ZerBah Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Imam veliku crvenouhu kornjachu (vodenu) koja je u poslednjih 10 meseci porasla sa 10 na 21 santimetar i muzjaka australijskog amadina (mala ptichica koja se mnogo dere). Okachicu slike ovih dana... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Doberman..slike stizu, chim se vrnem kuci! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 imam macku.nemam sliku doticne. Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYa Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Veliki akvarijum sa mnogo ribica... Kad smo vec kod toga, mogla bi da ih nahranim ponekad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 I pored ovog ogavnog virusa, koji i dalje imam (sutra reinstaliram win, nikako da uhvatim vremena), koji mi skroz zauzme upload, uspeo sam nekako da uploadujem po 1 sliku machka i psa, a hteo sam po 2. Pa evo ih: http://img199.imageshack.us/img199/538/hpim1995resize8mc.jpg - pas poznatiji kao Mile http://img333.imageshack.us/img333/2504/dscf00753zq.jpg - machak poznatiji kao mac,mac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 imao sam zeceve i veliku sumsku kornjacu, ali sam shvatio da u stanu moze da zivi samo jedna vrsta... ribice su kul, cute i plivaju, imaju neko umirujuce dejstvo (stric je imao ogroman akvarijum od 100 litara, mogao sam da posmatram ribice kako plivaju jako dugo), ostalo mi se cini pakleno ukoliko nemas kucu sa dvoristem. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Jebiga...ja nishta nemam sad :((( Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 pa sto to nabavi barem nekog hrcka or smthng... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 (edited) Evo je moja debela machka :D Stara je oko 9 godina, zivi s nama od rodjenja... tako da je tretirana kao regularan clan porodice :D http://www.eurobattle.net/forum/attachment...=&postid=144108 Edited July 20, 2005 by Mario^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Ja imam retardirano qche (Shkotski terijer) koje mi je zaista drago: http://www.drnickriviera.torelliwh.com/fil...mages/cezar.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Ja imam retardirano qche (Shkotski terijer) koje mi je zaista drago: http://www.drnickriviera.torelliwh.com/fil...mages/cezar.jpg ← Kolika ti je ova slika... 10 mb... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 imam zmiju... pitona od 180cm (vise manje), zove se konstantin. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Moja zverka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
insane.dkl Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Ja imam dve svinje. Vrlo korisna životinja. kad, negde krajem oktobra nagruvaju po 150-160 kila, prikoljemo ih i mesa kolko oćeš (budući da živim samo sa dedom). ← okaci neke slike tih svinja ^^ . -Imam ja neku macku koja od dosade krene da sisa tjebe bas se cuje c c cc ccc c kako dudla okacicu neke slike kad je nadjem ........ludi macak....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Ovaaaaj, to nije od dosade , to ti je zbog cebeta, koje je od materijala koje je podseca na majcinu sisu (ne zajebavam se), i to rade sve machke ako nadju neshto tako (moja sisa pokrivach neki). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Ja imam aljaskog malamuta (kao haski samo krupniji) i poremecen je u smislu da ako mu pridjesh na vishe od 4 metra, pobegne jer je on ustvari uspeshan eksperiment ubacivanja veverichijeg mozga u dzukelino telo (od oko 40 kg inache...). Dobio sam ga kada je imao godinu dana, verovatno ga je bivshi gazda zlostavljao (ne zelim da znam kako), sa jako debelim pedigreom ali nema vajde od njega zbog gorepomenutih veverichijih instinkta... Imao sam i 3 machke dve je lupila struja a jednu pregazio kamion, pit bula koji je prso pa je morao biti ubiven i papagaja, nemam pojma shta je sa njim, samo je nestao zajedno sa kavezom (ovaj deo ni meni nije jasan...). Da, imao sam i morsko prase koje se shlogiralo od hrane jer nije moglo da se pomeri od debljine... Verovatno sam imao josh neshto od zivotinja, ali je uginulo u roku od dva-tri meseca pa nisam nashao za shodno da ih stavim u memoriju... Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Ja imam sestru (ako se to racuna) ;))) hahaha Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Evo par slicica mojih ljubimaca, nisam stigao vishe... http://www.superlaugh.com/1/newpet.htm [:D] Pogledajte, zar nisu slatki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 imam machora zlatka. dva puta je skakao sa petog sprata i osim rastavljenog gornjeg nepca sasvim je u redu. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 A jel ste ga pitali zasto je skakao? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 A jel ste ga pitali zasto je skakao? :) ← E igz, zashto ti je machak skakao sa petog sprata, nikako da te pitam...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 na zardinjeru sa cvecem, na terasi mi dolaze cesto ptice i leteci insekti koje on vreba i juri po simsu, sto je cudno ako se pomene da nece da izadje iz kuce kada ga odvedemo na selo (jedanput se cak zavukao ispod haube)... prvi put je pao sa terase na drvo i apsolutno mu nista nije bilo. drugi put je promasio drvo usput i zalepio se za beton. Meko nepce koje razdvaja usnu i nosnu duplju mu je puklo ( pa sada cesto kija kada pije nesto) tri nedelje nije mogao da koristi zadnje noge a za to vreme je imao i pelene, jer je skroz izgubio kontrolu nad zadnjim delom tela. hranili smo ga cak i pipetom a dobio je tri ili cetiri inekcije, sto infuzije sto vitaminske... drugim rechima, o ovakvom tretmanu i mnogi ljudski bolesnici kod nas mogu samo da sanjaju. Mozda sve ovo zvuchi hevi ali ne mozeshe se gledati nesto zivo kako se muchi i ne pomoci mu, makar to bila i jedna macka, sa pedigreom koji vodi cak do obliznjeg kontejnera Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Ali machka koja skache za pticama kao u crtanom filmu i ono samo preskoci sims, pa onda ono sekund dve onog "o ne" kadra, i onda tras ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 na zardinjeru sa cvecem, na terasi mi dolaze cesto ptice i leteci insekti koje on vreba i juri po simsu, sto je cudno ako se pomene da nece da izadje iz kuce kada ga odvedemo na selo (jedanput se cak zavukao ispod haube)... prvi put je pao sa terase na drvo i apsolutno mu nista nije bilo. drugi put je promasio drvo usput i zalepio se za beton. Meko nepce koje razdvaja usnu i nosnu duplju mu je puklo ( pa sada cesto kija kada pije nesto) tri nedelje nije mogao da koristi zadnje noge a za to vreme je imao i pelene, jer je skroz izgubio kontrolu nad zadnjim delom tela. hranili smo ga cak i pipetom a dobio je tri ili cetiri inekcije, sto infuzije sto vitaminske... drugim rechima, o ovakvom tretmanu i mnogi ljudski bolesnici kod nas mogu samo da sanjaju. Mozda sve ovo zvuchi hevi ali ne mozeshe se gledati nesto zivo kako se muchi i ne pomoci mu, makar to bila i jedna macka, sa pedigreom koji vodi cak do obliznjeg kontejnera ← Respect za to lechenje, kapiram da bih isto uradio, bash volim zivotinje. A to shto se na selu zavlachio ispod haube, to je zbog novog okruzenja (machkama treba 4-5 dana da se malo priviknu i da uopshte pochnu da mrdaju), tako da je to normalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts