Nemesis Enforcer Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Dj Toxic Dj Phase Dj Rahmanee + Guests Inache, zanima me, gde izlazite? Da ne rachunamo kafitje, vetjina klubova je zatvorena. Kad padne kisha splavovi se obichno zaobidju (mada ih vetjina ima krov), Ada takodje, a to mu dodju jedina mesta preko leta... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Oni su svake godine tamo, ranije sam ishla chesto, al me sad nekako mrzi...mada ih gotivim Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Ada, Baron utorak/petak, ponekad preskochim ili odem i neki drugi dan (uglavnom kad je psy). Kada ima neko psy/minimal deshavanje u gradu odem chesto. Onda Underground (sad preko leta Freestyler), Ambis petkom ponekad (house/rnb/hop/), Stefan Brown nedeljom (isto house/hop/rnb (ovo vazi samo kad ima ko da me uvede (tj kad radi ortak jedan u obezbedjenju))) I tako...a volim bleje gajbi kod nekog...ili kod mene, uvek je kewl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted July 21, 2005 Author Report Share Posted July 21, 2005 (edited) Oni su svake godine tamo, ranije sam ishla chesto, al me sad nekako mrzi...mada ih gotivim ← Sinotj je bilo do jaja, odrali su Rahmanee i Phase, mene malo smori kad pushta Toxic, forsira samo nove stvari, bez obzira na zanimljivost i kvalitet... 23.07. ima u malom klubu SKC-a hip hop vs. drum n bass, Dj Suicide vs Dj Kinetik. U velikom su Popechitelji. Edited July 21, 2005 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 nisam sto godina bio na nekom dnb-u jel poslednji put kad sam bio nikako nisam mogao da se povatam .. a na exile da odem sam rekao sebi josh pre 2 godine da necu nikako tako da cu morati da ih uhvatim na nekoj drugoj lokaciji Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted July 22, 2005 Author Report Share Posted July 22, 2005 Shto se tiche vatanja, najbolje da odesh na Blejvoch Pa evo, bitje u malom klubu SKC-a, pa svrni... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 (edited) . Edited Tuesday at 12:20 PM by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 ebiga sve u svoje vreme =)) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 (edited) Najjaci trip kad smo se ortak i ja istripovali da dolazi Dj exile (psy) znaci strasno...;)) inace...Baron najcesce...tamo mi je do jaja blejanje...a sto se tice ovih fensi mesta bio sam 1 u kan kanu i necu vise nikad uci tamo ...zato sto tamo dolaze likovi koji misle da su neke baje,tamo mi se mrste...a ustvari nemozes da nadjes ni 5,6 smekera...sve seljani!!! Edited July 24, 2005 by doca_fcrs_LFC Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 (edited) . Edited Tuesday at 12:38 PM by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 brate .. ronba i kan kan .. samo sokici Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 a ustvari nemozes da nadjes ni 5,6 smekera...sve seljani!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted July 24, 2005 Author Report Share Posted July 24, 2005 ↑↑↑ Omatorio je, ne moze vise da prati bit :) Kad dodje ribica na klanje pushta samo ambijental? Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 http://www.chillout.co.yu/diskusije/viewto...t=14519&start=0 Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 sedim u bloku i ubijam mozak alkoholom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 off topic - iscimali me pre mesec dana da shljakam na nekoj zhurci bogu iza nogu (ada huja), ja na pola zhurke chujem poznate bitove, pogledam stejdz, kad tamo armand van helden kez od uva do uva i celo vece srecan ko bebica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 pa to ono marlboro sto je pravio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 elem,za sve posetioce Exile-a jedno pitanje:Ko je najbolji revolveras tamo??;))) Mislim,tuga u stvari ne znam da li ste culi da je bilo pucnjavei na Exilu... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 @lucky - da, to je to @gruja - ne znam za prangijanje ali znam da je bila tucha proshle/pretproshle nedelje i da je par njih zavrshilo preko ograde meni vera zabranjuje da posecujem exile jer im je tekila preterano razvodnjena.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Kad dodje ribica na klanje pushta samo ambijental? ← ma jeste .. da mi je znati ko prmpa u dnb, mislim ocu da od nje neshto ostane i za sutra inache ovo oko Exila me ni ne chudi .. lepo sam ja rekao pre 2 godine kad su bile svake nedelje tuche da ce biti josh ludje i ludje .. ono poslednji put kad sam bio tamo pao mi je sto na 4m od glave sa sprata .. zajebi me tih napucanih akcija Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 sad sam se vrnuo odatle i reci cu ovo, bio sam na freestyleru i tamo nije bilo lose, usao na spiku neku preko reda, posle kao ajd da vidim taj exile i mogu reci da mi je bezveeze, tup tup tup sve komani nisam se zadrzao ni 5 minuta...inace prvi puta sam bio na doticnim splavovima.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 bio red za fristajler? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted July 28, 2005 Author Report Share Posted July 28, 2005 bio red za fristajler? ← Ima red i morash da se svidish izbacivachu. Ne pada mi napamet da chekam da me neko odabere. Osim toga `bem ti mesto gde svi cupkaju (u najboljem sluchaju) i samo pozerishu. Za razliku od freestyler-a na Exilu se djuska samo tako. Sinotj je recimo bilo najvishe ljudi ovog leta, i bilo je jako vrutje. Naleteo sam na gomilu drugara onako spontano se skupili. Da deru za cene, deru. elem,za sve posetioce Exile-a jedno pitanje:Ko je najbolji revolveras tamo??;))) Mislim,tuga u stvari ne znam da li ste culi da je bilo pucnjavei na Exilu... Exile je trenutno jedan od najobezbedjenijih splavova. Poucheni iskustvom od proshle godine kada su navijachi upali i pretukli (chak sam chuo do smrti) lika. Od kamera koje se nalaze na svakom koraku, do dila sa murijom (a imao sam priliku da vidim na delu momke kako rade, 2 interventna dzipa u roku od 5 minuta), na pritisak dugmeta dolaze... Tako da sada svi mogu da se posvete iskljuchivo uzivanju u muzici, alkoholu i ribitzama... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 (edited) . Edited Tuesday at 12:51 PM by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts