ZerBah Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Sa kevom se chujem jednom nedeljno telefonom, sa caletom jednom godishnje telefonom, sa tashtom :) jednom mesechno kada odgovaram na kucni telefon. I da, na svadbi nije bilo ni mojih ni njenih roditelja (a ni rodjaka), verujte mi tako je najbolje :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 ja sam se jednom zabagovao da razmišljam o sopstvenoj svadbi, i skontao sam da bi bez roditelja bilo najbolje.. jedini je problem što većina riba od detinjstva mašta o svadbama sa belim golubovima sa 200 zvanica i vatrometom :) ako gospođa h. nije bila u tom fazonu, onda si stvarno našao one in a million ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Pa kazem ja Sad samo castujem mana shield i chekam otkuda ce Wulfgar da iskochi da me isproziva Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 (edited) Licno jos zivim sa kevom, jer mi je lepo :)) Sa kintom koju sam zaradjuem, realno mogu bez frke da zivim sam i da pomognem kevi, ali zasto? Na ribe neutice, bas je briga. Klopa je uvek tu, sve oprano i uvek mi pomogne kad mi nesto treba :) Kad budem morao da se full osamostalim mislim da nece biti frke, bar ne za mene, za mamu ne znam :) I zasita je glupo imati neko moranje otici od roditelja. Ako vam je sa njima lepo i neugrozavaju vas i vas nacin zivota, cemu onda neki nagon zapaliti. Valjda se ljudi osecaju bolje i vise cool, ali vremenom covek ukapira ( ziveo sam oko 3 godine sam ... ) Naravno, nije ni zdravo da lik sa 35+ zivi kod roditelja i da nema bar devojku ali sta da se radi ... Moji su razvedeni tako da se sa caletom cujem, ako ne racunam mail ili icq, onda oko 1-2 na dva meseca (ponekad se i necujemo po pola godine) Jedino za sta mi keva sere je faks ... valjda je smori kada blejim i nista neucim pa ono, pocne da drzi neke govore :) Ali razumem je, u mom interesu je da to sto pre zavrsim ... 2 cents. Edited July 18, 2005 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Naravno, nije ni zdravo da lik sa 35+ zivi kod roditelja i da nema bar devojku ali sta da se radi ... ← Lik koji sa 35+ zivi sa roditeljima NIKADA NEMA devojku. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 true ... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 hehe kako jedna konstatacija totalno pokrene xy drugih tema .. al dobro malo smo produbili ono shto je mene mrzelo da kucam ja sam vishe ciljao na to da ako ona/on nemaju dobar odnos sa matorima da to utiche na vezu u tom pravcu da je to jedna muka vishe jel ipak su matorci (ako zivish sa njima) neshto shto morash da trpish (ako su loshi odnosi) svaki dan .. shto ce te se svi sloziti jako bitan faktor na nechiju psihu Lik koji sa 35+ zivi sa roditeljima NIKADA NEMA devojku. ← ma istripovao si se .. gde ti zivish na Beverili Hilsu .. ovo je srbija bato gde 3 generacije zive pod jednim krovom .. znam 2 primera likova koji nemaju kesha da se odsele od svojih a furaju gotovo sasvim normalan zivot, posao, ribe i ostalo .. jednostavno nece da menjaju svoju sobu od 25km2 za stan od 50km2 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 soba od 25 kvm2? sta je to, penthaus na vrhu palate federacije?!?!? taj koji ima toliku sobu sigurno nije prosek koji zivi u soc-realistichnom stanu i deli istu wc-solju sa barem josh troje ljudi. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Htedoh bas to da kazhem - ja davno nisam video da neko ima sobu od 25 kvadrata ... No ipak mogu da se slozhim sa spikom da ima ljudi koji jos uvek zive sa svojima jer je takva situacija, ali to ne znaci da su u fazonu o kojem igz prica. Naravno, mozda ima izuzetaka i sa ove i sa one strane, ko bi ga znao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Niste dobro pratili,rekao je sobu od 25 kilometara kvadratnih Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 jebote shta ste se odmah uhvatili za cifre .. to soba od 25 sam lupio .. u svakom sluchaju nije mala .. ono izmedju 10-20m2 (velichina pristojne dnevne sobe) dovoljna za svachije potrebe i jednostavno nemaju kesha da calnu za ucheshce poshto su stambeni krediti kod nas josh uvek nepovoljni a da ne pricham o tome shto su i poslovi & plate nesigurni za upushtanje u tako neshto shto cesh da odplacujesh sledecih 20 - 30 godina Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Mislim da bi svako trebao, bez obzira kako dobar odnos ima sa matorcima da pochne da zhivi sam sa nekih 18-20. To shto mi nemamo uslova za to to je vetj druga pricha, pa smo usput i zaboravili da je to prirodan proces kako kod ljudi tako i kod zhivotinja, u odredjenom dobu. Meni je uzhas kad chujem da likovi koji imaju uslova za to, netje da pochnu da zhive sami zato shto su suvishe lenji da sami sebi sqvaju neshto ili ukljuche vesh mashinu. Kod nas su ljudi razmazheni da je to strashno, al krivi su i roditelji za to. Btw. imam ortaka koji je paralizovan, pa je ipak ubedio roditelje da mozhe sve sam i sad zhivi solo u svojoj gajbi i nishta mu ne fali. Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Meni je uzhas kad chujem da likovi koji imaju uslova za to, netje da pochnu da zhive sami zato shto su suvishe lenji da sami sebi sqvaju neshto ili ukljuche vesh mashinu. ← Takvi likovi obichno muche svoje devojke/zene... Kako bi takve tukao (no hate). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Mislim da bi svako trebao, bez obzira kako dobar odnos ima sa matorcima da pochne da zhivi sam sa nekih 18-20. To shto mi nemamo uslova za to to je vetj druga pricha, pa smo usput i zaboravili da je to prirodan proces kako kod ljudi tako i kod zhivotinja, u odredjenom dobu. Meni je uzhas kad chujem da likovi koji imaju uslova za to, netje da pochnu da zhive sami zato shto su suvishe lenji da sami sebi sqvaju neshto ili ukljuche vesh mashinu. Kod nas su ljudi razmazheni da je to strashno, al krivi su i roditelji za to. Amen. I ja sam zato da se deca cim prije osamostale i krenu sami da se brinu o sebi. Ajde, mozda 18 godina nije bas zgodno jer ipak tek tada krece fax, ovo ono, al' vec recimo posle 21. godine ili eventualno posle faksa (naravno ako pricamo o normalnom vremenu zavrsavanja istog a ne vecitim studentima) je idealno vreme. No ipak ne zaboravite da ima i situacija u kojima roditelji prosto nece da puste svoju decu da se osamostale. Negde je prirodan osecaj ono "jao kako ce sam/a" itd itd ali neki su blazhi u tom tripu, kao "jebi ga, snaci ce se", neki ono zivkaju svaki treci dan i donose klopu a neki pak na razne nacine pokusavaju da "sabotiraju" odlazak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 ^^Upravo to. Znam neke ljude koji imaju već po tridesetak godina i kojima je proces odvajanja od matoraca bio jaaaakkkooooo te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Ala si ga opravio, svaka ti chast! Lako je kada mozesh da priushtish sebi stan :) Kod mene je bio takav sluchaj da sam samo gledao kako da zapalim negde jer me je keva malo smorila. Otsihao sam mozda malo daleko, ali vredelo je... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 Lako je kada mozesh da priushtish sebi stan :) ← Prodao sam kuću u kojoj sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 jer me je keva malo smorila kljucna fraza drugog dela topica :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Meni je uzhas kad chujem da likovi koji imaju uslova za to, netje da pochnu da zhive sami zato shto su suvishe lenji da sami sebi sqvaju neshto ili ukljuche vesh mashinu. Kod nas su ljudi razmazheni da je to strashno, al krivi su i roditelji za to. ← So true... Zhivi sam primer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
High Cleric Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Odgovor na temu: Riba treba da bude iskrena, pametna, dru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Ima jedna crno-bela slika na pocetku foruma, sa nekom curicom...e takvu hocu, samo da ima duzu kosu od mene (sto je gotovo nemoguce :) ) i da koristi Linux! Salim se. Pa ovako: KRITICNA OSOBINA: Mora da ima belu ili bledu kozu. Povraca mi se kada vidim ove "kvarcovane". 1. Inteligentna ( da nosi naocare :) ) 2. Kulturna (lepse je sa kulturnom) 3. Normalnog izgleda, BEZ PRETERANIH oblina...pozeljno i bez sminke. 4. Da ne smara preterano sa nebuloznim pricama. 5. Da me ne vodi u kupovinu "krpica". 6. Da ima razumevanja kada kazem da hocu u nedelju uvece, sa drugarima, da pecem rostilj/girice ili da izadjem BEZ NJE! (barem jednom mesecno) 7. Neko sa kim mogu da odem u parkic na piknik (ja pravim klopu :) ) i pricamo na travi po ceo dan! POZELJNO je: crvena ili smedja kosa, braon oci, visina od 1.70 do 1.90, slusa domaci rok...ili gotick metal. A moze i bez svega ovoga ako se prvih 6 stavki poklope :) Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olorin Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Kriterijumi hm pa duga plava kosa i braon oci uglavnom to pali kod mene. Al nema tu pravila. Quote ..:100x su slali specijalce po mene a ja ih komad po komad vracam kuci isecene!:.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 7. Neko sa kim mogu da odem u parkic na piknik (ja pravim klopu :) ) i pricamo na travi po ceo dan! Necu nishta reci... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 mora da ima preko 22... Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 22 godine a? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts