VELIKI KURAC Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 ajd preporucite neke horror igre, nije bitno koji zanr.. al' da budu dobre, ne neki horror kao d3.. thx! ← Clive's Barker Undying (nisam siguran da se ovako pise) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Clive Barker's Undying je fenomenomenalana igra ali ne znam bash da li se moze rachunati u horor(ako igrash notju i sam u mrachnoj sobi sa slushkama prilichno je spuki) Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 kao sto rekosehe drugari, undying je igra uz koju sam izgubio najvishe zivaca pored avp-a:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 suffering cold fear resident evil silent hill hmmm.... post mortem(u neku ruku) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Alone in the Dark :) Undying prosto ne mozhe uvek da te prepadne, zapravo mozhe samo malo nesto na pocetku. Tu je naravno i Resident, i jos ona jedna igra u zatvoru sto se desavaju sranja, al' ne mogu da se setim kako se tacno zove sad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Sufering ili Chronicles of Ridick :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Manhunt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inkognito Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Clive's Barker Undying (nisam siguran da se ovako pise) ← stara dobra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Alone in the Dark :) Undying prosto ne mozhe uvek da te prepadne, zapravo mozhe samo malo nesto na pocetku. Tu je naravno i Resident, i jos ona jedna igra u zatvoru sto se desavaju sranja, al' ne mogu da se setim kako se tacno zove sad :) ← vide li ti moj post? zove se suffering. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Stara dobra igra: Phanatasmagoria (ako se tako pise) uradjena sa onim kratkim filmskim sekvencama, stara je vise od 10 godina, i igra je neprevazidjeni horor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 eeee... i jedna simpa avantura- Sanitarium. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 system shock 2 uf da covece, kako sam ovo mogao da zaboravim...najistripovanija igra koju sam igrao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 ne znam, ja sam sanitarium igrao sa 12-13 godina. I nije mi bilo svejedno:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 E da i SS2, pa kako sam to mogao da zaboravim ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Cold fear Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 (edited) nije puno horor ali je dobra x-file resist or server ima samo za ps2 Edited August 17, 2005 by SOCCER Q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Igrao sam dosta HORORA ali Clive Barker's Undying je najstrasnija igrica koju sam u svom zivotu igrao (za sada) ... Ali ima jos horora kao sto su: Residen Evil Sillent Hill Cold Fear ManHunt The Suffering..... Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 (edited) shto svi misle da je manhunt horor neznachi da je horor kad ima krvi Edited August 18, 2005 by SOCCER Q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 ManHunt je pravi HOROR ... NAJBOLJE su URADJENA UBISTVA, klanje, sakacenje itd.... :) .... Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 ni kasapljenje i te budalastine nisu horor pogotovo sto ti koljes e sacu da mu otkinem glavu, ne smem da gledam ← kao sto nije horror kada te juri neki hibrid divlje svinje i coveka u nekom klaustrofobicnom prostoru sa motornom testerom, po meni manhunt ima elemente horrora a da ne pricamo o tome kako ima u sebi one low freq waw fajlove koji ti malo lede krv u zilama. inace do sada najbolja horror igrica po meni je ispao alone in dark 4, mislim.... zamisli juri te gomila karakondzula , a ti od oruzja imash baterijsku lampu i josh neku ludu babu koja vishe lici na "devojcicu" iz exorcista. Jedan nivo hl-a 2 je vredan pomene, kada se nalazite u onom seocu gde su skoro svi sem nekog popa zombiji , tada po prvi put iskacu one mrshave spodobe koje vrishte..... Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ObsCure Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Paaa zavisi da li ti se vise svidjaju nocne more ili srcani udari.Ko zeli da proba neki lagan,zanimljiv,teenage horor od koga kasnije nece imati tikove i traume,preporucujem Obscure(my favorite)...Odlicna pricica,ne tako teske zagonetke,solidna grafika...sve u svemu fino odradjena igrica(da neracunamo monstrume koji izgledaju kao gomile mesa sa siljcima,kandzama,zubima i ko zna jos cim) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Paaa zavisi da li ti se vise svidjaju nocne more ili srcani udari.Ko zeli da proba neki lagan,zanimljiv,teenage horor od koga kasnije nece imati tikove i traume,preporucujem Obscure(my favorite)...Odlicna pricica,ne tako teske zagonetke,solidna grafika...sve u svemu fino odradjena igrica(da neracunamo monstrume koji izgledaju kao gomile mesa sa siljcima,kandzama,zubima i ko zna jos cim) ← sad sam bash poceo doom da pikam, jbt dobicu tikove, super je igrica dok se igra bez zvuka, ovako je malo frka za srce Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 cheka se F.E.A.R. :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexx Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 shto svi misle da je manhunt horor neznachi da je horor kad ima krvi ← manhunt je ocajna igra. Inace najbolji horor je the suffering Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts