Jump to content

Aj pricajte...

Recommended Posts

ladno sam pao na popravni...

radimo kao "popravni" kontrolni iz mate,sedim na svom mestu i dodje profesorica i premesti me.Napishe zadatke i ja u fazonu nadrkano,znam sve.Zavrshio,prilichni siguran da je sve tachno,kada vidim neki papir ispod stola.Jebena radoznalost,povuchem papir i odma me skonta profesorica

napljuje me i da mi asa za kraj

kakvo sranje...

Alan Smith ftw.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ladno sam pao na popravni...

radimo kao "popravni" kontrolni iz mate,sedim na svom mestu i dodje profesorica i premesti me.Napishe zadatke i ja u fazonu nadrkano,znam sve.Zavrshio,prilichni siguran da je sve tachno,kada vidim neki papir ispod stola.Jebena radoznalost,povuchem papir i odma me skonta profesorica

napljuje me i da mi asa za kraj

kakvo sranje...

Damn son... pa sta raaaaadish...

Pa sta si gledao papir koji kur... Bash bedak...

"You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush."

Cukam ovde da ne bi razmisljao o gladi. Ceo dan samo pijem vodu. Spremam se za rostilj veceras. :)

Hepi sam jer nisam ni morao da ubedjujem "drugaricu" da ne ide odma u selo nego za par dana. U medjuvremenu ce "blejati" sa mnom.

Hepi sam jer sam polozio razred a imam preko 400-500 izostanaka. Skoro da nisam ni isao u skolu celo drugo polugodiste i mislio sam da cu zabosti na razredne. Kad profani se otvorili za dvojke. Milina!

I spava mi se ko lavu, ovo vreme me ubi.

I skapirao sam da za nedelju-dve idem u bolnicu da mi rade biopsiju cuke. Al cu da se smorim... :(

I ova Jankovic me nervira sto igra promenljivo!!! A i ona i Miskina imaju mnogo odvratne face.

10:00 am:

Odlazim u atelje zbog priprema za raspali fax, crtam gipsanu glavu koju zovu djavo [valjda zbog kose koja deluje ko rogovi]

12:30 pm:

Zvoni mi mob, zovu me za adsl, telekom mi pustio signal

14:00 pm:

Smaranje po autobusu sa pokupljenim adsl modemom

15:00 pm:

Shutiranje raspalog modema da proradi

17:00 pm:

Razmishljanje kako ce mi biti ruzan djavo, zato shto mi je profan tjapio polu zavrshenu sliku da bi je stavio na izlozbu polaznika ateljea.

18:00 pm:

Prokletinja od modema je proradila [wohoo]

Pre nekih 10 ,min sam se vratio kuci sa nekog rodjendana.....pojeo sam nekih 3 kg kobasice odlicno pecene na rostilju ,nekih 5 parcadi mesa,popio 5 velikih LAV piva,...prosetao se naleteo na bivsu ribu dobro je olizao.........i sad se zamaram i jedva visim sta kucam..p0z .aall]

evo sad me je ch1zra podsetio da treba da nadjem main theme iz "godine opasnog zivljenja" i da mi trazenje jako slabo ide...

inace...sinoc sam bio na nekoj zuraji...pre toga sam s' ortakom trazio kljuceve od stana[njegove] po celom miljakovcu i dedinju bez uspeha...i tako...

...hopes need smashing!_

Wtf iz biopsija chuke? video sam na drugom topiku da ti je nesto u kruku sa srcem...

jebote prijatelju sta ti tako mladom nevalja sa srcem kada moras na biopsiju? jesi siguran da ti rade bas pravu biopsiju, vadjenje isecka i sve to?

da, stvarno idem na biopsiju cuke+elektro konverzija. u prevodu uzece isecak miokarda i peci me strujom.

imam restriktivnu kardiomiopatiju. kardiomiopatija je bolest misica cuke koji sve vise popusta, a ovo restriktivna znaci da imam najredji oblik ove bolesti.

jedino resenje na duge staze je transplatacija.

mada, trenutno mi je veca frka zbog toga sto mi cuka nije u sinusnom ritmu pa se prebrzo zamaram, boli me stomak i jos gomila stvari.

nadam se da cu to srediti elektrokonverzijom sada kad legnem na dedinje.

a za kardiomiopatiju ko zna... mnogo zavisi od biopsije.

jbg ako sam vas sad smorio. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...