shoosh Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Habitfarm - Partizan 0:1 Tomic 52' (p) Partizan - Kralj, Vukčević, Bajić, Brnović, Boya, Lomić, Djorjdević, Odita, Emeghara, Tomić, Nadj. Rezerve: Pantić, Radonjić, Babović, Radović, Vukajlović, Milović, Grubje Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Nece puno .. ali malo .. mora uvek :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 bajer je bio gost zato je tako napisao... ;) ← Upravo... Utakmicu sa Habitfarmom tesko da bi mogao da iskomentarisem, a da ne upotrebim gomilu psovki i uvreda po svim osnovama koje su ovde pravilnikom zabranjene. :) sami pogledajte kako je doslo do penala Obavezno ispratite reakciju igraca Habitfarma. Zao mi je sto nisam video kompletan snimak posle tog penala, cujem da su sudiju bukvalno udarili nekoliko puta. Ne razumem neke stvari... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 e ali juche su se cigani ponasali stvarno u skladu sa svojim imenom... Jankovic (dok su jos "invalidi" vodili) se nesto qrchi, pred onim golmanom Vozdovca, jos mu je isao djonom na loptu onda kada je vec golman uhvatio... i jos hoce da se bije ciganstura... E sad ovo, na kraju tekme dolazi nesto onaj Zenga kod njihovog trenera i jos pravi se neki baja (ndajfjksanfjkanjf mater gfnajknda) kreten... A dobio tekmu.. vodi 3:1 dere se neshto na sudije. Onaj golman dolazi na kraju da se pozdravi sa Jankovicem, a ovaj digao glavu ko curan i pravi se neki baja... svaka cast za igracke kvalitete i prikazanu igru protiv sile od ekipe kao shto je Vozdovac, ali njegovo ponasanje je malo je reci za nulu... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 ne seri, jankovic je krenuo na loptu, koju ovaj josh nije bio uhvatio, posle ga je golman odgurnuo, tako da je sve lepo resheno bez kartona. U prvom poluvremenu jankovic je dobio karton za neshto shto je trebalo da bude chist penal, a drugi penal je bilo ono igranje rukom od strane nekog igracha vozdovca, koji takodje nije sviran. I da, ja sam chovek te cu da priznam da je partizanov penal bio chist ko suza,za razliku od tebe. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 (edited) vozdovac do marakane, marakana do jna, srbija do tokija :) partizan - artmedija 2 - 1 <edit> auuuu kako ti se**sh hajli svega ti, kako te nije sramota, jankovic je stoka od coveka, golman nizasta nije kriv ovaj se jos zakacio za njega!!! gg CZ ali to je sve sto ste mogli da pokazete(kakvi ste kurtoni)</edit> Edited August 21, 2005 by Sale <die bitch> Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 ne seri, jankovic je krenuo na loptu, koju ovaj josh nije bio uhvatio, posle ga je golman odgurnuo, tako da je sve lepo resheno bez kartona. U prvom poluvremenu jankovic je dobio karton za neshto shto je trebalo da bude chist penal, a drugi penal je bilo ono igranje rukom od strane nekog igracha vozdovca, koji takodje nije sviran. I da, ja sam chovek te cu da priznam da je partizanov penal bio chist ko suza,za razliku od tebe. ← stani chemu toliki hate? Chemu "ne seri"? Ko pricha o Partizanovom penalu? Ne razumem o chemu se radi.... jel ti Jankovic neki rodjak? Ako mislis da je Jankovic krenuo na loptu pre nego shto je ovaj uhvatio onda nisi dobro video (necu da kazem jer ti nije dobro zato shto sam chovek :)) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 samo cu ti reci, trazi snimak i kupi naochare... Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Jankovic je zasluzxio zxuti karton u najmanju ruku, ali je sudija u poluvremenu verovatno dobio informaciju da je sjebao stvar(dao nam je 2 zxuta i nije svirao penal) pa je to najmanja kompenzacija koju je mogao da napravi...Zvezda je igrala tugaljivo, Vozxdovac je dao gol tako sxto je jovanovic ni kriv ni duzxan odigrao dupli pas petom sam sa sobom, kako se lopta izodbijala ne bi ga zaustavio ni Ture(koji je btw usxopovao Krespa kao malo dete) a ne Dudic...Nije problem sxto su igrali losxe vec sxto se nisu ni trudili da igraju bolje, niko nije izlazio na igracxa sa loptom davali su prostora vozxdovcanima da se naigraju, bruka...Videlo se koji igracxi treba da startuju a koji da pusxe klupu...i za kraj: Pantelic je feg [:(!] ... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 kupljeno je pa sta? i ovako javor treba da slavi sto smo im kesirali za oditu.. Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 kako mozete toliko da serete??? iz aviona su se mogla videti oba penala!!! i onaj kada su jankovicu skoro slomili nogu i onaj kada je igraca vozdovca udarila lopta u ruku!!! ne znam sta je ovo, do sada nisam video gore sudjenje!!! NIKADA na marakani sudija nije svirao za protivnika, ako svira za neku ekipu onda je to zvezda. mislim stvarno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 (edited) zamalo mu nije slomio nogu? pretera ga prijatelju.... @noodle Ides sutra na tekmu? ;) Edited August 22, 2005 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 ja sutra idem na tekmu i jedva chekam da ih napunimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 ok, niste me valjda ozbiljno shvatili kada sam rekao da mu je skoro slomio nogu??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 ok, niste me valjda ozbiljno shvatili kada sam rekao da mu je skoro slomio nogu??? ← daleko bilo prijatelju... :)) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 mogu samo da kazem : glhf !! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 ovo je topic o partizanu... unapred se izvinjavam sto pisam po vama... ali ako NE BUDE PUN STADION KAO OKO dalja prica o navijanju, navijacima i svim ostalim sranjima je totalno iluzorna... nit bitnije utakmice... nit manjeg stadiona... nadam se da smo se razumeli... srecno... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Ispush. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 I tako .. Partizan izgubio ..... Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 what goes arround comes arround Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Crnja vam ownovao tim... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 NEMOGU DA VERUJEM SHTA SE JEBENO DESILO.... KOJI SKEEENJ JEbOTE.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Jebi ga momci, bice bolje sledece godine ... ovo nije hejt, al' tacno sam imao neki osecaj da ako ne iskoriste 235 prilike tokom utakmice da ce im se to obiti o glavu kada dodju penali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 jebga vratilo nam se identicna scena newcastle - partizan Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) mada (kao)navijam za zvezdu bio sam skroz uz partizan, i nije da ih hejtujem ali budimo iskreni, tim koji nadigra protivnika u 2 tekme i ne uspe da mu uvalja gol uopshte ne zasluzuje ls; sa druge str tim koji odvali seltika 5:0 zasluzuje to makar malo Edited August 23, 2005 by KalElen_ Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts