fragman Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 fear - iscimao sam se samo jedanput kad je ona klinka krenula na noge kad sam otvorio vrata ... ← U, ima zajebanih scena (znas ono kad se okrenes da sidjes niz merdevine a klinka iza tebe...). Treba da izadje ekspanzija za F.E.A.R. (valjda se zove Extraction Point i nadovezuje se na prvi deo). Bice valjda lutanja po unistenom gradu posle nuklearne eksplozije... Ma, u svakom slucaju bice dobro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 mada ga ja i ovako igram u 640*480 ... pa mi i nije neki trip ... jebi ga 9600xt izvlacim poslednje kapi krvi ;) nego mali off: jel zna neko nesto o STALKERu ? to bi trebalo da bude post nuklearka u cernobilu ... video sam neke beta skrinsotove - likovi su ladno skinuli pola zgrada kako izgleda ... Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Pitanje kada ce da izadje stalker posto nije bilo dovoljno para da se dovrsi projekat (stali na 97%). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 System Shock 2... brrr... kad se setim... nije najveci horor, al' definitivno mnogo jak... Uglavnom, sad ce BIOSHOCK da izadje, e TO ce biti hororchina, ako bude bila bolja od SS2 naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Izasli su neki rimejkovi System Shocka 2 i 1, jos nisam skinuo ali planiram, trebalo bi da sve lepo radi pod winxpom. Pogledao sam novi trejler za Alone in the dark (koji je odlican) i Alan Wake, isto deluje kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 zomfg ako izadje bioforge to mora da se igra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Da li neko zna gde mogu da nabavim Resident Evil 3 Nemezis? Igra mi se extra ali ne mogu nigde da nadjem, pa rekoh mozda neko od vas zna:)) Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Pitanje kada ce da izadje stalker posto nije bilo dovoljno para da se dovrsi projekat (stali na 97%). ← bedak ... :((( trebalo je po treilerima da ispadne BAREM ko Half Life 2 ... mada ne znam za pricu ... ? Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Izasli su neki rimejkovi System Shocka 2 i 1, jos nisam skinuo ali planiram, trebalo bi da sve lepo radi pod winxpom. ← Gde gde gde ??? SS 2 imam original, lako se pokrece na xp-u kad skinesh novi fix i patch itd. ali ss1 ne mogu da nadjem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Ko voli da se streca nek igra Condemned...do kurca nisam u tom fazonu igrao sam par sati i dosta mi je :P Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Jel neko zna gde mogu da nabavim Resident Evil 3 Nemezis??? Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Gde gde gde ??? SS 2 imam original, lako se pokrece na xp-u kad skinesh novi fix i patch itd. ali ss1 ne mogu da nadjem ? cini mi se da sam na filefrontu video demo verzije toga, bash izasle pocetkom juna, tako da za full pojuri po torrentima ili tako nesto. Mada bih ja SS1 i SS2 rado kupio, kada bi bilo prilike, da podrzim Warrena ;) kao sto Deus Ex imam oridjinale ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 System Shock 2... brrr... kad se setim... nije najveci horor, al' definitivno mnogo jak... Uglavnom, sad ce BIOSHOCK da izadje, e TO ce biti hororchina, ako bude bila bolja od SS2 naravno ← Naravno da nece biti bolji Mislim cisto iz iskustva dx->dx2 Bioshock nece imati ni r od rpg. Kada bi ponovili komplikovan sistem budzenja kao iz ss2, mislis da bi neko to igrao, a i kad bi igrao od silno budzenja skilova i kombinacija ne bi bilo vremena da se meri FPS sa ukljucenim 4*aa 16*af sa sve HDR Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Pazi dok ne nadjes neke dobre horor , ima par Flash Horror koje poprilicno mogu da te u3puju , pogotovo ako ih igrash nocu. Jedna od takvih je Exmortis Point and Click horor avantura Adresa te igre je http://www.newgrounds.com/portal/view/189227 takodje imash i drugi deo igre. Poprilicno je komplikovana igra , a atmosfera je poprilicno scary... Preporucujem svima koji nisu imali traume dugo vremena 8D Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 (edited) Probajte i i igru penumbra 200 Mb download, horror avantura, nastala kao projekat neke studentarije (fizika u igrama i te zezalice). Prilicno spooky i zanimljiva, odlicna grafika i fizika kao i atmosfera. Radi pod OGL (2.0), malo je neoptimizovana, ali treba probati. Ormarici se otvaraju tako sto ih scepate rukom pa vucete ka sebi :) Oficijelna strana Download Edited June 23, 2006 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 potrazi po forumima, ne mozes da verujes koliko ljudi aktivno igra ss2 ← DX i ss2 i sp u fudbalu....sta vise odrastao muskarac moze pozeleti :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 ja ss2 i dx mogu da igram iznova i iznova i iznova ... oduvek je tako bilo. I svaki put provalim nesto novo :) E sad, to sto bas nemam vremena da sad vrtim igru svaki mesec, a voleo bih, al' sta sad ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Ima li negde da se skine System Shock2 sa neta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Ima na thepiratebay dot org. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost... Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Jel neko zna gde mogu da nabavim Resident Evil 3 Nemezis??? Hvala ← Brate ja sam to imao i presao x puta .... ali sam je zabo negde kuci pa sada ne mogu da nadjem (a presao bi i ja ponovo) ...... ako nadjem u skorije vreme javicu ti , pa kad budes svracao do panceva donecu ti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Brate ja sam to imao i presao x puta .... ali sam je zabo negde kuci pa sada ne mogu da nadjem (a presao bi i ja ponovo) ...... ako nadjem u skorije vreme javicu ti , pa kad budes svracao do panceva donecu ti :) ← Konacno da mi odgovori neko...:)) Bas mi se igra ta igra! Ako nadjes nece mi biti problem da dodjem do panceva Hvala unapred :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost... Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 E nasao sam ali sam za PS ... nema sanse da nadjem za PC sve sam preturio ... Ako nemas PS a oces da igras na kompu nije problem skines emulator od ~1.5 mb i sve to radi kako treba ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 E nasao sam ali sam za PS ... nema sanse da nadjem za PC sve sam preturio ... Ako nemas PS a oces da igras na kompu nije problem skines emulator od ~1.5 mb i sve to radi kako treba ! ← MOZE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost... Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 MOZE ← Zao mi sto sam ti davao lazne nade ... disk je izgreban A jel ti treba RE2 , to radi proverio sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Zao mi sto sam ti davao lazne nade ... disk je izgreban A jel ti treba RE2 , to radi proverio sam ← Heh...dobro nema veze E imam RE2 ...ako naletis negde na trojiku ti pisi, ja ako nadjem javljam ti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts