xomi Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 evo danas sam bio na sketu...pa malo do grada...pa sam se smarao s' ortacima iz kraja...pa se sad smaram na ruru...i tako... ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Naravno da je toplo i meko i kaplje...ali ne jebem toliko dobro da kaplje crveno, razumes...Jeste da posle toga pisa mutno 5 dana ali dobro.... ← [bolest]New durex with mini blades, it's allways like she is having PMS [/bolest] Niste ni svesni kakave sve bolestine mogu da padnu coveku na pamet u pola 9 ujutro citajuci vase postove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Ja imam sledece nedelje dva ispita ... ali po ugledu na ch1zru me boli paja jedva cekam vikend, idemo na tatre 3 dana da blejimo i cirkamo ... + jedan ortak vodi neke drugarice tako da moze da bude zanimljivo :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 dovati tamo neke slovakinjice, čuo sam da ih ima dobrih :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 ... Dragi dnevniche... kako god okrenete, neko prica o govnima... (jebote unakazio sam sinoc svoju wc sholju:)) ) nego evo upozorenje jedno... ponedeljak ili utorak, nemojte peshaciti 70,23,25,22,21, (blokovi) i kod zelenjaka... :) u periodu od 14:00-14:45 =] ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Jos kad bi znali zbog cega... :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 (edited) brmm brmmm brmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) moja meta ( )... Edited June 23, 2005 by MiGsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 shaljivdzija a?! dobro de... izgleda da cu morati da dodam josh jednu osobu na spisak!:) meta #2 ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Sad sam ustao...pojeo neki prebranac od pre 10 dana...svejedno bilo je do jaja...idem sad da igram gta:sa...smorio sam se kao crnac u solarijumu ;) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 (edited) dovati tamo neke slovakinjice, čuo sam da ih ima dobrih :) ← Uh, imam sa njima malo losa iskustva ... ali verovatno nisam imao srecu. svaka je do sada bila u fazonu "polako", "cekaj", "stani" kod cehinja toga nema one su u modu "/odma_sada_odma" :) Edited June 23, 2005 by coll sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 (edited) gone me misli da odem da kampujem na hipodromu...al nemam sator pa me to sputava... Edited June 23, 2005 by xomi ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 http://img.photobucket.com/albums/v406/starbak/slicka.jpg ← bwhahahahahahaha migsa, položi što pre, da mogu da te šaljem po has u daf. ,Jun 22 2005, 15:48]Pocheo si da snimash debele ribe..uskoro cesh pocheti dechkice .. ko zna dokle cesh dogurati ;) ← primićete me u fjuz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 (edited) Pa sta kao da nikad niste kresali ribu koja ima mecu? Bas je lepo,toplo i dobro podmazano sve kaplje...crveno...Mada je malo neprijatno kad pocnu da ispadaju parcici materice i pocne da se siri neki cudan "miris" jako tamne Krvi..... ← verovatno se riba koju si kresao (ako si uopste kresao jer je cinjenica da su ovde vecina jebaci i iskusni alkoholicari) nije napalila jer ako se riba sa mecom napali a ima onda joj se povuce tako da nema ni krvi ni delova materice, samo taj cudan miris Edited June 23, 2005 by /7ETPOC i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Pazi sada moj bedak.....sinoc ja oko 3:00 skidam neke pesme s' net i ostalo mi josh nekih 10min. I ajde kao ja da prilegnem da odmorim ochi josh tih 10min. budim se ja, gledam na sat--13:02 wtf (navuchene roletne ja reko mrak)----kad ono-ja spavao ko top celu noc a racun za fon tece,tece i tece... I eto sad se nerviram..... Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 pa onda se skini sa neta i idi napolje da te malo sunce vidi a ne da plasis decu kada se pojavis na prozoru i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 ovo bi mogla da bude dobra reklama za adsl...:))) ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Pa ovo i jeste reklama za ADSL......:) Pera meni kaze da plasim decu...xa xa xa Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 danas u shkoli smo imali samo 1 chas,svo vreme smo igrali istina - izazov na terenu za basket.Jbt,davno nisam ovako izgoreo,a i chuo vishe perverzija za jedan dan,shto je najgore od finih i chednih devojaka( za koje sam ja barem mislio )...imam snimljene neke izazove,kao npr lizanje usne i poljubac u bulju :))) Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 (edited) Boze kako sam u subotu jednoj debeloj ribi lizao salo.........uuuuu kako je samo bila masna..OWnz ← bljak. ja sam u autobusu snimao neku debelu klinku u dopičnjaku i osećam se u Edited June 23, 2005 by modjo "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 De se nalazi taj gurmanluk? Cudno da nisam ranije cuo za to. e jebi ga, ne umem precizno da ti opišem, pošto i ja svaki put lutam dok ga ne nađem.. ili sačekaj da laki dođe na forum, il se parkiraj negde između sportskog centra vračar i bulevara i onda pitaj nekoga za čobanov odmor, znaju svi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Chobanov odmor je u 27. marta, blizu poshtanske shtedionice @Cyro Thanks za program! Voodoo-a ima dva, kafitj i klub, i ql je, dodji sredom (u klub) oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 sinoc nisam mogao da spavam, plashio sam se da ne padnem fiziku. btw polozhio sam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Vruce mi je mnogo i mrzi me da igram WoW, igram ga celo prepodne i mrzi me vishe da radim questove u glupom barrensu jer su bajati i nerviraju me i slusham trance[]control (vrh!).Aj poz Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Chobanov odmor je u 27. marta, blizu poshtanske shtedionice ← to je izgleda druga "ekspozitura", valjda je i tamo dobro kad se isto zove ;) ovo što pričam je definitivno kod SC vračar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 znam lika koji ima morsko prase i hrani ga salatom iz meka oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts