Jump to content

Aj pricajte...

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Bio i danas roshtilj kod mene, ovog puta drushtvo iz srednje (juche bilo iz osnovne). Doshli opet neki iz osnovne da izbleje, svidelo im se juche [:D]. Nije padala kisha, bilo je kewl. Sutra ne znam shta cu...verovatno Ada/bazen/teretana.

mozda sutra zapalim do srebrnog jezera...fino mesto za odmor:)

Ja sam danas dosao sa Srebrnog jezera i extra mi je bilo.

Toplo ti preporucujem da odes, vreme je super, voda taman, a nove cice pristizu iz dana u dan.

btw. stvarno ce da postane "Srpsko more" [8D]

Proud to be SERB

Ja sam danas dosao sa Srebrnog jezera i extra mi je bilo.

Toplo ti preporucujem da odes, vreme je super, voda taman, a nove cice pristizu iz dana u dan.

btw. stvarno ce da postane "Srpsko more" [8D]

tnx, evo spremam se da krenem, nadam se samo da nece biti pakleno danas i da necu promasiti skretanje:)

srpskivojnik-3.jpg

blah,vise me izludjuje sto ne mogu da zaspim pre 4,i onda ustanem ko krembil u 2 popodne,i totalno ne znam koliko cu jos moci da izdrzim tempo trening+teretana,a do pre 3dana sam imao 2treninga+teretana i tako budjavo trosim ovo vreme na raspustu...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Grujo, ownuje ti titula! [:)] Danas sam bio ceo dan kod ortakinje, blejali sa josh 1 ortakinjom i ortakom, zanimljivo bilo. Malopre doshao, opet mi vruce u stanu, otvorio sam prozore, i napravio promaju malo da se osvezi. Sutra uveche u Baron, a preko dana ne znam.

Smarao sam se ceo dan, znachi legao sam u pola 6!!! A trebao sam u 2 :P

Kad sam izashao u grad vecheras pita drug shta ti je bilo, shto nisi ishao na bazen samnom? Ja gledam belo, ka rek`o lozhi me, kao vidim u mob. da sam prichao minut i 20 sek. sa njim u 10 jutros... To mi se desilo prvi put u zhivotu, da se ne secam nechega tako svezheg... starim :DDD

Evo o5 cu da zaglavim do petlova, i ona sve u krug... Jedva chekam shkolu...

ps ne zbog uchenja :D

Grujo, ownuje ti titula! [:)] Danas sam bio ceo dan kod ortakinje, blejali sa josh 1 ortakinjom i ortakom, zanimljivo bilo. Malopre doshao, opet mi vruce u stanu, otvorio sam prozore, i napravio promaju malo da se osvezi. Sutra uveche u Baron, a preko dana ne znam.

Shta mislish oce li biti ljudi danas u baronu? Ja sam isto mislio da se chujem sa nekim ortacima za danas, bash bi tamo ishli ako bi izlazili negde.

5.45 AM, a ja josh uvek ne spavam... Bio sam previshe zauzet prosipanjem pameti na wc3 forumu. Ne kazhem da sam najpametniji, ali tamo definitivno jesam. [:)]

Odo sad da chitam one glupe zakone po ko zna koji put... Bolje od muje i hase 100 puta [yeahdude]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...