Formica Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 ma kakva prodaja, sta vam je. sportska drustva su udruzenja gradjana po sadasnjem zakonu, i nije ih moguce privatizovati. zato ovi i rade to sto rade. prodaja ce biti moguca tek kada se usvoji novi zakon o sportu, a njegovo donosenje ce biti teze nego odluka o izrucenju Slobe. ← pa novi zakon o sportu je usao u proceduru... a donece ga onda kada ovi totalno razvale klub... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 Svi samo pricaju o tome kako uprava Partizana treba da ode.Necu to da komentarisem jer sam okoreli Zvezdas i to me ne interesuje.Hteo bi samo jedno pitanje da postavim grobarima.Bez neke lose namere.Imate li pojma ko da ih zameni? Mi smo imali Piksija koji je koliko toliko mogao da unese neki kapital i ima veliko ime u svetu fudbala.Nisam siguran da bi neko drugi nagovorio ljude iz Toyote da dodju kod nas i to sa,za nase uslove prilicnom svotom novca. No,nije sad Zvezda tema.Pitanje je za vas grobare:koga bi vi umesto ovih?Imate li uopste neka konkretna imena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 isto su me pitali sinotj kad smo se dotakli teme... i ja nisam znao odgovor.., najbolje shto sam smislio je da dodju stranci (nemci ako mozhe), makar privremeno na par godina. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 27, 2005 Author Report Share Posted October 27, 2005 Mirkovic za crveni protiv Vozdovca dobio jednu utakmicu zabrane. To je odradio protiv Timoka, tako da ce moci da igra u subotu. Bjekovic odrzao brifing. Opljunuo po igracima koliko cujem. Monografija povodom 60 godina Partizana predstavljena na Sajmu knjiga. Pojavili se Zeka&Bjeka, Reber i igraci. Bas me interesuje kakva je reakcija ljudi bila. Inace, cena u pretprodaji je bila 3.500 dinara. Nadj i Vukcevic dali izjave povodom prica da se Reber bojkotuje na terenu. Nadj i Vukčević:Nema bojkota Rebera Evo sta kaze Vukcevic: Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Monografija povodom 60 godina Partizana predstavljena na Sajmu knjiga. Pojavili se Zeka&Bjeka, Reber i igraci. Bas me interesuje kakva je reakcija ljudi bila. Inace, cena u pretprodaji je bila 3.500 dinara. Valjda ih niko tamo nije ni ocekivao, pa nije bilo ni neke vece reakcije. Videh na TVu da ovi potpisuju neke majice i postere, i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 (edited) Bjekovic odrzao brifing. Opljunuo po igracima koliko cujem. Evo sta kaze Vukcevic: Edited October 28, 2005 by shoosh Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 A meni je drago , dosta mi je da se mi raspadamo , nek malo i jaci klubovi osete... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 A meni je drago , dosta mi je da se mi raspadamo , nek malo i jaci klubovi osete... ← Hmmm...na neki chudan nachin skroz se slazhem sa Lonleyyem... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 2:0... :)) Nadj Radonjic Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 2:0... :)) Nadj Radonjic ← cheka se iz dvojke u keca :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 cheka se iz dvojke u keca :) ← ne bi me chudilo nimalo... :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Kakva radost za vodjstvo od 2-0 protiv tima koji smo '98 dobili 10-0 :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 '98 dobili 10-0 :) ← nije '98 nego '96...:) hahahhaha... mislim da je ovo boles' :)) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 (edited) Pohvale Partizanu... Borac je napokon slomljen! @longleyy...dobra je Vosa sad...valjda nece ispasti... @formica...menjaj avatar... Edited October 30, 2005 by ep1c Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 @formica...menjaj avatar... ← ti si 10000 koji mi je to rek'o... :)) vec sam negde rekao Kada ch1zra promeni onaj njegov avatar tada cu i ja Duleta da skinem drzi se ch1zra... :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Znam da necemo ispasti samo mi je pun kurac da se radujem sto nismo u ugrozenoj zoni , i onda partizan pukne 5:2 i ko da je smak sveta , gledam neke likove na TV-u kako pricaju i drzava treba da se umesa u ovu "aferu" da pomogde partizanu , shto ne zovu i Pariski klub da posalje donaciju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 dadada...to sam ja gledao na "sportskoj galaksiji"... smesno... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Znam da necemo ispasti samo mi je pun kurac da se radujem sto nismo u ugrozenoj zoni , i onda partizan pukne 5:2 i ko da je smak sveta , gledam neke likove na TV-u kako pricaju i drzava treba da se umesa u ovu "aferu" da pomogde partizanu , shto ne zovu i Pariski klub da posalje donaciju... ← da treba da se drzava umesa ali ne da bi dala novac vec da ispita poslovanje lopova koji su pokrali neverovatne pare... a shto se tiche donacija... pa svojevremeno je i pokojni Djindjic pomogao Zvezdu[KK] da izadje iz krize, tada sam mislio da ce zvezda da na dresu nosi ime sponzora DS i da ce boja dresova na bar 2 sezone da bude plavo-zuta Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 5, 2005 Author Report Share Posted November 5, 2005 Na programu je: MSL 12. kolo 5.11.2005. (subota) u 13.30h JNA Partizan - Buducnost BD Sudija: Bosko Jakovetic - Uzice Reber pozdravlja Grobare. Jos jednom vas molim da se suzdrzite od postova koji ne doprinose diskusiji. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 5, 2005 Author Report Share Posted November 5, 2005 Partizan - Buducnost BD 2:0 (1:0) Strelci: Radonjic - 11'(11m), Marinkovic - 85' Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 svaka nam cas'!! Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 he,he..pa dobro ajde i vi malo da se radujete:):)cestitam na pobedi:)))))))) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 (edited) Eeee, moji grobari, vidite kako mozxete...samo kad hocete :))) +10% Sxta ovih +10% treba da prestavljaju? warn? Edited November 9, 2005 by shoosh Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
stef89 Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Svaka cast partizana ali i ofki dobro se borila nego smradovi su smradovi!!!!!!!! P.S. Formice nemojda skidas avatar najbolji je.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 uprava partizana, to su najvece picketine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts