phantomq Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Pa dokle vise???? Mislim razumem ja to strane emisije su bolje al stvarno treba imati granicu! Sad ce Pink da uzmem Pimp my ride Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Pa sta je tu cudno, ocekivano je bilo da B92 koji reemituje MTV posle ne znam koliko sati krene i da uzima MTV emisije ... Punk'd je svakako jedna od najpopularnijih, i to je to. Jedino je prevodjenje takve emisije bas onako glupo, al' sta sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 samo bi falilo da sinhronizuju sa glasovima iz sunđer boba.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 ume punk'd fin da bude ja sam u mladosti, inache, pomno pratio mtv tako da sam dobro zamrzeo sve one koje vas inache samo nerviraju i onda kada dodje ovaj momak i navata nekog takvog i utrpa ga valjano ja sam hepi ^^ Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 zna punked da bude dobar, shto kazhe lag, nabacio sam ove prve chetiri sezone, i ima vishe nego finih epizoda Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 da, zna da bude punked zanimljiv. btw da li verujete da oni prikazu sve ispade zvezda? garantujem da se oni sigurno posle svega dogovore da li ce nesto da emituju ili ne, gledajuci kakav ce to imati utisak na zvezdin imidz od koga oni, mtv, i zive. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 pa da ne pristanu verovatno bi ih napljuvali u emisiji.. ima odlichnih fora, npr. kad su smestili onom retardiranom klincu iz bestrid bojsa (smeshtali su tomi liju, a ustvari su smestili njemu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 ja nisam mnogo gledao, ali varijanta na koju su utrpali beyonce je mnogo dobra :) znachi izraz na njenom licu kad je jelka pala.. priceless Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 to je jos i najpodnosljivija emisija na MTV-u, lici na evropsku skrivenu kameru, s tim sto nije surova. voleo bih da kupe fransizu Drity Sanchez-a, pa da vidim Ninoslava kako zakucava sebi ekser u karu. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 odakle njemu kara ? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 nemoj tako, ninoslav je ŠMELE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 (edited) najuzasnija domaca televizija preuzima emisije najuzasnije globalne televizije jos da krenu onu emisije gde se cimaju 3 geja i na konju smo hohohohohohobsh ← Isto mnogo mi ta emisija ide na k.... zbog onog voditelja koga bih ubio kada bih ga video negde.Da je neki drugi sigurno bih je gotivio ali ovako ne.Inače popišam se na tu plaćeničku televiziju(gay92) koju Amerika plaća da sere o nama i daje im paćeničke i prostačke serije da se naša masa poprži.Kada se setim pre je b92 bila govno od televizije,gledao sam je možda ko TV Pančevo(znači nikad) a odjednom BOOM i nove serije i filmovi i sva govna sa zapada i Anti-Srpski režim. P.S. jos da krenu onu emisije gde se cimaju 3 geja i na konju smo hohohohohohobsh Edited July 17, 2005 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts