 1.6 ili source, kao ovi drugari sa cs foruma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Jel mogu ja da igram sa svim oruzjima i shieldom, a moji protivnici samo pistoljem, bez cekica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 pa da te hjumiliejshnuju dual enforcerima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 john woo style baby Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts