Lucky Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Kakav mech ... Nisam neki teniski fan, pa je mozhda bilo boljih i slicno ali 2 sata i 43 minuta mecha, sjajno ... 6:0 dobila Miskina na pocetku, to nisam gledao, posle toga Jankovic u drugom vodila 3:1 pa je ova stigla i cak imala i mech lopte, ali je na kraju nekako Jankovic dobila 7:5, i onda poslednji 10:8 za Miskinu ... Sjajan mech, bas onako napet i zajeban, nije za one koji se lako nerviraju. Brejk i mech lopti koliko hoces ... Isto tako juce Tipsarevic protiv Lua izgubio prvi, dobio druga dva, onda izgubio cetvrti i nekako pobedi peti. Al' klap klap juche ide Novaku koji je sa 0:2 uspeo da se izvuce i da pobedi! Ako se ne varam, svi nasi drugi igraju tek sutra, tako da je to to sto se danas tice. Ali je definitivno mogla da dobije, bas steta. I imala je sanse i sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Ma samo me dzabe iznervira. Kad predje u Partizan mozda joj i oprostim ovakve poraze. :) Cekam ja sutra moju ljubav, ANU IVANOVIC! (njoj oprastam sve :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 gledao sam loma (2set) .. i jasno se vidi da mala dobro igra i ima fizichku spremu al nema ta muda (jajnike ) za pobede :/ Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Tacnije, nema trenera. Ima potencijala, ali treba joj dobar trener da izvuce neki maximum iz nje. Cini mi se da je skoro nasla nekog trenera ali jos uvek mnogo oscilira. P.S. Nervira me sto se stalno nervira, baca reket i te munje. Ko malo dete. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Gledao sam ceo mech ...ovako napet mech dugo nisam video ...Bogami Mishkina je super teniserka jbt sve same linije je pogadjala...shto se tiche Jelene super je odigrala + imala je mozda mech u rukama kod rezultata 5:1 u trecem setu ali je prokockala...Shto kaze noodle mogla bi da se manje nervira je planula barem 6-7 outa u toku mecha. Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYa Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Prvo sam mislila sigurno gubi Jelena posto je u drugom setu bilo 5-3 za Miskinu. Onda je Jelena dobila taj set i vodila 5-1 i ja reko' dobija sigurno, bilo je oko 40 break lopti, igrala nam je po zivcima i izgubila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Kad ona misli da malo poradi na kondiciji... prsla je skroz na kraju. Uh, sutra bucmasta Ana. Zlato moje... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Ja sam se u mec ukljucio kad je bilo 5:1 za Jelenu u trecem setu, i kao e do jaja opet nasa dobija. I onda krece nerviranje... (narocito posto nisam gledao prvi deo kada je Miskina bila bolja). Sve u svemu odlican mec, Jelena jeste izgubila ali i ovako je trece kolo Wimbldona veliki uspeh za nju a sa druge strane ovakvi mecevi su joj fenomenalni za sticanje iskustva sto njoj upravo i treba. I mene je malo smorilo sto se stalno nervira i baca reket, ali sam se onda setio Dzona Mekenroa pa mi to bilo nekako sipaticno posto sam njega obozavao kao klinac :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2005 Author Report Share Posted June 25, 2005 Ana Ivanovic - Trsla ... Meri je stvarno pikala odlicno. Ono ... bash ... Nije mala imala sta puno tu da trazhi, ali mi se kod nje svidja sto retko ima izlive nerviranja i slicno, to je mnogo bolje nego ovi sto bacaju reket i tripuju se. Samo treba polako da jos gradi igru i sve, ipak recimo Pirs ima skoro pa duplo vise godina od nje, i bolje da uzme sad neki turnir pa da ode u penziju :)) Novak Djokovic - I ovaj je pikao ok, al' se mnogo ponadao da moze da se vadi iz govana kao prekjuce, tako da mu ipak nije uspelo, izgubio je sa 3:1 u setovima, iako je imao prilicno fine sanse da napravi 2:2. Janko Tipsarevic - Evo upravo je zavrsen njegov mec, izgubio je sa 3:0 u setovima, 2:6, 3:6 i 1:6 protiv Johansena, tako da i on pakuje kofere i bega kutji. Time su svi nasi drugari ispali iz daljeg takmicenja na Wimbledonu. Cisto kad smo u sportskom danu, SCG pobedila Poljsku u odbojci, posle 0:2 za poljake izvukli su se i dobili 3:2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Lakija za moderatora... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Svim nasim teniserima trebaju bolji uslovi i provereni treneri. Lepo se zabodu na Floridu, ovde dodju samo na odmor, i da vidis kako bi krenuli rezultati. :) Nisam gledao Ivanovic, ali sam mazio isto jednu malu buckastu u to vreme pa mi nije zao. :) Odbojkasima svaka cast za preokret. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Time su svi nasi drugari ispali iz daljeg takmicenja na Wimbledonu. Ivanovic pika dubl, Jankovic takodje, Zimonjic dubl i miks. E moj Lucky, tako se ne postaje moderator. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2005 Author Report Share Posted June 25, 2005 E moj Lucky, tako se ne postaje moderator. Ti to na domacem terenu? :} Znas vrlo dobro sta sam hteo da kazem, nemoj da se pravis pametan... Lakija za moderatora... :) Jes' da bih bio zanimljiva tezha crnim i belim moderatorima na pruge, al' ipak mislim da za to mesto moramo da nadjemo nekog drugog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 evo stavi mene, ja ccu da budem tezha (u prevodu, manje cu da hvalim partizan) :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Svim nasim teniserima trebaju bolji uslovi i provereni treneri. Lepo se zabodu na Floridu, ovde dodju samo na odmor, i da vidis kako bi krenuli rezultati. :) Nisam gledao Ivanovic, ali sam mazio isto jednu malu buckastu u to vreme pa mi nije zao. :) Odbojkasima svaka cast za preokret. ← Jelena Jankovic i zivi na Floridi (Braderton, mislim), i trenira na akademiji nekog baje (Nick neshto? or something). Moj utisak je da je ona mogla lako da prodje, s tim shto je manjak kondicije skenjao u trecem setu. Anu nisam gledao, ali chuo sam da se nije bash proslavila, ali ona ipak ima 17 godina i tek ce ona da kida, kada josh malo psihofizichki ojacha. Djokovic i Tipsarevic su ovim plasmanom vec dovoljno pokazali. Uglavnom, nisu nashi razocharali, ali tek ce oni da objashnjavaju za godinu-dve (posebno Jelena i Ana). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 jelena treba samo facu da promeni :))) nije lose igrala, izuzimajuci prvi set, dok sam od ane mnogo vise ocekivao. mislio sam da moze da dobije pirsovanu. muskarci su me iznenadili samim tim sto su dosli do 3. kola... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts