Mario^^ Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Hmm, slabo pamtim imena filmova i nikad ne obracam paznju na to, ali kad vidim film na televiziji posle minut znam dal' sam ga vec gledao ... Pa opet neznam kako se zove film koji ima tuzan kraj... ako je neko gledao ( sve kinezi u filmu ali se govori na engleskom ) Kuca ( ne mogu da se setim kakvih ) nozeva je naziv filma... Poslednji samuraj... je isto bio tuzan... Pa chak i matrix na kraju 3. dela... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RembranT Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 ovako profesionalac kada lion gine definitivno. Kada gine onaj indijanac u paktu sa vukovima... i bilo je scena u Taking Lives koje su bile poprilicno teske... Quote Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Kad gine Bosko Buha i ispada mu sat iz kog curi so....kako sam plakao...(i sad placem)~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 sve ste naveli, kako sam citao post za postom, zastala mi je knedla u grlu dok sam se prisecao tih scena. dodao bih kraj ET-a (pored Mambo Kings-a jedini film kada sam plakao) i Haunting (ceo film - pure sorrow). Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 lion king, kada umire mustapha. to mi je prvo palo na pamet,editovacu kada se setim ffs to je i meni prvo palo na pamet... Hmm.. ne znam, zhao mi je Foresta nekako... Jadan chovek :P Onda dalje, hm... Lepa sela lepo gore, zhao mi je srba, onda svi domaci filmovi sa tematikom chetnika i ustasha gde kolju nevine ljude :P Ma lupetam sad, editovacu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Juče sam odgledao SW : Return Of The Jedi, i setio se kako mi je uvek bila te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 edit: shto se tiche tuzhnog crtanog u globalu, nema boljeg od Grave of the Fireflies. Toliko je kvalitetan da sam se izbedachio i odmah ga obrisao da ga ne bih opet gledao.. ← Remek delo... Toliko tuge, a bez melodrame i patetike. Toliko osudjivanja rata, a bez prikazivanja druge strane kao 'zle'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 sho se tiche pogibije boromira u lotru to mi je teshko palo u knj. a u filmu sam znao sha da ochekujem e sad bedaci su mi bili t2 - shvarci(mjuza je sjajna toj sceni) i profesionalac - zan reno, pa i kraj buch kasedija i sandens kida ali teh bedaci su mi: -kada gine zan pol belmondo u filmu koji se (valjda) isto zove profesionalac uz legendarnu muzichku temu(komponovao moricone) -film(crno-beli) o partizanima u shpanskom gradjanskom ratu, koji unishtavaju neki most, a u pomotj im stize struchnjak za eksplozive iz amerike koga igra(valjda) dzejms stjuatrt kada pred kraj gine jedan simpatichni lik - ciga i to bash kada je "ulovio sebi tenka" a nedugo zatim i glavni leek; ako neko zna o kom filmu je rech zamolio bih ga da mi kaze kako se zove ima ih josh, dodatju kada se setim Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Jao sad sam se setio jednog tuznog filma, gledao sam ga bas davno, ima bar 5 godina, u pitanju je rat, 2 lika su glavna, obichni vojnici, karakteristichni po neverovatnoj brzini. ( jednog su chini mi se zvali leopard zbog svoje izuzetne brzine ) Definitvno je film imao najtuzniji kraj koji sam do sad gledao, ajde ako nekome zvuchi poznato nek kaze kako se zvao film. ( secam se samo kraja, ali ne cele radnje ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 ghost dog - kad ga ubije onaj lik na kraju princes blade - kad na kraju onaj lik ubije onog drugog lika i njegovu sestru (au ala sam ovo nakaradno objasnio :) ) verovatno ima jos neki, ne mogu sada da se setim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 ne znam sta ima tuzno kad neko nekog ubije odsece mu glavu skoci u istopljeni metal il sta vec.. mislim sta je bre tuzno u terminatoru? :) odgledajte devojka od milion dolara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Jao sad sam se setio jednog tuznog filma, gledao sam ga bas davno, ima bar 5 godina, u pitanju je rat, 2 lika su glavna, obichni vojnici, karakteristichni po neverovatnoj brzini. ( jednog su chini mi se zvali leopard zbog svoje izuzetne brzine ) Definitvno je film imao najtuzniji kraj koji sam do sad gledao, ajde ako nekome zvuchi poznato nek kaze kako se zvao film. ( secam se samo kraja, ali ne cele radnje ) ← Film se zove Galipolje, radnja se desava u prvom svetskom ratu, glumi mladi Mel Gibson. Kraj je mnogo tuzan, hteo sam ja da ga napishem, preduhitrio si me :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Sxampion-definitivno najtuzxniji film iz mog detinjstva 8 dan- sa Danijelom Otilom i onim mongoloidom... kad su se upalila svetla u bioskopu svi su kao nesxto cxistili ili namesxtali dzxempere...a ocxi kao sarme Bilo jednom u Americi- ima svojih momenata Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Ice Age - kada mamut gleda slike na zidu, kako su mu ubili zenku i mladunche - mi smo sa zenom plakali 10 minuta u bioskopu... American Beauty - kada ubiju na kraju Spejsija bash je onako dakbe. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Sve ste naveli,ali dodao bi kraj kada King Kong umire a tek sto mu se rodio sin. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Kraj Man On The Fire .. Prvi put kad sam gledao terminatora bilo mi je tuzhno (pre 6-7 godina) :) Crtaci bash unishte choveka tuzhnim scenama ... Kad naprave one simpatichne face, odma se rastuzhish :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Jamajcanski bob sledz tim, kad se slupaju pred sam cilj, i sami odnesu bob do cilja. "cool ice" je originalni naziv ako se ne varam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 My Life (Michael Keaton i Nicole Kidman), Sleepless In Seattle, Scent of a Woman.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 ne znam sta ima tuzno kad neko nekog ubije odsece mu glavu skoci u istopljeni metal il sta vec.. mislim sta je bre tuzno u terminatoru? :) odgledajte devojka od milion dolara ← Gledao pre neki dan i razocharao se gadno. Shta sve nece dobiti oskara... Ne pada mi na pamet nishta sem dva vec pomenuta - Zivot je lep i T2. Ali sam se sad bacio u razmishljanje pa se mozda posle i setim. btw svi koji su rekli da su plakali, a pritom su ozbiljni mislili trebalo bi shto pre (hitno, hitno!!!) da prekontrolishu svoj nivo estrogena Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 (edited) Kraj Man On The Fire .. Prvi put kad sam gledao terminatora bilo mi je tuzhno (pre 6-7 godina) :) Crtaci bash unishte choveka tuzhnim scenama ... Kad naprave one simpatichne face, odma se rastuzhish :( ← Ovde sam se izbedacio isto, cool film :) isto Zivot je lep i Tears of the sun ( poneki deo ) ... ceo film je onako "crn" i prljav Mozda ne bi bilo lose ubaciti i knigu koja vas je istripovala ... Edited July 21, 2005 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Jao sad sam se setio jednog tuznog filma, gledao sam ga bas davno, ima bar 5 godina, u pitanju je rat, 2 lika su glavna, obichni vojnici, karakteristichni po neverovatnoj brzini. ( jednog su chini mi se zvali leopard zbog svoje izuzetne brzine ) Definitvno je film imao najtuzniji kraj koji sam do sad gledao, ajde ako nekome zvuchi poznato nek kaze kako se zvao film. ( secam se samo kraja, ali ne cele radnje ) ← film se zove Galipolje...I svetski rat...mel gibson ...jebeno extra film i jedini na koji uvek smeksham kad gledam:P... da jedan dobije da bude na prvoj liniji fronta a drugi da bude kurir...pa se zamene...itd... hmm... ne znam da li ste pratili Braca po oruziju...jebeno mnogo teske stvari Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Zelena milja... lele :)) kada gine Sarutobi... (naruto) uf. ladno ne mogu da se setim filmova ... :(( malko kasnije cu napisati ... :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vocni Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 rekvijum za snove - tuzne sudbine koje su zadesile narkice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 The Godfather, part I - kad Tom saop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Jamajcanski bob sledz tim, kad se slupaju pred sam cilj, i sami odnesu bob do cilja. "cool ice" je originalni naziv ako se ne varam... ← Cool Runnings Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts