Corey Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Sinoc lego' u 5 a ustao u 9 da bi isao na cas,nisam ni za kurac,idem sad do sobe da odremam na kratki rafal pa onda da polako pakujem stvari,doslo vreme da se vratim u bg! Do jaja...Nadam se da se desava nesto zanimljivo u bg-u :) Jbt al' mi proletele ove 4 nedelje,ko da sam juce stigao. ← Imaš jelena kad stigneš :).... čim stigneš zovi me :) Visok sam 174cm.Ne znam samo ko me bije idem u textlinu skolu ← E sad kako ja mogu da znam da te neko ne bije;) P.S.Killy cepaj kući sklekove i trbušnjake ne treba ti više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Stigla tetka iz austrije. Cepam wurstove, bravo sokove i milku od 300g . Zao mi je da bljujem pa pijem sodu da bi mogo josh da se prezderavam. Muka mi je. Sutra palim na pecanje i nosim wurstove... mmm Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 (edited) P.S.Killy cepaj kući sklekove i trbu Edited July 22, 2005 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
RembranT Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 [offtopic] killYg0r-e posto sam video taj tvoj avatar samo sam hteo da te pitam... da li si procitao knjigu "Paralelni Svet" od Bozidar D. Benedikt-a - sudeci po tvom avataru mislim da bi ti se definitivno svidela :)[/offtopic] @topic evo imam josh jedno sat/dva do kraja radnog vremena bio je ovoo dug dan... valjda ce prestati da me napadaju na forumwars-u!!! Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 vratio se sa rostilja, nazdrao se kao stoka i tako:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 A posto ja to ne radim sasvim sam obezbedjen po pitanju sjebavanja razvoja ← Pa da, gore od trenutnog ne mo Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 [offtopic] killYg0r-e posto sam video taj tvoj avatar samo sam hteo da te pitam... da li si procitao knjigu "Paralelni Svet" od Bozidar D. Benedikt-a - sudeci po tvom avataru mislim da bi ti se definitivno svidela :)[/offtopic] @topic evo imam josh jedno sat/dva do kraja radnog vremena bio je ovoo dug dan... valjda ce prestati da me napadaju na forumwars-u!!! ← Nisam procito ,prvi put cujem za tu knjigu [quote name='Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 vee, sreca, sreca, radost...hiljaditi post:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 jbt, kakko sam se drko celo vece..pizdim sta je sa ribom ne radi joj ni fix ni mob. i sad nazovem njenu ortakinju i kaze crkla joj baterija (a ja whoh..'fala bogu) a nestalo im struje u vilidzu pa ne radi fixni... vec sam pomislio da me cheatuje bicharka... jos 2 sata pa na zlatibor..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Cemu bre toliki HATE ? ← Dosadno mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 (edited) pitam se kako ljudi mogu da slusaju narodnjake... imam respekt prema svakoj muzici ali.... ovo nije muzika... tenutno najgore sto sam video su zrenjaninski fenseri (ch1zro, bijete li vi to??) jos sat vremena do zlatibora... smor.... btw: jbt, ovaj topic ce da postane moj blog Edited July 23, 2005 by xenomorph Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 savrseno sam ispizdeo... i savrseno sam skenjan... veceras sam saznao da mi devojka u utorak pali u banju, uplatili joj njeni kao sto je upisala fax, ovono... a fora je sto sam ja nju u poslednje 3 nedelje video 4 dana.. prvo je bila u bg-u zbog prijemnog, pa dosla ovde na dan, pa zapalila sad u 5ak na upis. dosla sa upisa, i juce zapalila na slayere... sad u utorak ide u banju do ponedeljka, a mene, kakav sam kreten, pozvace za bg da radim u 4-vrtak/5ak... i dokurca veselje... necemo se videti narednih mesec dana.. kao sto rekoh.. upravo sam saznao da u nedelju palim za bg.. pocinje moleraj u pon... dokurca zivot... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 A pa cestitke, davno nismo imali ovoliki topic ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 topik je btw jedan od boljih... stvarno moze svasta da se procita :] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 ova kiša se ne zajebava. a baš sam početkom ovog leta rekao da neću da se smrzavam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 pitam se kako ljudi mogu da slusaju narodnjake... imam respekt prema svakoj muzici ali.... ovo nije muzika... tenutno najgore sto sam video su zrenjaninski fenseri (ch1zro, bijete li vi to??) jos sat vremena do zlatibora... smor.... btw: jbt, ovaj topic ce da postane moj blog ← Jedno moraš da priznaš a to je da ne možeš da se lepo zabaviš bez narodnjaka...osim ako si metalčuga ili techno-narko manijak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Evo me na aerodromu pa reko ajde da se javim ''drugarima'' sa rur-a :) Jos sat vremena do poletanja.Kao sto sam rekao ne verujem da je dolso vreme da se vratim! E 4 nedelje ko 2 dana...Jos sam malo sjeban od sinosnjeg opijanja sa ircem i juznoafrikancima :) ali dobro,ne vozim ja avion :P @Corey:Idemo na jedan CS,pa onda na jelena,i nemo' da ispalis ;)) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 da li si procitao knjigu "Paralelni Svet" od Bozidar D. Benedikt-a Ali Bozidar Benedikt, alooo . Nego, @topic, ustao malopre, bio u Baronu do jutros, nije bilo neshto, shtedeli su na ozvuchenju, i tako to...ali izblejali smo. Idem kod neke ortakinje malo kasnije. Ovo vreme nikako da se stvarno popravi, da opet osetimo leto. Sve ovako "sucmurasto" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RembranT Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Nisam procito ,prvi put cujem za tu knjigu pa onda ti definitivno preporucujem da je procitas sto se green-a tice pa ono i ja sam se iznenadio kada sam procitao Bozidar, ali ajde svet ide dalje... Knjiga je odlicna i lik se stvarno potrudio... pa ono ako nadjes i procitas javi utiske! @ topic kako me ledja bole ali ajde idem do "grada" na kafu pa ono valjda vidim nesto lepo! :)) Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Evo me na aerodromu pa reko ajde da se javim ''drugarima'' sa rur-a :) Jos sat vremena do poletanja.Kao sto sam rekao ne verujem da je dolso vreme da se vratim! E 4 nedelje ko 2 dana...Jos sam malo sjeban od sinosnjeg opijanja sa ircem i juznoafrikancima :) ali dobro,ne vozim ja avion :P @Corey:Idemo na jedan CS,pa onda na jelena,i nemo' da ispalis ;)) Ajd' samo ti polako, ovih dana nesto mnogo puca po svetu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Ali Bozidar Benedikt, alooo . Nego, @topic, ustao malopre, bio u Baronu do jutros, nije bilo neshto, shtedeli su na ozvuchenju, i tako to...ali izblejali smo. Idem kod neke ortakinje malo kasnije. Ovo vreme nikako da se stvarno popravi, da opet osetimo leto. Sve ovako "sucmurasto" ← zaboravio si da napomenesh da pravish roshtilj u ponedeljak, ja tako chuh :D 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 ja sam mala pa sam pala svu sam .... pocepala Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 ja sam mala pa sam pala svu sam .... pocepala ← Wtf? Enivej, ustao, smaram se, pada kisha prokleta da je, spremanje pa na alkoholisanje... [Verovatno jedina svetla tachka ovog leta-> pivo mi je uvek hladno...] Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Preksinoc ulazim sasvim nevino u mracno kupatilo kad pod nogom osetim kvrccc. Upalim svetlo a spljeskan zeleni skakavac od oko 7-8 cm lezi, ne mrda. Prvo sam ga poukovao da vidim da li je ziv, a onda sam ga sa'ranio u wc sholji. Laka mu zemlja. Inace moj teca drzi filter ispred TFT monitora. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Wtf? jasamkonan ne zna za Bratju bez gatja ... na vesala s njim! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts