Highl1 Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 chuli smo mi G-ovci (pred1, lord of terror, serijiski ubica i ja) da ce se avgusta 2000-e odrzhati neki turnir u q3 koji smo igrali te godine, te smo se informisali prvi put na ruru. Forum je ubrzo zatim posle tog turnira otvoren (test faza septembar, proradio pochetkom oktobra), a ja sam se registrovao negde u jeku oktobarske revolucije jelte :) Od tada sam ovde, ove godine u septembru ce biti punih 5 godina foruma,a i mene na njemu :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Misim da mi je maha reko.. ali se ne secam bas je bilo davno :) ← haha, ladno.. za RUR sam saznao preko netgames foruma, ne mogu da se setim kako tačno dotle dođoh ali imalo je veze sa UTom. i tu sam proveo svoje n00bstvo. (a kad smo kod toga, mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 stalno sam visio na www.counter-strike.co.yu zato sto su imali zanimljivi download sekciju i kada se on ugasio tj masa prestala da posecuje ja dosao na rur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 13, 2005 Author Report Share Posted July 13, 2005 Ako može odgovor o nazivu sajta od Lakija i Ivana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 jebem li ga ako se secam...vezano je za q3... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Ne mozhe ... ti Corey mnogo pitash i to nije dobro. Pre par nedelja smo objasnjavali netgames - rur situaciju, sad ime ... probudices se sa konjskom glavom u krevetu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Meni je jedan covek jednom rekao... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 rofl lucky.. a corey.. imas negde na ovom topiku odgovoreno... mislim da je azdin post... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 dule rsmo me je smarao da probam, a onda sam se navukao najvishe su me privukli sportski(sa ubitachnim tandemom modova) i strategijski form i naravno zable Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Ako mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 sakal me doveo ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 13, 2005 Author Report Share Posted July 13, 2005 Ne mozhe ... ti Corey mnogo pitash i to nije dobro. ← Što se ljutiš samo sam pitao kako je nastao naziv sajta.A i ne vidim šta je loše da pitam kada nešto ne znam.Ljudi su stvoreni sa namerom da pomažu jednim drugima:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Pored toga sto ne razlikujesh ljudsku bulju od face, ocigledno ne razlikujes ni humor od zbilje ... :) Ivan je blizu :) To je samo jedna varijanta od mnogih ... eh ta grupa ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 (edited) Davno je bilo. Mislim da sam video reklamu u Gejmeru ili tako nekom casopisu. Tada sam samo dolazio da citam. Uplatim 5 sati i ovde provedem celu noc. :) Aj nam ispricajte kako je nastao Rur (i klan i sajt) i ko su clanovi? I ne zelim konjsku glavu u krevetu! :) Edited July 13, 2005 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 To ce jos uvek morati da ostane mrachna tajna. Ali cemo vrlo verovatno otkriti, samo da nadjemo pogodan datum za tako nesto :) Clanovi? To ni mi ne znamo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 pokusavam da se setim vec tri dana i nikako ne mogu da setim. samo se secam jednog od prvih topika na kome sam odgovorio - znam da je bilo nesto u vezi pitanja kakve imamo roditelje i da je moj odgovor imao neku vezu sa razbijanjem monotonije Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjalo Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 nemam pojma kako sam cuo za rur verovatno od nekog na netu .... ko ce ga znati :o) evo jedan dobar link Overite ovo :) Quote .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Ti si ocigledno promashio citav topic posvecen tome ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S8N Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 S8N sve zna,tako i za ovaj mali klanovski kutak...I am(a thought in a slowmotion) Quote No Pity For The Majority Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 ROFL http://web.archive.org/web/20010420032139/...ane+klejbezable :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 14, 2005 Author Report Share Posted July 14, 2005 Lol,pazi topice RAP COMMUNITY Najbolji Reper(ri) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 (edited) @killy: Ti si ocigledno promashio citav topic posvecen tome ;) ← Edited July 14, 2005 by Gr@sSh0pp3R Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 o ovome sam vec pricao:)..bese nekad davano ona emisija o igricama na tvu, outer space valjda, imali su i sajt i forum i tu sam naleteo na link za rur... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 (edited) To ce jos uvek morati da ostane mrachna tajna. Ali cemo vrlo verovatno otkriti, samo da nadjemo pogodan datum za tako nesto :) Clanovi? To ni mi ne znamo :)) ← A sto si tolko tajnovit??? Uostalom ako se pazljivo procitaju postovi ima cela istorija rur-a! Sa sve pocetkom klana raketom u rebra Edited July 14, 2005 by phantomq Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 14, 2005 Author Report Share Posted July 14, 2005 Cyber Space...e to je bila emisija.Game Over je bila smešna nasuprot njoj.Šteta što je nema više. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts