Jump to content

Aj pricajte...


Recommended Posts

  • Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

bejah na adi sa cicom celo popodne, što je bilo super.. onda sam se na brzinu iscimao do rhh-a da odigram malo battlefield 2 sa drugarima, ali mi se to nije preterano svidelo.. sad ću da krenem da igram novi gta, čim keva spremi neki has..

Ne mogu da zamislim kako je putovati vozom od Moskve do Vladivostoka - kazu da se putuje 7-9 dana  [:0]

e vidiš, to je nešto što bih voleo da uradim.. koliko sam shvatio, postoje neki aranžmani sa zaustavljanjem u usputnim gradovima, razgledanjem, a putuje se luksuznim vozom sa povećim kupeima, dobrom klopom i tako tim dodatnim opcijama..

ima i ona akcija kad se za novu godinu putuje avionom sa istoka do moskve, pa se osam (ili koliko već) puta dočeka nova godina.. i to bih voleo da probam.. :)

Link to comment
Share on other sites

Dok sam bio švrljao gradom svratih do Keopsa sa ortacima i riba naručuje palačinku,a onaj lik što radi pita je onako iz zezanja "Oćeš posnu ili mrsnu" ,ona onako sa smeškom mrsnu.Dok je on spremao pita ona onako izbiljno "a koja je razlika između posne i mrsne?".comma....lik je samo prokomentarisao "glupe li devojke" [roflmao]

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Brate, to sto ti ne umes da vozis helish pa vishe nisi najbolji ne znaci da je igra losha :}

Sve u svemu, meni je skroz kul, treba se samo malo privici, a vidis da se i boletu dopada :) Jel to znaci da treba da se zabrinemo?

nene, ok je bf2, samo se treba navići.. a helikopteri jesu bananoidni, kontrole su pojednostavljene ali su istovremeno žestoko osakatili manervarske sposobnosti..

enivej, nije toliko bio loš bf koliko je loše što ste posle tri mape nastavili sa jebenom dotom.

Link to comment
Share on other sites

Pravim planove za more sa drustvom i kao odlucili smo da idemo u Bugarsku jer niko od nas nikad nije bio tamo. Malo smo se skenjali jer smo culi dosta losih stvari kao npr. : da je mnogo plitko, da neka sranja plivaju po vodi i da ima gomila meduza, da je hladna voda...

Tako da bi zamolila one koji su bili tamo da mi daju neki info o tome.

A sada, na spavanje. ^ ^

1127426265i36372pd.gif
Link to comment
Share on other sites

ceo dan se cimao kao majmun oko mog page-a, nabacio mu neke jebachkee javascript stvarcice...

sda sam nasao neki free send_mail_sa_moje_stranice, i svidja mi se kako rade.. samo ima malo mailova.. samo 50 mesecno... aj ako znate nesto na ovaj fazon, a da ima malo vise, dajte link :) narawno da je za dz... i tako.. budzim, krpim.. jebem bube :))

cekam da mi se decojka vrati.. mnogo smor bez nje :\

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Link to comment
Share on other sites

da je mnogo plitko, da neka sranja plivaju po vodi i da ima gomila meduza, da je hladna voda...

Jeste, i jedu ljude, padaju sekire sa neba i tako :) Mis'im, ono sto je sasvim sigurno to je da voda vishe podseca na jezero nego na more, i to u bilo kojem delu zemlje. E sad, ja sam bio na x mesta (ono, na jednom sam bio u hotelu al' smo obisli dobar deo obale) i nigde nije bilo plitko niti je bilo meduza, niti je voda bila hladna (osim kad je jednom grunula neka kisha pa je razladila). Sa druge strane, ne znam koja su to sranja koja plivaju po vodi, ja sam video samo one neke kao alge/salate, zovi ih kako hoces :)

Link to comment
Share on other sites

igram gta, hteo sam večeras u bioskop ali je ponuda retardiranija od prvih pet topika na cs forumu.. tako da ne znam šta ću..

bio sam u Bugarskoj pre 4 god. i sve je bilo manje vise ok, osim sto ima previse Bugara...

the trouble with scotland is that it's so full of scots!

kako je bilo na proslavi?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...