fnZbB Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 b'agoS, b'agoS. & ja bih bebu. :( Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 I ja se pridruzujem chestitkama... Kako ce da se zove i koji ce da mu bude nick? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 ZerBah Jr. naravno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 sada nesto bas citam vesti na rur-u i smejem se :) 5. 17h - Hardverska radionica - stampaci, ink jet, refill, besplatne nagrade, specijalne ponude Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 (edited) spremam se da idem na dane piwa za nekih sat vremena... samo jos ne znam sa kime cu... inace neki skenj... toliki da me cak mrzi da kucam zbog cega... **edit riba je dobila, pcc konza... btw, sad imam najevil signu... i da, jos uvek me mrzi da pisem zasto sam down... ionako idem na dane piwa... nocas mozete da ocekujete moja kukanja kojerazna... Edited August 26, 2005 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Polozhio popravni, iako sam se setio da uzmem da uchim juche u 10 uveche! Ma mnogo predobar!!! :)) Aj sad chestitajte i meni @Hajniken zhurka: Nisam bio, ali sam chuo od ortaka da je bilo do jaja(bar onima koji vole elektronsku muziku) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 e ,chizra ..sto si pustio kosu brate ? oticicu sa ortakinjom do studenjaka... kaze ima neka svedska naucna fantastika pa da pogledamo ;P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 (edited) spremam se da idem na dane piwa za nekih sat vremena... samo jos ne znam sa kime cu... inace neki skenj... toliki da me cak mrzi da kucam zbog cega... **edit riba je dobila, pcc konza... btw, sad imam najevil signu... i da, jos uvek me mrzi da pisem zasto sam down... ionako idem na dane piwa... nocas mozete da ocekujete moja kukanja kojerazna... ← chizro, dokle su dani piva?? dolazim sutra ili u nedelju ako traje!!! Edited August 26, 2005 by xenomorph Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Prehladjen sam...sedim za compom ceo dan, a na netu sam vec 7 sati ...citam neke matore topice sa foruma...poludecu... [clock2] FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 milka canic supervizor. Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 taman sam se spremio da nosim nfsu2 na wcg, da malo igram sa volanom, kad mi javiše da su im ugasili struju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 odoh na hawtina. ;>. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 taman sam se spremio da nosim nfsu2 na wcg, da malo igram sa volanom, kad mi javi Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 lol ja sam chekao pola sata da izadjem, neko je ukljuchio alarm or somethin' pa nijedna vrata nisu htela da se otvore ;) ← jes vala, samo josh shto nas nisu pretresli. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 mrtav umoran pa odo na stavanje zzzzzzZZZZZZ EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 @ sheyn maideni... judas priset.. metal brate :P zezam se... zbog metala najvise, a i oduvvek sam, hteo da je pustim... @xeno do 4. sept/ dodji.. cirka za dz... jelenko 50 dinara.. kidanjeeee :))))))))))))))))) btw, ako dolazis sutra ili prekosutra, mene videti neces.. sutra preid (ortakov ispracaj), a prekosutra meni i zeni 11 meseci.. (ako docekamo preksutra..)... @topic anyway, serem...\ pijan sam kao bulja , sto bi da potvrdim [00:08] * Your nick is now ch1zra[pijankaobulja] i tako... sad sam mnogo zao... grr... uopste nisam raspolozen.. piwo me skroz nije lepo odradilo.. jebite se svi... kenjam >! >#"QMUG! (hate meee) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Bio u gradu sa ortacima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 @Zerbah Svaka cast, pocinje novi zivot, budi dobar da ne budes modar @Topic Umoran sam ko pseto odvratno (vise nisam sugav, okupao sam se), boli me vrat, moram da legnem. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 eto mene o5.... inace, ne znate atm moje dogodovstine sa IRC-a.. (OMG !>>!>???!?! zar je jebeno moguce da postoje "dogodovstine" sa IRC-a ??!?!) nebitno.. dakle, kao sto sam vam obecao, evo malo kukanja,.... ustvari, prvo da kazem sta je bilo nocas... daklem, ozdrao sam se kao njasvi.. i to od samo 3.5 litri piwa.. sto je krajnje zacudjujucuce za mene.. uglavnom mi treba ipak malko vise..... *jbg, letooo.. u kondiciji sam..) enivej.. devojka me iznervirala.. (o5)... (ko se javi da treba da ucinim nesto povodom toga, moze da ga duva... ja znam sve najbolje.. grr.. zajebi i batali..) pa sam se izoblokavao.. i tao.. onda sam metno 2 prsta u usta u peglaaa.... enivej... jbt, pisem kao da sam jebeni klinac... aaa... i dakle, palo mi na pamet da otvorim topic o tome kako kad shibnete 2 prsta u usta (ono, za peglu) kako krene pljuvacka. ali kontam da bi se neko pobunio.. mozda bi mu zasmetalo... (kao za zeku, :P.. kenjam..)... i tako... sve u svemu, skntao sam da pljuvacka baskrene, kad cepnes 2 prsta u grlo.. ne kontam zasto... (a sad me kao interesuje..:P)/// pa, posto znam da ovde ima dokonih ljudi, ae da neko baci neki naucni reply, i da mi sve objasi..(procitacu kewe mi )/// da.. koiristim "?" umesto "." ali koga je jos brga za to... i tako.. btw, i dalje ne kontam sheyn zasto : e ,chizra ..sto si pustio kosu brate ? sta fali dugoj kosi... o_O ??? Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 oticicu sa ortakinjom do studenjaka... kaze ima neka svedska naucna fantastika pa da pogledamo ;Pjel to ona akcija bioskop za 50 din?:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 e ovako... juce se iscimao do ortaka,on kao skupio neku ekipu za tekmu,bilo njih 15-ak sa karaburme +ja...dok smo se skpuljali krenem sa ortakom da zameni evre i vidim Milicu Todorovic (neki od vas znaju ko je to:) ) onda udjemo u 25 pa do stadiona,pevali,zezali se...naravno se nadje uvek neka baba da prikenja nesto...e onda...na ulazu na tribinu su cak pipali i muda (da ne nosim mozda atomku?!) udjem i shvatim kako sam do jaja gladan i zedan,ali me mrzi da se guram kroz bagru...u poluvremenu se napijem vode,pa istrpeo sam glad do kraja,otisao u neki fast food kupio pljesku (koje li je kuche nastradalo) i pojeo,pa pravac gajbi! Noge me bole-umirem! lezim gledam tv,rek'o sad cu malo na net-KARU zaspim i spavao do 14h danas...onda blejao u KGB-u i dosao gajbi,sutra palim kod burazera na ispracaj (al' ce da bude pechenja) i tako....a vi kako te? sorry ako sam smorio (kapiram da jesam) @ch1zra do jaja ti nov avatar,si to ti??? :)) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 #2440 krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 kuchko ja imam bolje sredstvo za pranje od tebe... kuchko... koga bole ku*ac shto ti imash bolje sredstvo za pranje droljooo ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 ujeo me komarac za mart. Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 skroz sam se smorio jel mi se nije digla kita :(((((((((( sta moze da bude razlog?? 1) popio 1l piva 2) to sto bash volim svoju ribu, a ne ovu koju sam hteo da karam 3) to sto je ona ravna ko daska a ja mrzim ravne ribe, makar imale guzu ko ova (blizu keyrinog ranga) btw: nisam se osramotio jer sam reko da mi puko kondom dok sam ga stavljao, a ona je bila okrinuta pa nije nista videla.. help meeeeeee, necu da mi se ovo vise ponovi barem do 55-te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts