Dz Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Videh na drugom forumu ovaj topic, al bash me zanima shta vas je bash izbedachilo kad ste gledalli Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 lion king, kada umire mustapha. to mi je prvo palo na pamet,editovacu kada se setim Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Od crtaca kada Bambiju ubijaju majku, a od filmova Zivot je lep (kraj, kada lik zna da ce umreti, i nasmejan marshira pred Nemcima, samo da bi dete i dalje zivelo u iluziji igre). Toga sam se setio prvo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Takodje kraj filma Zhivot je lep. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Od crtaca kada Bambiju ubijaju majku, a od filmova Zivot je lep (kraj, kada lik zna da ce umreti, i nasmejan marshira pred Nemcima, samo da bi dete i dalje zivelo u iluziji igre). Toga sam se setio prvo... ← Takodje kraj filma Zhivot je lep. ← Prvi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 (edited) ..Zivot je lep (kraj, kada lik zna da ce umreti, i nasmejan marshira pred Nemcima, samo da bi dete i dalje zivelo u iluziji igre).. jeziv zavrshetak.. od filmova ima stvarno mnogo, izdvojio bih samo Profesionalca, kada Leon izlazi iz podruma.. od crtanih ubedljivo Kenshin sa dve scene: u prvoj greshkom ubija svoju zhenu; u drugoj, na ivici smrti, se vraca svojoj devojci.. edit: shto se tiche tuzhnog crtanog u globalu, nema boljeg od Grave of the Fireflies. Toliko je kvalitetan da sam se izbedachio i odmah ga obrisao da ga ne bih opet gledao.. Edited July 20, 2005 by cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Najtuznije je kada se zbunjena njuska Kojota iz ptice trkacice smanjuje lagano dok po ko zna koji put propada u jebenu provaliju...gde napravi PAF! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 kraljevi mamba...kad mu umire brat sibirski berberin...kraj AI........kada je ceka xxxx godina Terminator2.........kada svarci pogine(plakao sam kao kisha) Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 bambi shmrc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 izgleda da je bambi i zivot je lep svima tragican trenutak...pa i meni...a ne neki tamo titanik;)... a i ja sam plakao ko kisha kad je u Gospodaru zveri zginula jedna od one dve lasice koja se zrtvovala da bi spasla Gospodara zveri od onog Mejaxa...(zvali su se Kodo i Podo ali ne mogu da se setim koji je zginuo) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Kad umre dart vejder luku na rukama. Kad umre zan-mar-bar u velikom plavetnilu. Kad Holden izadje na kraju a Alisa kaze "just some guy i knew". ---Kad gledam Gresnika kako ga sere u doti a ne zna ni sta ni zasto radi--- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 City of Gods - kada jedno dete ubija drugo ... Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Zhivot je lep, kraj i josh jedan film (ne mogu se setiti imena) sa radnjom u drugom sveCkom ratu gde nekog lika kundache ceo film i taman da pobegne iz logora satera ga mina... strashno... I Gandalf kada je kao umro u prvom delu LoTR... Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Od crtaca kada Bambiju ubijaju majku, a od filmova Zivot je lep (kraj, kada lik zna da ce umreti, i nasmejan marshira pred Nemcima, samo da bi dete i dalje zivelo u iluziji igre). Toga sam se setio prvo... ← ali potpuno isto kao i ja, rispekt :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Mozda hrabro srce kad mu odrube glavu... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Poslednja oaza, kad pogine lane :( Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 crtani film "SVI PSI IDU U RAJ" T T Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 20, 2005 Author Report Share Posted July 20, 2005 Meni su skoro svi Diznijevi crtatji bedak, mada mi je najgore bilo u crtanom Fox & the Hound, kad se lisac na kraju seca kad su obecavali jedno drugom da ce zauvek biti najbolji prijatelji E, da...i: Zemlja pre vremena, kad se Malo Stopalo istripuje od svoje senke da je njegova pokojna kewa Lilo & Stich - kad Stich odlazi u shumu i viche 'help I'm lost!' Ghoast in the Shell II - kad lik dolazi kuci i cheka ga pas Equilibrium - kad ubijaju pse (mada...ceo film) Kosa, kraj (klasika) I par muzichkih spotova su mi bash tuzhni: Sentenced - Killing me, killing you Moby - Why does my hart feel so... Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 zelena milja... ceo film je nekako tuzan :( i definitivno devojka od miion dolara... boze kako me pogodila ona kljucna scena :( iako sam slucajno lupio pred film kako ce se otkpilike zavrsiti... bash je bio skenj... fenomenalan film! klint istvud legenda koja hoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Od crtaca Bambi ubedljivo a od filmova ima vise ali medju njima je i Zivot je lep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 South Park, kad ubiju Kenija. You bastards! Ne sad ozbiljno Donnie Darko- sam kraj kad krece Mad World. Michael Collins- kad ide na sastanak iako zna da ce da umre. The Truman Show- kad on konacno izadje iz studija. Green Mile- kad Dzon hoda "zelenom miljom" Hidalgo- kada Frank i Hidalgo odustanu u pustinji. Saving Private Ryan- scena na groblju kada kapetan Miller pada na kolena. Remember the Titans- kada se svi okupljaju na Gerry-evoj sahrani i pocinju da pevuse. To su scene kojih sam se prvo setio ali verovatno ima i jos tuznijih mada mi sad ne pada nista vise na pamet. A sto se tice crtanih Fox and the Hound definitivno mi je najtuzniji mada nisam mogao da se setim te scene kad se lisac seca obecanja. Quote Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B-M | Predator Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Od filmova Terminator 2, koji sam kad sam bio mali gledao , plakao sam na kraju filma :) Quote Only God Can Judge Me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 i niko ne spomenu let iznad kukavicjeg gnezda, ceo onaj deo kad bleji ispred i indijanac mu daje kuzva i posle kad ga lobotomiraju... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 T2- kada se schwarzi spusta Braveheart- kada mu odrubljuju glavu Saving Private Ryan- bilo ko od "druzine" kada umire Lotr- kraj treceg dela, kada odlaze- kada umire Boromir i ne secam se imena crtaca(valjda plava princeza), kada se ona zrtvuje da bi heal-ovala zemlju... Tako nesto. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts