Guest Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 OMFG, u just made my day abit better. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 pojeo sam gurmansku u duff-u.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 @ lord ja znam da je zbog jedne devojke... kravetina jedna... a da samo zna da je jos volim... :\ inace, spremam se da idem na dane piwa.. danas je van gogh.. na q ga nabijem... al ono.. mozda je vidim... pa da se zgovnam jos gore kad budem morao da joj se javim sa "cao", a ne sa poljupcem kao sto sam to radio proteklih 11 meseci... dokurca zivot... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Probaj sa poljupcem u obraz, to ti dodje kao neka prelazna faza na "cao" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 sad sam ustao, extra nam je bilo :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Evo dosao iz teretane,sad cu da idem kod druga na rodj,da se polupam od alkohola!! Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Evo dosao iz teretane,sad cu da idem kod druga na rodj,da se polupam od alkohola!! ← Kako si ti samo lud idesh u teretanu i pijesh alkohol , mad skillz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 A sta se u ovom topicu pricha ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Skroz skenjan... Sutra cu morati ipak da uspavam kucu... 14 godina, skotski ovcar... Prelep, pametan... pomalo blesav... Kako ce mi nedostajati :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 osecam se kao govno... prisecam se nekih srecnih trenutaka, i to me ubija... ← Ja sam takav vetj par nedelja...i chini mi se da je sve zbog jedne ribe...jebem li joj sve po spisku... ← zasu ista frka i kod mene... mada i nedostaje mi i vreme kad sam imo kesa Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 @ lord ja znam da je zbog jedne devojke... kravetina jedna... a da samo zna da je jos volim... :\ inace, spremam se da idem na dane piwa.. danas je van gogh.. na q ga nabijem... al ono.. mozda je vidim... pa da se zgovnam jos gore kad budem morao da joj se javim sa "cao", a ne sa poljupcem kao sto sam to radio proteklih 11 meseci... dokurca zivot... ← pa šta si koji moj raskidao kad se tako osećaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 brate, krenuo sam u shkolu.... smor ! radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 (edited) YeeeeeeeeeeeeeeeeY! Zovem se Sharky sad! <edit> Dosta sam se radovao, sad sam se izbedachio jer sam treba da idem na neku zhurku sa ortakinjom, ali ona ne mozhe, tako da to otpada... Imam josh neke kombinacije, ali me mrzi za sve pare, tako da cu da ostanem gajbi da se gojim uz neke filmove. <edit> Edited September 2, 2005 by Sharky Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 montirao felne (ceo dan se smarao oko toga) bio do ortaka u mirjevu...dosao gajbi...i tako.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 bilo koji vulkanizer bi ti ih montirao za 200 dinara :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 znam matori....bio sam kod ortaka u delti....dobro ajd nisam se bas ceo dan jebavao oko toga :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Stig'o sa RHHa ... eh koliko radosti na jednom mestu ... Ko ne dodje uvek propusti po nesto zanimljivo. Sad razmisljam kako cu sutra da sredjujem redakciju i jos ponesto tako sa strane. A mog'o bih i da legnem jednom pre 2 ujutru :) Uvek sve kao hocu, i nikad to zaista i da uradim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 vratio se sa dote, kupio usput dve slane palacinke u pinokiu (da se castim) i sad ih jedem dok krstarim prostranstvima interneta. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Ja danas o5 jeo pasulj ali ovoga puta mi keva isekla luk i ugnjavila i sirce i so...mmmm.... ceo dan se smarao,malo gledao odbojku,mnogo malo ljudi je bilo Areni danas! Cuo da je Zvezda 'rsla od 'Dorie 2:0... bilo mi do jaja sto je Purovic dao 3 gola danas... i tako........... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 @ ivan_ pa covek trpi neke stvari do odredjene granice... anicej, evo ga i @ topic danas ustao skenjan.. posle bio zao i besan... i na kraju ,seo, skontao se sam sa sobom, i ono.. I've made my peace... dosta je bilo kukanja... sto kazu Black Majesty baje : "our time will come and will surely pass us by what remains are only memories worth remembering" i tako i jeste... nisam vise besan ni zbog cega, stvari su se odigrale onako kako su se odigrale, ja sam se pomirio sa njima, i prihvatio ih onakvima kakve jesu, i verujte mi... covek oseti olaksanje... znaci kad sam jebeno, ali jebeno srecan... celo vece ne skidam kez sa lica, a nije ga bilo na licu jedno 3 meseca.. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Jooooj sad sam doshao od ortaka , shto sam se zarakijao nemate pojma , drugar drugu doneo za rodje 1L rakije od dede stara 8 godina , shto je dobra , i samo ja i josh jedan drug hteli da pijemo i pili smo i mnogo je fino :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Bah danas imam ispit u 14.00 uff kako mrzim te popodnevne ispite subotom.... ovi iz zgrade me sada me zovu da istrovarimo 2 kubika sljunka na krov...... ali sta ces "cuti-kenjaj i brzine menjaj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 A "ne mogu imam ispit" ne pali? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 true, so true It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Upravo mi donose novi krevet jeee sacu moci bolje da spavam @_@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts