AlexG Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Na poslu sam, unosio robu na stanje od jutros, sad sedim i smaram se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Ja se jos jednom pitam kako bre imamo tako loshe salterske sluzbenike. Ajde sto obavljaju svoje neke poslove dok se ceka red ali da ih mrzi da radU, a tek je jutro, to jos nisam video. Znaci udjem u banku, od cetiri saltera radi jedan a ostale tri tamo negde sede i pricaju. Na tom jednom salteru neka zena, iza nje jos jedna, pa ja. I sad rek'o, sad ce to brzo, nema frke. Kad ono ispostavi se da ova zena otvara racun, stavlja stednju na njega, loodilo neko. I sad, normalan covek bi pomislio da ce se neka od ove tri druge aktivirati i sesti da nam pomogne pri cekanju, ali ne. I napravio se tako red za dzabe, iza mene jos jedno 10 ljudi, postala guzva, a jos uvek samo jedan salter radi. Jedva se nekako posle 15 minuta jos jedna nakanila da sedne i da pocne sa radom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 nerviram se jako...zbog sorsa ! krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Naravno mislimo na HTML sors? :>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 (moj avatar) krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 ,Jul 20 2005, 10:41] Zivot me nije mazio. Wulfi, pazi na to sranje, ako ne odlezis mozes da patis od posledica. Ziv bio. ← Dobro, sad si me lepo uplashio, blago meni. Pogotovo zato shto sam ovo vec prelezao pre par 'dina, samo shto je tad bilo mnoooogo gore nego sad. Kake su to posledice? Onomad mi lekari nishta nisu prichali o tome... * *celava mu keva ko iskoristi penal Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 mojne da se plasis wulfi, te komplikacije angine izazvane jednom vrstom streptokoka se desavaju veoma, ali zaista veoma retko Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Zakachio sma gNJojavu anginu... mrzim kad sam bolestan. ← Sto ja bash volim kad sam bolestan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 ^Jel to mozda zato shto nikada nisi ozdravio? Shalu na stranu, angine su chesta stvar letom kada smo stalno u fazonu toplo-hladno... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Gnojava vagina?!? fuj Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Ovaj Nemesis je neshto veseo ovih dana А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Pa po avataru sigurno :} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Uskoro palim do Ade na sketba....biće ekstra nisam ga igrao 300 godina :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 @Wulfi Nisam mislio da te plasim. Moj najbolji ortak samo sto je zavrsio sa inekcijama. Moji su lekari, pa znas kako je kad odrastes u takvoj porodici. U principu ja sam samo hteo da ti dam podrsku a ne savet lekarski ili dijagnozu. Ono sto pouzdano mogu da ti kazem je da ti je najpametnije da mirujes dok ne prelezis to sranje. Ziv bio! Inace ovde sam kod tece i prvi put u zivotu koristim ISDN, i mogu reci da uopste nije lose. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 posle dialup-a sve izgleda kao banja! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 me and my big mouth:)...*celava mu keva ko iskoristi penal by wule:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RembranT Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 ...smarao se uspesno citavo jutro...nesto razmisljam o moru da li da odem ili ne...... gledam neke php kodove izgledaju mi kao atlas novorodjencetu! :) i tako cekam da prodje dan HOCU DA JEDEM!!! :) Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Josh sam na poslu... Oko mene shum kompova i ventilatora, klima josh uvek ne radi... Popio sam 2 litra hladnog chaja i josh sam zedan... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Bio do Čobanovog odmora(Kako prija posle toliko vremena ) pa sad čekam Anđele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Setam ulicom i prvi put u Londonu vidim gaming u internet kafe-u.I reko' ajd malo da odigram nesto,nisam mesec dana :) sidjem ja dole ono fancy sredjeno sve do jaja,platim Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Bio do Čobanovog odmora(Kako prija posle toliko vremena ) pa sad čekam Anđele. ← e pa jel ti zivis na krstu onda ? ako si jeo kod cobana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 e pa jel ti zivis na krstu onda ? ako si jeo kod cobana ←A ako si jeo u meku,jel to znaci da zivis na terazijama? :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 mozda sutra zapalim do srebrnog jezera...fino mesto za odmor:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 crkao sam ceo dan sam igrao fudbal na pesku.shatro neki turnir. igrali 3:3 sa ekipom dejom milovanovic (zvezda) i baneta ivanovica(ofk) ladno nas ubacili u seniore,cave jedne organizatorske.kod nas najstariji 88,a seniori od 85 i stariji. nema veze, vazhno je da smo proshli grupe :| Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 e pa jel ti zivis na krstu onda ? ako si jeo kod cobana Da ne pricamo da ima i kod postanske stedionice u 27. marta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts