Stator Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 ipak su najjače ribe koje tra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Mlad momak trazi stariju gospodaricu da ga zlostavlja , samo SMS na cim ne odgovaram!!!! 063-345-123 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 (edited) vrh je : zgodan tata za zgodnu mamu , mame javite se : ... pffff <edit> : ponizan rob sluzio bi dame i lizao bi im stopala .... - umrite mamu vam jebem !!! Edited June 21, 2005 by minisuba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 jebote kada sam poslao muzicku zelju maknuli su mi oko 18 dindzi... reko nikad vishe necu na TV slati poruke... ne isplati se Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 21, 2005 Author Report Share Posted June 21, 2005 Kad je vec neko pomenuo satisfaction najgore napisana je-SEDISVECTION ili neki lik je ore neki dan trazio How much is the fiNIsh....strasno... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 a meni odleti 20 :D jebo vas i chat i sms chat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=*[BarSel]*=- Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Skup je to sport. Ono sto sam ja video poslednji put je bilo "Jel mozete da pustite CANT SHOP" odnosi se na candy Irc je mnooogo jeftiniji, efikasniji i ostalo... Quote Ronaldinho - - Henry - - Krkic - - Giovanni - - Eto'o - - Messi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Extra tip,sportki gradjen za starije dame 50-60 godina! samo sms! - znaci bruka... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 otkud znash? ladno si i ti blejao? :P ← "Jednom mi pricao" [ideja] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Jebesh mi sve ako ne pocnem da se predstavljam kao raskosna,obdarena crnka po tim sms chat-ovima i izotimam jadnicima dopune za kredit... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green_old Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Jebesh mi sve ako ne pocnem da se predstavljam kao raskosna,obdarena crnka po tim sms chat-ovima i izotimam jadnicima dopune za kredit... ← Imao sam i ja te ideje, ali 20 din je 20 din. A shto se ovih likova tiche, shta da se kaze shto vec nije recheno, dno (takodje vazi i za "ribe" kojih takodje ima, ali manje). "Extra sponzor, kuca na 3948 spratova, Ferari, 2 metra visok, 110 kila mishica, putovanja non stop, poziva extra ribu da mu se javi". Quote "I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman." - Homer J. Simpson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 (edited) Moj drug se predstavio kao slatka metalka i za jedno veche (ne znam kako) je izvukao 3x200din dopune! Inache malopre na koshavi kaze oglas: Rob trazi gospodaricu romkinju , po mogutjstvu sto snazniju i jacu Edited June 21, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Jesu oni debili ali neverujem da ce nekome nepoznatom kredit da posalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Šalješ sms,"dopisujem se ali mesečno plaćanje za WOW" U potpisu "Privlačna plavuša sa bujnim grudima" Ja sam na slične fore krao akaunte na nekim sajtovima koji se plaćaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 (edited) najjaci su radovi 'pusti te' i 'setifcion' (satisfaksn) :) pederi stop cimanje stop ali najjaca poruka: ozbiljan gej mladic trazi partnera iz beograda. cimanje stop. :)))))))))))) haha znaci umirem kad to vidim :D sve ribe 91-92 salji te sms lepota nu 90. sms. cima nje stop ovo je najjaca poruka koju sam ikad procitao: mlad momak iz Panceva ispunjava zelje starijim, punijim i maljavim muskarcima koji vole dominaciju i perverzije :DDD Edited June 22, 2005 by SKreamER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Nego otkud vi znate koje poruke si najkrace i najcesce i vi geldate TT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 ja gledam samo zbog tih poruka mada nekad na sosu puste neku dobru stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 haha znaci umirem kad to vidim :D sve ribe 91-92 salji te sms lepota nu 90. sms. cima nje stop ovo je najjaca poruka koju sam ikad procitao: mlad momak iz Panceva ispunjava zelje starijim, punijim i maljavim muskarcima koji vole dominaciju i perverzije :DDD ← Ivankoooooooooo! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Hahahahahahaha! Je l' mi veruje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 sve je to zbog uticaja homica na mozak u razvoju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 ahahaha, znate sta je jos jace, znaci jebeni most pusta rnice i u isto vreme ima sms dopisivanje (sad cete svi da kazete dobro jutro kolumbo, ali jebiga, ja sam to skoro otkrio)... znaci: 'ako neka muskarcina oce da mu slatki gej momak poduva kurcinu ko ova drolja na ekranu nek se javi 06xxxxxxx' znaci ROFL:))))))))))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 ahahaha, znate sta je jos jace, znaci jebeni most pusta rnice i u isto vreme ima sms dopisivanje (sad cete svi da kazete dobro jutro kolumbo, ali jebiga, ja sam to skoro otkrio)... znaci: 'ako neka muskarcina oce da mu slatki gej momak poduva kurcinu ko ova drolja na ekranu nek se javi 06xxxxxxx' znaci ROFL:))))))))))) ←Hmm po poruci bih rekao da si gledao most prekljuce! Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 haha ma da najjaci i najlaksi nacin da dodjes do kredita na krstarici nick sponzorusaxxnesto .... i lepo, ja tebi slike, ti meni dopunu :)) saljes neke slike sto nadjes na netu i pun si kredita :))) Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 dokazano je da je bar 79% ljudi mentalno zaostalo od onih sto se dopisuju preko tv-a.npr : Ja sam mali leptiric dozvoli mi da udjem u tvoj cvetic.....(poslato od mentola sa stankoma) trose kes ko budale umesto da kupuju lekove..... ili kad traze pesmu npr.:Rezijo molim vas pustite How much is the FINISH od scootera....... u tome lezi zakljucak... e da cosmiC je gey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts