SavKe Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Jel zna neko inache shta se deshava sa titlovi.com(i svim njegovim alter-egoima :))? Pre kad kucam neki svez torent izbaci mi po xx titlova za svaki,a sad imam na hardu jedno desetak zadnjih axxo/fxg filomova koji chekaju rezanje,ali na titlovima nema apsolutno ni jedan prevod za njih??? Death Note The Last Name(FXG) Be Kind Rewind(AXXO) Casablanca(FXG) Dog Bite Dog(AXXO) Starting Out in the Evening(FXG) Flash Point(AXXO) Chaos Theory(AXXO) Player 5150(AXXO) The Machine Girl(AxxO) Definitely,Maybe(AxxO) Sve ovo cheka titlove :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Podnapisi.net? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Podnapisi.net? Overio podnapise,nema. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 (edited) Našao sam neke na njuzu, poslaću ti čim skinem. edit: našao za Be Kind Rewind (2008) Chaos Theory (2007) Dao Huo Xian (2007) (Flash Point) Desu n_to_ The last name (2006) (Death Note_ The Last Name) Starting Out in the Evening (2007) edit2: http://xaocphoto.com/voodoo/subs.7z Edited June 12, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Zahvaljujem :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
txt Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Da li neko možda ima titl na srpskom/hrvatskom za machine girl ili postoji samo na engleskom, jer sam taj jedino našao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 I ja sam samo na eng nashao i sluzi fino ;) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 ne mogu naci prevod za shutter noviji,any assist plz,thX! i dalje actuelno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
txt Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 (edited) Ja sam našao engleski takođe, ali ipak nisam mogao film da odgledam, previše krvi etc.... :D. Edited June 17, 2008 by txt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 što skidaš aXXo rilizove, skidaj klasična scene izdanja, i biće titlova.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 gde da nadjem english subtitle serija? (gazio sam sistem pa nemam vise bookmark) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 www.podnapisi.net www.opensubtitles.org Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 treba mi subtitle za Submission film - http://www.imdb.com/title/tt0892432/ - ubih se trazeci nema nigde. Ako neko ima plx helpz <3 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 www.podnapisi.net www.opensubtitles.org ove sajtove do sada sam koristio samo za filmove, a za serije to su bili neki drugi. probacu, thx. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 treba mi - sub za - kum sva 3 dela, equilibrium, 23 i jos par filmova... glup sam ne zna mda nadjem :p Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 (edited) http://www.titlovi.vogon.hr/ pa samo kucaj u Movie Name :) Edited October 18, 2008 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Da li neko moze da mi pomogne oko subtitla.. previse zuri a skinuo sam sa 2 razlicita sajta i isto je i sa jednim i sa drugim... pustam preko bs playera mada nije updatovan mada ja mislim da to nema nikakve veze. Probao sam i da usporim prevod 2-3 sec ali ne vredi vremenom opet ide unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 titlovi za nvi madagascar negde? nema ih na podnapisima niti na divx titlovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 polomih se trazeci The House Bunny, ae pls ako neko zna neshto vezano za te titlove i ovaj film neka baci ovde koment sa odgovorom aj vil aprishijejt det. Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 nashao sam... Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 (edited) Gde mogu da pronadjem titlove za My name is Earl, znaci skinuo sam sa divx-subtitles, prijevodi, ne uklapaju se, svakih minut moram da vracam titlove... :/ mnie.s03e13.dvdrip.xvid-nodlabs - primer, znaci verovatno radjen od nodlabs.. Edited December 13, 2008 by domiNus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Jel ima neko title za film Alone(korejski jebemliga) http://www.imdb.com/title/tt0484090/ Nasao sam svasta nesto al nije to to...Ubih se ziv Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 Treba mi titl za Pride and glory (moze i engleski) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 ako ti znaci rumunski http://www.speedyshare.com/248882627.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 sto bi mi znacio rumunski?:P Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts