Jack-O-Lantern Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 ladno sam pao na popravni... radimo kao "popravni" kontrolni iz mate,sedim na svom mestu i dodje profesorica i premesti me.Napishe zadatke i ja u fazonu nadrkano,znam sve.Zavrshio,prilichni siguran da je sve tachno,kada vidim neki papir ispod stola.Jebena radoznalost,povuchem papir i odma me skonta profesorica napljuje me i da mi asa za kraj kakvo sranje... Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 ladno sam pao na popravni... radimo kao "popravni" kontrolni iz mate,sedim na svom mestu i dodje profesorica i premesti me.Napishe zadatke i ja u fazonu nadrkano,znam sve.Zavrshio,prilichni siguran da je sve tachno,kada vidim neki papir ispod stola.Jebena radoznalost,povuchem papir i odma me skonta profesorica napljuje me i da mi asa za kraj kakvo sranje... ← Damn son... pa sta raaaaadish... Pa sta si gledao papir koji kur... Bash bedak... "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 kad sam jebeni kreten...ko zna shta je uopshte pisalo na njemu... Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Hah. Radoznalost je ubila machku. ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Idi ubi se molim te... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Cukam ovde da ne bi razmisljao o gladi. Ceo dan samo pijem vodu. Spremam se za rostilj veceras. :) Hepi sam jer nisam ni morao da ubedjujem "drugaricu" da ne ide odma u selo nego za par dana. U medjuvremenu ce "blejati" sa mnom. Hepi sam jer sam polozio razred a imam preko 400-500 izostanaka. Skoro da nisam ni isao u skolu celo drugo polugodiste i mislio sam da cu zabosti na razredne. Kad profani se otvorili za dvojke. Milina! I spava mi se ko lavu, ovo vreme me ubi. I skapirao sam da za nedelju-dve idem u bolnicu da mi rade biopsiju cuke. Al cu da se smorim... :( I ova Jankovic me nervira sto igra promenljivo!!! A i ona i Miskina imaju mnogo odvratne face. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 VEGE sxtakore, aj` unedelju kod krmeta na lan party...i josx neke radosti... fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 U jebote ala leti vreme na letnjem raspustu,"tek" sto sam ustao a ono vec 5... Sutra ustajem u 9 ne bi li mi dan trajao duze! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 dosadno, dosadni.. (: Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 10:00 am: Odlazim u atelje zbog priprema za raspali fax, crtam gipsanu glavu koju zovu djavo [valjda zbog kose koja deluje ko rogovi] 12:30 pm: Zvoni mi mob, zovu me za adsl, telekom mi pustio signal 14:00 pm: Smaranje po autobusu sa pokupljenim adsl modemom 15:00 pm: Shutiranje raspalog modema da proradi 17:00 pm: Razmishljanje kako ce mi biti ruzan djavo, zato shto mi je profan tjapio polu zavrshenu sliku da bi je stavio na izlozbu polaznika ateljea. 18:00 pm: Prokletinja od modema je proradila [wohoo] Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 (edited) ^ I, kako sljaka ADSL? Edited June 24, 2005 by noodle ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 jebote prijatelju sta ti tako mladom nevalja sa srcem kada moras na biopsiju? jesi siguran da ti rade bas pravu biopsiju, vadjenje isecka i sve to? i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 vracam se kuci.. drugu izgorela trafika.. wtf.. ubio sam velikog pauka na zidu.. imam fleku.. nisam platio pivo u kaficu.. zajebavao sam nekog matorog lika.. this veche sucks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Danas sam se oleshio za trojicu , jer je kraj skole , pa sam jako brljavio , sad sam se otreznio i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Pre nekih 10 ,min sam se vratio kuci sa nekog rodjendana.....pojeo sam nekih 3 kg kobasice odlicno pecene na rostilju ,nekih 5 parcadi mesa,popio 5 velikih LAV piva,...prosetao se naleteo na bivsu ribu dobro je olizao.........i sad se zamaram i jedva visim sta kucam..p0z .aall] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 iznervirali me kreteni na netu.. jebah im majku... i tako... inace cool.. skinuo sam doayya pesmu pa sam srecan :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 25, 2005 Author Report Share Posted June 25, 2005 VEGE sxtakore, aj` unedelju kod krmeta na lan party...i josx neke radosti... ← O gosn. Shoosh, aj cucemo se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 evo sad me je ch1zra podsetio da treba da nadjem main theme iz "godine opasnog zivljenja" i da mi trazenje jako slabo ide... inace...sinoc sam bio na nekoj zuraji...pre toga sam s' ortakom trazio kljuceve od stana[njegove] po celom miljakovcu i dedinju bez uspeha...i tako... ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Wtf iz biopsija chuke? video sam na drugom topiku da ti je nesto u kruku sa srcem... jebote prijatelju sta ti tako mladom nevalja sa srcem kada moras na biopsiju? jesi siguran da ti rade bas pravu biopsiju, vadjenje isecka i sve to? da, stvarno idem na biopsiju cuke+elektro konverzija. u prevodu uzece isecak miokarda i peci me strujom. imam restriktivnu kardiomiopatiju. kardiomiopatija je bolest misica cuke koji sve vise popusta, a ovo restriktivna znaci da imam najredji oblik ove bolesti. jedino resenje na duge staze je transplatacija. mada, trenutno mi je veca frka zbog toga sto mi cuka nije u sinusnom ritmu pa se prebrzo zamaram, boli me stomak i jos gomila stvari. nadam se da cu to srediti elektrokonverzijom sada kad legnem na dedinje. a za kardiomiopatiju ko zna... mnogo zavisi od biopsije. jbg ako sam vas sad smorio. :) ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Ma sto bi nas smorio:)...a jel su pokusali konverziju ritma lekovima?Sta da ti kazem, srecno na biopsiji:). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 srecno na biopsiji:) Yeah, right! Da se shto pre onesvestish od bolova i manje propatish! Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 da znash da jesi .. go fuck yourself :D aj ozdravi vec jednom ! :D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 noodle good luck! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 ebem ti zivot, mrtav sam umoran a sutra turnir u bg-u :/ raspascu se...nadam se da cu zaspati u neko normalno vreme.. blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Hvala drugari! Konverziju ritma lekovima pokusavam vec 6 meseci i jos sam van sinusa. Nasi lekari su cudo! :) ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts