Guest Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 pa to je zato što uđe njih xy i znoje se unutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 pod pretpostavkom da su xy>0 :D ovo sam morao da kazhem plz ne ljuti se ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 što bih se ja ljutio kad si ti ispao glup? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Pazi sad....ako su u Engleskoj uveli ta pravila da se vozi na levoj str, zbog macheva i sl, zasto se onda svuda u svetu ne vozi levom stranom.....svuda su se koristile kochije jebem mu mater.... mislite o tome... Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Ne znam da li je tachno to sa 1/3, 2/3 ili shta god, ali znam da je na Tibetu takva klima da ako se meso ostavi napolju, ostace sveze do mesec dana, a zitarice i do godinu dana. Sad vi vidite koja je tamo vlaznost vazduha (nema je?). Btw, tomkeuse, pojavi se i daj josh neki zanimljivi topic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 to za macheve mi je logichno u prichi zasto kada pratite devojku/zenu setate se pored njene leve strane, jer se mach nosio na levoj strani... ali to na konjima...khmmm pa nisu putevi/ulice pravili toliko uske niti su machevi bili toliko dugachki... nekako mi je pricha preterana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 kako nisu, pa u srednjem veku su i putevi i ulice bili do jaja uski.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 to za macheve mi je logichno u prichi zasto kada pratite devojku/zenu setate se pored njene leve strane, jer se mach nosio na levoj strani... ali to na konjima...khmmm pa nisu putevi/ulice pravili toliko uske niti su machevi bili toliko dugachki... nekako mi je pricha preterana... ← to sam i ja pomislio, zato jedina verzija koja bez problema pije vodu je sa sabljama i kochijama setite se da je vozach na levoj strani - ako bi se vozilo na desnoj onda bi se kachili sabljama. Ovako nema problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Ne znam da li je tachno to sa 1/3, 2/3 ili shta god, ali znam da je na Tibetu takva klima da ako se meso ostavi napolju, ostace sveze do mesec dana, a zitarice i do godinu dana. Sad vi vidite koja je tamo vlaznost vazduha (nema je?). Btw, tomkeuse, pojavi se i daj josh neki zanimljivi topic... ← errm.. temperature oko nule? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Verovatno ima veze i sa tim , ali prvenstveno je vlaznost vazduha u pitanju, koliko sam ja chitao negde (pcela ima tri ochi ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 (pcela ima tri ochi ). ← gde se ovoga seti:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 U vezi Engleske, voznje na levoj strani i maceva. Tacno je da se vozi na levoj strani zbog maceva, ali ne da ne bi zakacili jedni drugima maceve, nego zbog odbrane. Bilo je u dosta onih drumskih razbojnika na putevima Engleske, pa da bi bili koliko toliko sigurni da onaj koji im ide u susret nije razbojnik, a i da bi mogli da koriste mac, koji vecina drzi u desnoj ruci, pa je zato uvedeno pravilo da se vozi na levoj strani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 JEbote ti englesi neki opasni likovi,voze i mačuju se u isto vreme ilo je u dosta onih drumskih razbojnika na putevima Engleske, pa da bi bili koliko toliko sigurni da onaj koji im ide u susret nije razbojnik, a i da bi mogli da koriste mac, koji vecina drzi u desnoj ruci, pa je zato uvedeno pravilo da se vozi na levoj strani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 [quote name='Ivan Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 (edited) Hoce mi se nashiljiti kara ako je gurnem pod piramidu? Kapiram da se kvare, ali sporije, malo je preterano reci da se ne kvare...jugo bi trebali da proizvode u obliku piramide. Da se ne kvari :P ← za siljenje kare imas bolje mesto za guranje od piramide... ne kvare se, tj. suse se, ali nema bioloskog raspadanja uslovljenog bakterijama. a jel neko probao da ostavi meso pored piramide? mislim, pustinja, nema ni bakterija ba? mnogo, mo?da se ni tu ne?e pokvariti :> mambo-d?ambo. ← ponovo pitanje verodostojnosti japanskih informacija. pa dokle vise... drale, pa zar i ti, valjda obrazovan covek, verujesh u ove "baba zivana, sushena krila slopog misha i nogice dazdevnjaka" priche.... meso,mleko se ne kvara zbog suve klime koja moze i da balsamuje lesheve... ← ponovo pitanje verodostojnosti japanskih informacija (2). pa dokle vise (2)... salu na stranu. licno sam prisustvovao eksperimentima sa minijaturnim maketama Keopsove piramide cije su stranice okrenute istok-zapad-sever-jug. voda moze da se pije i mesec dana posto je odstojala na sobnoj temperaturi. fokus je na tacno 1/3 H. nisam proveravao pricu sa ziletom. deluje neverovatno, ali zato sto ne razumemo. covek od pre 3000 godina bi se ubio od smeha kada bi mu rekao da sniclu treba da ubaci u nekakvu kutiju i da ce biti res pecena kroz 2 min. evo i c/p: In recent years, Pyramidology has experienced a resurgence in popularity. The pyramid shape itself is being seen as a supernatural source of power or energy. The pyramid power has become the primary focus of everything from veterinarian concerns to extraterrestrial messages. You can build a pyramid of your own but you must be sure it is built to the correct proportion and angle,which is 52.606 Edited June 30, 2005 by Ignis Dei Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 kako je nastao svemir i koliki je :) ? Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 gde se ovoga seti:))) ← Uvek se ovoga setim kad neko izvali da je "negde chitao". Btw, taj wav je najjachi ikad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 LOL! Ja kad god neko pomene "dva", "dvojka" i sl. kazem "a ona dva u starnu":) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Pa ajd dajte taj wav da se i mi smejemo!Znam da je star,al dajte nemo ste stipse... ;) Heh znas kako,Englezi kazu da oni voze na pravilnoj strani a mi na pogresnoj.. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts