skrimke Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 (edited) de znaju srpski samo se 3puju da znaju pricaju neke gluposti @topic sad sam se probudio, skinulo mi 2 spota i 1 tiestov nastup pa sam gledam Edited July 27, 2005 by skrimke Link to comment Share on other sites More sharing options...
RembranT Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 kako mi je ultra dosadno... sto se tice duleista u (sharky i green) igrajte sada UT na duplo ili nista :) ko zna mozda vam se posreci :) juce smo igrali 3ediciju ad&d-a nekih 7 sati :) bilo je lepo samo sto brate ako nije hack&slash barbarian je stvarno viska i ostavite ga kod kuce ;))) ....jao kada se setim kada je kraj smjene dodje mi da placem :) Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 evo zavrsih ovo sranje od blejanja i krecem sada laganim korakom ka svojoj gajbi. mozda veceras odem na kuglanje,saznacemo uskoro. ako ne idem da se zabodem i da blejim sa pajtosima i pajtasicama. ← Kuglanje nice To je klasicna zemunka. Izvini sto ne pratim retro trend krimi ljakse frizura zaostalih iz prvog kvartala zadnje decenije proslog veka. ← ROFL za komentar btw: potpuno se slazem sa krokom ,seljana DOWN Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 ROFL za komentar btw: potpuno se slazem sa krokom ,seljana DOWN ← Onda i za tebe isto pitanje vazi iz mog predhodnog posta Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 ma nije ljudi sjebali ste se,fora kod zemunke je sto se ostavlja kosa nazad,a kod Italijanke ide full skidanje...normalna frizura skroz... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Reci mi kakve su danasnje moderne frzure?Jebi ga ljakse sam pa ne znam...i da kriminalac sam i opasni ...i da kakava je tvoja frizura u opste???Mozda i ja imam neki kometar da ti bacim :) ...i da...mrzim vas sve hejtere. ← Onda i za tebe isto pitanje vazi iz mog predhodnog posta ← Odgovaranjem na ovaj post ulazim u mnogo veliku diskusiju o degenericnosti CELE Srbije,tako da stvarno nemam volju da je zapocinjem. Samo mogu da kazem da su 80% stanovnika,nase zemlje seljaci iskonpleksirani. Bez uvrede pojedinachne molim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Smorio sam se ko zmajček ovde, popunjavam, dopunjavam, dopisujem, sisujem, gubim se u birokratiji. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Pravim RUR teglu А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 trenutno sam srecan....zvali me ovi da trasu dodjem da mi ugrade plin....zbogom siromastvu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Do skora sam nosio paviljonku, a sad furam Zemunskog Tigra. To je danasnja moderna frizura. Tako mi rek'o frizer. ← Jel Zemunski tigar ono sa farbanjem kose u share tigra (samo gornji deo jer sa strane kose nemash naravno) i ugradjivanjem chipa koji kaze roar svaki put kad se namrshtish? @topic: Ja malopre ustao, nishta od teretane za koju sam bio siguran da cu danas otici. Kasnije dolazi neko malo drushtvo da se dogovorimo za more neke stvari.l Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 ...zbogom siromashtvu, dobar dan bedo :) Tako obichno ide.. Evo i mene, nisam neshto bio raspolozen ovih dana, pa nisam hteo da bacam svoje pesimistichke postove. Elem, danas sam dao otkaz u firmi. Jebi ga, nema se para, trazi se novi posao! Sunce me skroz oshamutilo, chekam 17h da bezim kuci, da se odmorim, vecheras je rumba-tumba! jesam li rekao da kafu nisam pio ima nedelju dana! a :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Siso Djobe, ugasio si ICQ i ne odgovarash na SMS-ove. A taman smo mislili sutra uveche da te oraspolozhimo jednim roshtiljem. Eh... Prevaro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Evo vrnuo sam se sa mora sve sam zavrsio ko sto sam planirao za 200 evra :) Ono ne znam zasto se ljudi toliko gade cg-a kada je meni bas bilo do jajno :) PS: tako sam sreo mahu i punz-a :) koje pozdravljam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 gladan sam do mojega, u kući nemam ništa, čekam da dođe vreme za neka druga posla da ne bih izlazio na ovaj pakao samo zbog hrane.. to me podseti, kanticu koja skuplja vodu iz klime je trebalo promeniti pre jedno 5h, opet će rusi da mi se mršte (žive rusi ispod mene).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Iju dve strane ispisaste od sinoć. @ Corey: koj film? Nemam danasnje novine! :( ← Ma neki smor "Zaljubljivanje".Neka klinka 14 god. muva nekog od 28.Boleščina. at topic Bio sam u gradu po najvećoj vrućinčini u najdebljoj majici koju imam....lepo sam se osećao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Ja mor'o sad na kratko da izadjem, bukvalno sam 45 minuta bio napolju (racunajuci i ulaske u prostore bez klime) i skroz sam se skuvao. Mada nije da to nisam ocekivao. Sad se kao ponovo hladim, pa cu oko pet morati ope' napolje ... a' mozhda ce tada biti maaaaalo pogodnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Iju dve strane ispisaste od sinoć. Ma neki smor "Zaljubljivanje".Neka klinka 14 god. muva nekog od 28.Bole Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Evo ga! TEGLAJA PUNA RUR GOOA! А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Ahahhahahah :) teglica :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 (edited) @zerbah Bravo ! Edited July 27, 2005 by sh Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 eh, zaboravih da stavim svoj А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RembranT Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 hahahaahhaahaha nisi normalan! :)) e al sad se ozbiljno smijem... "contains forum members, hahaahahhah" (homer j simpson) Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 nisam otisao na cas iako mi to skida 2% od konacne ocene dzabalebarim u sobi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 nisam otisao na cas iako mi to skida 2% od konacne ocene dzabalebarim u sobi... ← Trebao si da odes na cas i da spavas Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Haha, svaka chast za teglu... :) Btw. Mogao bi da uradish i neki lep logo, poshto ovaj stari bash i nepasuje na novom IPBu... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts