Sharulja Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Ma panduri su govna......mnogo me nervira sto su max isfolirani i PUNI SEBE u fazonu sta mi mozes ja sam ker i iznad tebe sam... Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 ne lupetaj. ← Brate moj u inostranstvu su specijalci toliko brutalni, da je to strasno. Samo oni jako retko intervenisu. Njihove kornjace kad se pojave, bude belaja. Znam primer iz Cikaga od pre koju godinu, kada su morali da intervenisu. Gledao sam snimke na TV-u kako lese devojke! Puna oprema, pendrekom obaraju studente i trpaju u maricu. Ne gledaju koga, kako i gde. Sad, da su obicni panduri ok, jesu. Cale mi je pricao za Nemacke pandure. Kaze kad su bile demonstracije u Frankfurtu protiv rata u Zalivu, bilo preko milion ljudi, nijedan incident, a ljudi su opusteno gurali decu u kolicima i demonstrirali. Sad to uporedi to sa prosecnim demonstracijama u Srbiji... :) al' da treba da biju, TREBA! Kad te prvi put iscukaju zbog preglasne muzike na zurci, neces ovako pricati. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 E ovako mozete do sutra,bolje ti saznaj sta se tu desilo pa reci =) mislim da svi zele da znaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Oni momci sa plavim kapicama u velikom belom dzipu su mnogo dobri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 jesu ti dali lizalicu? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 jednom je jedan lik sa nozem od 30cm ganjao nekog lika ispod mog prozora i stane tik ispod mog prozora i kaze " ako te jos jednom vidim najebo si! jebacu ti majku! da znas!!!" a lik jadan jos trci ko da ga juri bog zna ko... i ja gledam, tu mi je karton mleka kom je isteko rok i reko da li da ga gadjam ili ne... :D Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Nudili,no stoicki sam odbio,znas,izbegavam slatko od tako dobrih momaka,prave su mice. Uffff trebao si da izvadis prangiju koju drzis iznad clanka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 (edited) jednom je jedan lik sa nozem od 30cm ganjao nekog lika ispod mog prozora i stane tik ispod mog prozora i kaze " ako te jos jednom vidim najebo si! jebacu ti majku! da znas!!!" a lik jadan jos trci ko da ga juri bog zna ko... i ja gledam, tu mi je karton mleka kom je isteko rok i reko da li da ga gadjam ili ne... :D ← racunam da se nisi upiskio u krevetu posle takvog sna ... mada, oce ponekad slavinica da popusti ;) Edited June 20, 2005 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Nudili,no stoicki sam odbio,znas,izbegavam slatko od tako dobrih momaka,prave su mice. Uffff trebao si da izvadis prangiju koju drzis iznad clanka. ← :)))))))))))))))))))))) Bad cops,bad cops... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Ma brate, ovde uspeva najbolja STOKA, i zato nam u stvari treba JEDAN: Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 kod mene u geto policija ni ne zalazi;)) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 po Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 a zasto se ne zapitate sta je taj lik radio pre nego sto pocnete da pljujete po pandurima,a? ← Ah da...ti si nesto kao hteo da postnes pandur, pa ih sad branis?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Ma brate, ovde uspeva najbolja STOKA, i zato nam u stvari treba JEDAN: ← Samo ukoliko je onaj iz stripa. Onaj iz filma nije ni za kurac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Jedno nedeljno popodne pre oko 4 godine su mi dva pajkana projurila kroz bastu sa utokama u rukama, preksocili ogradu i krenuli ka njivama.A uskoro su se zaculi pucnji.Razmena vatre je trjala oko 5 minuta.Ako se dobro secam jedna od gonjenih je lakse ranjen.Kasnije sam doznao da su likove jurili zbog ukradenog kombija punog buvljacke robe. A secam se da je u jednom jednom prilikom pokojni premijer Djindjic rekao kako nasa policija uopste nije brutalan u odnsu na neke svetkse policije.Jer je Francuska Grcka i Americka policija najzloglasnija po brutalnosti. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Ne kapitram , ako su ga vec uhvatili sto moraju da ga polome od batina , [ totalno nepotrebno a i u najgorem slucaju kad ga vec tako mlate na zemlji ne razmisljaju dal lik ima neku bolest/povredu , mogu tako da osakate za ceo zivot/nabiju mu komplekse ili u najgorem slucaju ubiju ... ] ← odgovor je veoma prost > da ne ispadne da su trcali za dzabe < Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 ma i treba da ga tuku ... nebi ga tukli bez razloga nezameram im to ali kada bespotrebno pocnu da te knije to im zameram ali ima dosta korektnih i gotivnih pandura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=*[BarSel]*=- Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Dok se ne zna o cemu se zapravo radi sa tim likom, niko ne moze bilo sta da potvrdjuje ili negira.Ako je napravio neko sranje, verovatno da je zasluzio, a mozda i nije pa su panduri ispali govnari - 50%:50%. Ima i patoloski bolesnih i nekih normalnijih mada su ovi prvi brojniji, tako da ipak ne moze u potpunosti da se primeni predrasuda - panduri su budale,nenormalni itd... Ali strasno je koliko ima bolesnih ljudi ( i milion drugih stvari koje nam kvare srecu) koji setaju ulicama i sto je jos gore,ali istinito, 'plave' bas boli q za to... Quote Ronaldinho - - Henry - - Krkic - - Giovanni - - Eto'o - - Messi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 20, 2005 Author Report Share Posted June 20, 2005 Vosa-Zvezda Ja i ortak stojimo sa strane i gledamo kako cigana kidaju 3 pandura , dolazi gospodja 50-60 godina i vice pustite ga on nije nista uradio , pandur se okrece i vice mars kucko i sutne je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Ma dobri momci sta vam je,cak kuvaju i kafu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Kad smo vec kod pandura,jel neko od vas oseti onaj pravi vojni suzavac onako svetski,izbliza? Posto je to meni bilo najgore iskustvo u zivotu,mislio sam da umirem legao sam na pod i bacio sal,rekao sebi jbg bilo je lepo i zazmurio i posle 10-ak min ustajem i idem kuci... Quote Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 kako ih samo MRZIM mamu im plavu je*em >:P znaci idemo ja i ortak u grad i nerade tramvaji tako krenemo mi sa liona i picimo, ja na rolerima, a on peshke. Ortaku nadimak jackson (kostur i ima dugu kosu) nosi kokardu oko vrata i pici sa lancem na struku i shajkachu drzi u dzepu od duksa, a poshto je tog dana bio neki vazni politichki dogadjaj jebem li ga, panduri svakih 100 metara. Od liona do vuka nas su 5 puta zaustavili paduri i smarali ga, i kad su 6 put krenuli jackson se napravi lud (nada ni ja nisam chuo pandura) i pandur ajmo molim lepo u pezo i u stanicu, samraju njega tamo 30 min, lupe 3-4 shamara, 1 pendrekom u butinu, i kao slobodni ste dovidjenja. Posle je hteo da im ubaci koktel u stanicu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts