Lucky Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Haha... pa Laki ako mi ne verujesh, mogu da ti pokazhem :))) Ma verujem ja tebi, samo se shalim. Svi smo mi u jednom trenutku trenirali aikido :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 imaao sam dobrog ucitelja... kad se vec aikido spominje:)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 www.kakosespasitioddevojcicakungfumanijaka.com www.udvaprostapotezanaucitidaseislozgujessaforuma.com www.wulfgarovaskolazapresavijanjezenskogpolaharharhar.com www.jedenjebeloglukakaosamoodbrana.com www.karatezadvadanazoranradosavljevic.com www.kakohakovatidevojkeod12godinakilistajl.com Valjda ce neki od ovih pomoci. ← Mozda si mislio na onaj link www.karatezadvadanazarkoradosavljevic.com Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Znam lika koji isto tako nakon sramnog poraza od grupe devojaka poceo sam da vezba baratanje lancem.Nagledao se raznih filmova,dokumentaraca i nacitao knjiga o borbi lancima.I naravno istrajno vezbao jedno 2 godine. Svugde ga nosi sa sobom zakaci ga za farmerke ono kao u Rock fazonu ali presavije na pola tako da izgleda kratak ali kad se razvuce postaje opasno oruzje. Naravno protiv utoke nema vajde ali protiv takvih popaljenih tinejdzerki koje su visile na casovima kung-fu-a je sasvim efikasan. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 ako nista drugo lepo sam se nasmejao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 www.kakosespasitioddevojcicakungfumanijaka.com www.udvaprostapotezanaucitidaseislozgujessaforuma.com www.wulfgarovaskolazapresavijanjezenskogpolaharharhar.com www.jedenjebeloglukakaosamoodbrana.com www.karatezadvadanazoranradosavljevic.com www.kakohakovatidevojkeod12godinakilistajl.com Valjda ce neki od ovih pomoci. ← hahahahah....kako volim ove fazone!!! Lucky pa ti se zajebavas a decku je pitanje zivota ili smrti.... @topic Jebes borilacke klubove,nosi stanglu sa sobom :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Uvek koristi zaštitu u takvim situacijama !!!! Durex. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Mozda si mislio na onaj link www.karatezadvadanazarkoradosavljevic.com A jest' istina, my bad ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 ... su opasne. Mogu da te namile. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 www.kakohakovatidevojkeod12godinakilistajl.com Bwahahahah. Nego, da ne mislite vi mozda na Zarka Petkovica (Ultimat fajt! ES O ES chenl, dis iz d plejs!)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted July 24, 2005 Author Report Share Posted July 24, 2005 neko je ladno i poverovao... thx to santa igor and maximus from deus -_- inace ovaj deo foruma ne posecujem ... a igor sisa iskoristio priliku sto se nisam izlogovao... navatacu ja njega jednom ^ ^ Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 A jelde da je dobra prica :) Mada zahvali nam se mogao si da prodjes kao gule koji ne zna da li da se depilira :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Ne, ne, klap klap za smisljenju pricu, nema tu sta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Prica moze jako lako da se i ostvari.Mozda ne bas na autentican nacin ali ima danas vec svakakvog sveta. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 imaao sam dobrog ucitelja... [img>cika steva</img] kad se vec aikido spominje:)) ( )... ← Ma cika Steva sada vezba i ostale borilacke vestine (Wing Chun, Hun Gar...itd) jer je naucio sve sto se moze o aikidou pa mu nije interesantno. A da se ovo stvarno desilo ni cika Steva mu nebi pomogao...gledao bi i plakao (od smeha) :) Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 ma pricha je extra samo me zanima jel vezbash da im uzvratish udarac meni stric bio brus li pa mogu da ti pokazem fore i fazone shto mi je on pokazao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 rofl... proklete devojcice... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 brate ako je ovo istina da se kirektno ubijes na mest... >__< da ih je bilo 2k devojcica pa i da shvatim nego njih desetak. c c c Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 " cepaj brusli, udri brusli ... " Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 brate ako je ovo istina da se kirektno ubijes na mest... >__< da ih je bilo 2k devojcica pa i da shvatim nego njih desetak. c c c ← Pokuso mare ko taj sa tvog avatara ali dzaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 trebali ste mene da pitate za pomotj moja signa kaze sve:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Ako su te prebile devojcice od 12-13 godina, bolje se odmah ubi... neki ljudi jednostavno nisu stvoreni da budu jaki, borilacke vestine su go da ne kazem sta... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Pa i bruce lee-a su bile devojcice kad je bio mali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 pa je on posle lecio na njima komplekse... samo se pojavi, i kaze :" daj dvajes' sitnih devojcica da ih ispeglam... " i onda ih dere.. tako ces i ti jednog dana.. bitno je samo da to uspes da izbacis iz sebe Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 a mozhda mu je to bila merna jedinica? "ja sam 20 malih devojcica" * sest meseci kasnije * "jak sam 40 malih devojcica" ili varijacije - "dizem trupce (© kovach) za 34 male devojcice". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts