dULEYM4N Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 prodajem polovnog stojadina ! radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 uf, uzeo sam da igram novi gta.. počeo sam oko 1, i malopre pomislio "ok, igram oko sat i po, malo ću da iskuliram, da ne bude previše".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 ceo dan se cimao kao majmun oko mog page-a, nabacio mu neke jebachkee javascript stvarcice... sda sam nasao neki free send_mail_sa_moje_stranice, i svidja mi se kako rade.. samo ima malo mailova.. samo 50 mesecno... aj ako znate nesto na ovaj fazon, a da ima malo vise, dajte link :) narawno da je za dz... i tako.. budzim, krpim.. jebem bube :)) cekam da mi se decojka vrati.. mnogo smor bez nje :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 nisam iza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 da je mnogo plitko, da neka sranja plivaju po vodi i da ima gomila meduza, da je hladna voda... Jeste, i jedu ljude, padaju sekire sa neba i tako :) Mis'im, ono sto je sasvim sigurno to je da voda vishe podseca na jezero nego na more, i to u bilo kojem delu zemlje. E sad, ja sam bio na x mesta (ono, na jednom sam bio u hotelu al' smo obisli dobar deo obale) i nigde nije bilo plitko niti je bilo meduza, niti je voda bila hladna (osim kad je jednom grunula neka kisha pa je razladila). Sa druge strane, ne znam koja su to sranja koja plivaju po vodi, ja sam video samo one neke kao alge/salate, zovi ih kako hoces :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 pazi u vodi imas one alge sto izgleda mnogo ljigavo imas rachice e a sto se tice meduza prosle godine ih je bilo milion, ali ove nisam video nijednu da li je hladna, to je vec diskutabilno, meni je npr voda stalno hladna :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Pa kad pomislish na Adu i shta sve pliva u njoj, meduze mu dodju kao melem! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Bugarska rulz!!!! puna je rasnih Svedjanki i Nemica koje su voljne da daju svoje telo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 bio sam u Bugarskoj pre 4 god. i sve je bilo manje vise ok, osim sto ima previse Bugara... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 E bre Ivane, meni se svide BF2, vise mi prija da odigran dve dote i ostalo BF2, ali 2 dote su 2 dote, manje od toga bilo bi bezveze. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Ladno sam se smorio zato sto mi fali jos 512 rama da bi bf2 mogao da poteram na max-all, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 igram gta, hteo sam večeras u bioskop ali je ponuda retardiranija od prvih pet topika na cs forumu.. tako da ne znam šta ću.. bio sam u Bugarskoj pre 4 god. i sve je bilo manje vise ok, osim sto ima previse Bugara... ← the trouble with scotland is that it's so full of scots! kako je bilo na proslavi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrInIty Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Hvala svima :)) Idemo u Kiten pa kako bude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Vratih se bio vozio bajs,jurcao po putevima sa trkačkim bajsem,znate onaj što gledate na Tour de France Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 jel i ti imaš jedno jaje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Upravo mi otishlo drushtvo celo sa roshtilja, rodjendan mi za 40 minuta, dobio brdo poklona, kesha, srecan sam. Repriza proslave u utorak/sredu. Bash mi je lepo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 (edited) jel i ti imaš jedno jaje? ← Ma ti si samo ljubomoran:P Edited July 16, 2005 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 (edited) jel i ti ima Edited July 17, 2005 by byp_ i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Evo, relatino skoro se zavrshio Scarface... kakodobarfilmjebote! Blejim na ovom AS-u, 3 sata ujutro i nijedna dobra meta. Pu! Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiven. Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 (edited) Idem ja da se zabijem u sator... Edited July 17, 2005 by Stiven. Ako ne zele govna, koja sam im velikodusno nudio, zadrzacu blago i zlato za sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 bio do grada... odvuklo me drustvo sa faxa... slusao neki los drambas/house/shajaznam... uspawala me muzika... smorio se, odrali nas za pice kao majmune... i tako.. sad jebem bube online... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Blejim ovde (kao i nekoliko noci unazad) i cujem nesto lupka napolju. Bacim pogled kroz terasu kad ono cigan zaprego konja. Reko mozda resio da provoza dragu kroz kraj ili kruzi okolo u fazonu "iz zatvora izlazim". :) Da ne gresim dusu, verovatno je krenuo po staro gvozdje/kartone pre konkurencije ispod gazele... ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 kako je bilo na proslavi? ← ma idi... prvo Skadarlija, pa posle neka zurka u Siranu. djuskao sam sat vremena [:)] btw, odusevilo me kako su sredili Adu, kao u nekom sjajnom zalivu na moru, lezaljke an rasklapanje po plazi, sve u drvetu, svetiljke, a sa makiske strane gruva neki trens. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Ja sam dobio danas admin na jednom nemachkom serveru, tako da sad uzivam... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Doshao na forum pre nego shto krenem ponovo da igram GTA... Toj igri nikad kraja А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts