Guest Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 pretpostavljam da će mnoge interesovati, pa reko' da vas obavestim.. voditelji tripio i artu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 gledao bih da imam taj kanal, a poshto ga nemam mogu samo da mrzim one koji ga imaju. a ti ivane, predpostavljash da vetjina foruma ima discovery? ja ne znam nikoga lichno ko ima taj kanal, zaboravljate da nije bg = vetjina rur forumasha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 ja ga imam, u osnovnom paketu sbb kablovske... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 a ti ivane, predpostavljash da vetjina foruma ima discovery? ja ne znam nikoga lichno ko ima taj kanal, zaboravljate da nije bg = vetjina rur forumasha. ← većina forumaša jeste iz beograda, a i da nije, kakve to veze ima sa tim što sam ja otvorio topik, leba ti? jel predlažeš da od sada otvaramo topike samo ako smo sigurni da će to zanimati bar 99% članova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 SBB pusta Discovery i u svim drugim gradovima gde ima svoje kablovske sisteme, a tu je valjda i satelit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 ja nisam iz bga a imam discovery, I urle you suck, i naravno netju propustiti ovo, kao ni ono o vanzemaljskim svetovima par sati kasnije Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 ja nisam SBB a imam tri Diskaverija :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 I urle you suck Yeah, tako jako urlujesh, bash ti se divim. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 gledao sam par tih "the science of..." specijala i nisu mi bili nesto...ste3ta sto nemam diskaveri =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Yeah, tako jako urlujesh, bash ti se divim. ← kamo smajli, josh tju pomisliti da me prozivash Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 kakva je BRE ovo cenzura na forumu sta ako se moderatorima ne svidja odgovor samo ga obrisu bez obrazlozenja??? Dole vlada! Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 znaci u nedelju u 6...necu to propustiti definitivno... to kale...a kad je tacno emisija o vanzemaljcima...?... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 znaci u nedelju u 6...necu to propustiti definitivno... to kale...a kad je tacno emisija o vanzemaljcima...?... ← kao ni ono o vanzemaljskim svetovima par sati kasnije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Yeah, tako jako urlujesh, bash ti se divim. ← kamo smajli, josh tju pomisliti da me prozivash ← Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 ma samo sam se shalio, nisam vishe gladan @xomi chim saznam napisatju, ali trenutno nisam pri tv-u, u svakom sluchaju reklamiraju ga stalno, samo upali discovery i drzi ga pola sata ne mozesh ga promashiti Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 ma samo sam se shalio, nisam vishe gladan @xomi chim saznam napisatju, ali trenutno nisam pri tv-u, u svakom sluchaju reklamiraju ga stalno, samo upali discovery i drzi ga pola sata ne mozesh ga promashiti ← pa u tome je stvar...nemam bash vremena nesto...a i ne blejim vise ispred tv-a skoro uopste... cyro...video sam njegov jbeni post...omfg... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 ovaj wule i kale samo spamuju:)...a emisija o vanzemaljcima(alien planets) je cini mi se veceras, a ne u nedelju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 u nedelju 26.6. u to sam prilichno ubedjen, ali kako si ti kod kutje, a ja nisam proveri Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 To se mora gledati! Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 reklama kaze u nedelju u 21h Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 gledao sam i nisam mogao da verujem... napravili su robota koji izgleda kao ves-masina na tockovima iz Jetsons-a, koja ima prijatan zenski glas i koja je zaduzena da brine o babama i da ih animira. ima ekran i kamericu mesto glave, pa mozes da joj pristupis preko neta i da cetujes sa babom po ceo dan. mozes da joj uneses raspored lekova, pa smara babu po ceo dan da li je popila lekove i da li je rucala. takodje im prica i viceve. zatim sam video najbolje konstruisanog robota-psa-kucnog-ljubimca ikada. neverovatan motion-capture je uradjen, i da nije plastican ne bi verovao da to nije pravi pas. uci pomocu podsticaja, ide po lopticu, seni, valja se, umiljava se itd. japanci su napravili robota koji pravi kate, opet sa neverovatnim motion-capture-om, slozenoscu pokreta i pokretljivoscu, koji je potpuno autonoman. takodje su napravili i onu malu lopticu koja lebdi oko tebe (to je ujedno i jedino sto me je potsetilo na SW). naravno, napravljena je kao asistent u bestezinskom stanju, za astronaute na stanicama, da obavlja jednostavne poslove ocitavanja. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 zaboravih da prokomentarishem, obe emisije su mnogo loshije nego sho sam ochekivao da tje biti, pogotovu science behind... Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 khm.... 3 2 1 told you so told you so told you, told you told you so =oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts