Corey Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 rekose, najtoplije leto u poslednjih 40 godina... nadam se da nece... ←Nadajmo se ali tako će biti.Svake godine sve toplije zbog uništavanja omotača Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 U Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 cestitam MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 U?ao sam na bud?et. :))))) ← [jupi] Mozda cesh sad prestati da budesh nadrkan 24/7? Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 mislim da si pomesao nesto. nije u pitanju isti ivan... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 (edited) Mozda cesh sad prestati da budesh nadrkan 24/7? ← Sumnjam u to, moji trenuci kratkotrajne sreće, poput ove zbog upisa, brzo dođu i jo Edited July 3, 2005 by Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
krca Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 i ja ti chestitam ............ nego jel neko prochitao uopshte svih 18 strana ovog topica ??? spava mi se ....... i dalje mi se spava ........... mrzim tokija i njegov glupavi pasosh ............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 (edited) Kroz 24 sata cu saznati dal sam student ili ne (meni dakbe kad mi danas pola drushtva javlja da je proshlo, a ja josh chekam jebene rezultate) Edited July 3, 2005 by sTaLjin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Danas sam se jako smorio, seo za kom popio 2 l piva i sad idem da spavam...a kako je samo neznu ribicu imala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 skontao sam da u springfildu ne prodaju dovoljno dugačke stvari za mene, pa sam se smorio jer ne mogu da budem fensi.. hm. gotivim springfild. misim. jeftiniji je od ostalih kvazi fensi radnjica. i ima finih stvarcica. slusam franz ferdinand - matinee. i sad cu lagano da zabodem vetkre. pf pf. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 e pijan sam.. (o5 znam.. al bole me).. i srecan sam... ne znam zasto.. jednostavno jesam :)))) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 e pijan sam.. (o5 znam.. al bole me).. i srecan sam... ne znam zasto.. jednostavno jesam :)))) e ako si. ;> i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 btw fala na brizi i svemu.. al mojne vise... nekako dobijam osecaj zrtve.. doduse, mozda sam ja to pomalo i zeleo svim onim postovima, al ne znam.. sad mi je trulo... al hvala u svakom slucaju.. jedan od retkih.. :)) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Mesecima vetj ne mogu da spavam notju. Mrcvarim se danju. Provodim dane slushajutji istu muziku iznova i iznova. Dve pesme su mi u plejlisti vetj 8 sati. Gledam svaki dan kroz prozor sa ovog 9. sprata i zamisljam sebe dole u lokvi krvi. Uzas. Raspadam se. Ko zna mozda sutra izadjem napolje, mozda ali u drugu ruku chemu to uopshte? Kod kutje bar imam klimu. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Ciroslave dragi, zar ne mislish da je krajnje vreme da obnovish recept za antidepresive? Ne znam mnogo o tvojim problemima, ali znam da ih sa "sorrowed", "life://misery" i konstantnim jadikovanjem na forumu necesh reshiti. Prestani da kukash kao stara i bolesna zena, ako ti neshto nije potaman - probaj da to promenish. I za kraj, quote iz jednog dobrog filma i Maudove stare signe: Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck. Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 ah, taj film.. nosio bih ga na pusto ostrvo.. hm. gotivim springfild. misim. jeftiniji je od ostalih kvazi fensi radnjica. i ima finih stvarcica. ← nedvojbeno, ali su mi sve majice do pupka i sve pantalone do članaka. imaju brojeve, ali samo da bi zbrinuli deblje i mršavije, dok je dužina uvek ista. mekdonalds odeća, užas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 (edited) Sedim kuci i nerviram se .. Nedostaje mi bg :( To me asocira na blokove.. To me asocira na ortake .. To me asocira na pljeskavicu i cevape ... O bozhe gladan sam .. Edited July 4, 2005 by Atomic Pulse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Nikada vishe netju jesti mekdonalds.. pojeo sam tri bigmack-a i boli me stomak vetj 10h.. netje da svari ovu americhku hranu. Wulfy.. well, whatever. Ne znam shta da ti kazem.. ali zivot jeste jadan i tuzan, shta ja tu mogu? Mogu jedino da umrem. Inache baj d vej, ovakav sam posle jutarnje, popodnevne i vechernje doze antidepresiva. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Daj bre Tjiro koji ti je qrac. Znachi morash da utuvish u glavu da nisi najruznije stvorenje, i da nemash ribu samo zato shto ti tako hocesh (jer necesh da izadjesh iz je*enog stana). Mislim da bi obavezno morao da zapalish na more, sa Dei-jem ili s` kim god. I svrati na neki wc3 tur, znam da si uvek bio veseo tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Wulfy.. well, whatever. Ne znam shta da ti kazem.. ali zivot jeste jadan i tuzan, shta ja tu mogu? Mogu jedino da umrem. Pokushacu ponovo da te inspirishem. Hey man! What is this?! Sounds like wail of a wimp Did you let loser side take command?! Where's the warrior in you And the spirit he got You say - "lost" No! It's somewhere inside. Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Inache baj d vej, ovakav sam posle jutarnje, popodnevne i vechernje doze antidepresiva. :( ← Navataj cilima cuo sam da on konzumira neke strasne "antidepresive". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Nikada vishe netju jesti mekdonalds.. pojeo sam tri bigmack-a i boli me stomak vetj 10h.. netje da svari ovu americhku hranu. Ma kakav MC Donalds.Em je hrana skupa a nema uopšte proteinsku vrednost.I ukus joj ne nikakav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Mislim da je kljucno "TRI" ... nista vise od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 taj fazon, tri bigmeka imaju energetsku vrednost za jedno tri dana sedenja na gajbi :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Jeee dobio sam internet posle 3 dana nemanja istog , pa sam dosao na rur. Inache sinoc mi je bilo do jaja , lepo se proveo , nacirko i sada sabiram utiske i pitam se da li da idem do teretane a jakoooo me mrzi. Mc Donalds sucks ass , jedino sto valja je Pomfrit i one slatke zanimacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts