Lucky Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 E super Srbo, hvala za teglu, iako sam se ja manje vise zezao al' vidim da stvarno ovih dana nema nista na poslu da se radi :)) Al' poklopac je pravi onaj, k'o sa zimnice ;)) Sad konacno da ljudi znaju kako izgledaju teglice ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Hahah svaka cast za teglaju! Contains forum members :))) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 idem na bazen sa chirlidersicama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 uuu kad je taj film moram da ga odgledam ← Pa bio je sinoć,čitaj bolje poruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 (edited) lol ... tegla ownage sto me podseti na "nikad-izvini", labusa i mladju ... mladjo, marsh u teglu sa forumasima :))) @topic - skuho sam se ... pitam se kolika je toplotna izdrzljivost mog mozga ... svejedno, saznacu uskoro Edited July 27, 2005 by Blackadder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 srba \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 GJ za teglu ZerbaSHe. Nego, danas nigde nisam ishao, bili mi ortak i ortakinja, ortakinji seru roditelji shto ide drugi put na more, i postoji velika mogucnost da je ne puste, a njoj se bash ide, bila je na ivici suza. Meni bash bedak. Ali, vecheras ce valjda da vidi sa burazerom i sestrom da nagovore roditelje. Aj valjda ce da je puste (ko da nekog zabole). Sutra na bazen oko 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Posle cele noci nespavanja, bio sam na adi od 12 do 20, izgoreo sam samo tako, sve me peche, ali bar vishe bash ONOLIKO beo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 tegla je na desktopu idem spavam ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 sad sam se vratio sa neke zurke pijan sam jbg 2 litra crnog piva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 znaci danas (juce) sam umro od vrucine, jebote ko da imam petsto kila, a ne dvajs sa krevetom:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Idem da se okupam, ne mogu da izdrzhim ovu vrucinu... A dok se kupam dluje mi se neki dobar rnic pa cu da ga preshaltam i spavanje :P Laq notj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Cini mi se da ce i danas biti veselo, a kako kazu prognozeri (mada njima ne treba bas verovati puno) peak ce biti u subotu, sa nekih 39-40. Eto radosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 sad sam se vratio sa neke zurke pijan sam jbg 2 litra crnog piva ← Idi bre kako neko može da pije to pivo. @topic Ustao jutros u 7:45 duša mi je spavala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Bice pakao to je sigurno... http://wwwa.accuweather.com/world-forecast...GRADE;&metric=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Probudio sam se juche u 6 ujutru. Lego sam sinoc u 4 posle ponoci, katic_s me je na AS-u opeljesio za 36 000 gold-a dok sam nesto preprodavao, dakle lego sam u 4, probudio se jutros u 7 jer me strasno boleo zub i napokon sam skupio muda da odem kod zubara... popravio mi je 2 zuba i sad sam dosao kuci...i tako... sve u svemu uzas... a ne mogu da spavam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 AAAAAA povracemi se mi se vise od pijanje jebenih lekova na svakih 6 sati ne mogu da spavam na miru ,ffs 3 dana od kad pijem lekove ne spavam posto se probudim kad treba da popijem lek i kraj ne mogu vise da zaspim. I smucilo mi se ovo jebeno vreme moram da se tusiram svakih par sati da nebi umro od vrucine .Gloopo leto Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Idi bre kako neko može da pije to pivo. ← jesi pio crni vajfert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 kakav crni wajfert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 (edited) Danas ima neshto malo posla, sutra ce biti frka, ali zato uveche palim na vikendicu :) U ponedeljak cemo da pravimo RUR pivo! P.S. 3D pivo naravno :) Edited July 28, 2005 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 kakav crni wajfert? ← nemam pojma kakav moze da bude ja sednem i narucim crni vajfert i donesu mi kriglu 0.5l Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 jesi pio crni vajfert? ← Ne,weif.BG crni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 trebalo je danas da putujem.. i samo što nisam krenuo da pakujem stvari u kola, setim se da proverim registraciju.. istekla pre više od mesec dana.. za to vreme ih je ćale vozio svaki dan.. no comment. s druge strane, mogu ceo dan da sedim u hladnom stanu i igram gta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 ide mi se na lido .. a mrzi me da se mrdnem iz kuce ... a moram da ucim jebenu morfologiju .... :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 morfologiju? ushh... Meni se to zgadilo. A vrucina... Dodje mi da se ubijem. Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts