De1Rekt0n Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Citam onaj fallout forum na bethesda sajtu i svi ih pljuju i hejtuju jer svi imaju osecaj da ce da naprave neko sranje od legendarne igre. Sto se mene tice nista se ne zna dok ne vidim ingame play, nadam se da ce uskoro postovati da vidimo kako to izgleda, ako samo lici na oblivion ja to necu kupovati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Čitam u novom SK-u da je Bethesda započela rad na FO3 još pre dve godine... kad ono beše izlazi prvi ingame trejler? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 U utorak, to jes' sredu. Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 lol a ti verujesh svemu sto prochitash u SK? taj text je bre pisao neko ko nema pojma o chemu pishe ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 pa poverovao sam i tvom tekstu o starcraftu 2 lol :) al si našo skrinšotove, mogo si i neke bolje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 opet, verujesh textu koji pishe neko ko ne zna sta pricha ;oP shotovi, s obzirom na tip shtampanja, nisu mogli da su oni sa 250 zerglinga jer se nista ne bi videlo =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 kme niko ne cita moje news related postove :( pa napisah da su developeri izjavili da su sa radom poceli odmah po nabavljanju licence, a sa intezivnijim radovima se poceli nesto pre izbacivanja obliviona, da su trenutni koncept artovi uradjeni pre ikakve ideje gde ce i sta ce fo3 biti bla bla bla bla bla..... edit: e da sledeci utorak ce biti teaser na njihovom sajtu, sto ne mora da znaci da ce biti ingame trailer, ali bi bilo kul da jeste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Ne verujem da ce biti ingame trailer, bice samo intro garant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Nadam se da nece biti neka przackoamerickoholivudska muzika u tom intro-u :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Crn ekran... Bethesda logo... pochinje muzika... pojavljuje se jedna od ovih jadnih post-riot slika... preko nje se polako nazire "Are you ready?"... I ONDA ZUM NA FULL 3D DX10 DEATHCLAW GOMNO!!! Ja jedva chekam. Toliko me stvari zanima... Da li ce moci da se vidi strah u gomnetovim ochima dok ga budesh nishanio? Oblivion je imao preko potrebni soil erosion, hoce li Bethesda ponovo pomeriti granice rpg gaminga i predochiti nam gomno erosion? Discuss. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Wulfgar: ja mislim da oce ! [klonjara] [gilja] [smajli3] bice varijanta [sniper]-om u oko , al zamalo :(. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Sve sam šaljivdžija i zajebant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 malo sam pratio forum onaj zvanichni, i tamo kazu fanovi obliviona da je svaki trejler koji je izasao za oblivion imao elemente gameplaya. tako da teo, nadam se da sam pomogao evo jedan sjajan fan art dok chekamo teaser http://www.deviantart.com/deviation/56018501/ http://www.deviantart.com/deviation/56050616/ http://www.deviantart.com/deviation/41593832/ :p lokator fo fanova :) pribelezite se http://www.frappr.com/falloutfans/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 ROFL gde je trailer :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 pa stand by... loading :P samo sto nije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbahosa Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Za sada sam cuo da ce borba biti iskljucivo potezna i da ce igra iskljucivo biti optimizovana za PC a ne za konzole (bar ne za sada) . . . kao bice duza of Fallouta I ali nesto kraca od Fallouta 2 sa vise perkova i vise mogucnosti - kao sto su rekli potrudice se da osnovu igre prenesu u 3 deo sa nekim dodacima i poboljsanjima . . . video sam one slike i sve izgleda extra, odradili su je nekako u reality fazonu u fallout svetu. Za sada je sve kako treba, samo da ne zaseru nesto! Aj videcemo . . . imam osecaj da ovaj trailer necemo ni moci da downloadujemo u sledeceih nekoliko dana zbog preopterecenja servera hehe . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 (edited) A gde si video slike?! http://img120.imageshack.us/img120/8500/fallout3ea8.swf > LOL Edited June 5, 2007 by De1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Za sada sam cuo da ce borba biti iskljucivo potezna i da ce igra iskljucivo biti optimizovana za PC a ne za konzole (bar ne za sada) . . . kao bice duza of Fallouta I ali nesto kraca od Fallouta 2 sa vise perkova i vise mogucnosti - kao sto su rekli potrudice se da osnovu igre prenesu u 3 deo sa nekim dodacima i poboljsanjima . . . video sam one slike i sve izgleda extra, odradili su je nekako u reality fazonu u fallout svetu. Za sada je sve kako treba, samo da ne zaseru nesto! Aj videcemo . . . imam osecaj da ovaj trailer necemo ni moci da downloadujemo u sledeceih nekoliko dana zbog preopterecenja servera hehe . . . gde si to chuo? sta si video? ko ti je rekao? govori brzo!!!!!!!!!111111111 mi ovde skapavamo a ti tek tako u par rechi !!!! meni neverovatno zvui da ce borba biti potezna, ako bude chastim pivom sve sa ovog topika ::D A gde si video slike?! http://img120.imageshack.us/img120/8500/fallout3ea8.swf > LOL hahahah pun pogodak edit:eno prso im sajt edit2: nocas sam sanjao da sam gledao trejler, i probudim se sav napaljen oko 5 ujutru upalim komp, smorim se i nastavim dalje da spavam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 meni neverovatno zvui da ce borba biti potezna, ako bude chastim pivom sve sa ovog topika ::D GIEEF!!! edit2: nocas sam sanjao da sam gledao trejler, i probudim se sav napaljen oko 5 ujutru upalim komp, smorim se i nastavim dalje da spavam... LOL, prso im sajt totalno 5000 ljudi sve vreme postuje, za 10 minuta 300 postova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 ne mogu da pogledam :(((( ne radi sajt! Brzo nek neko upload negde drugde ako ste skinuli :P Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 (edited) Sajt je pukao! Mada necu previse da se lozim. Edited June 5, 2007 by support Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 (edited) Sajt ponovo radi ali nema trailera :( http://fallout.bethsoft.com/index2.html Edited June 5, 2007 by De1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Krenulo je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sjajan je :) kratak je :( hocu jos :) komentar Pete Hinesa 1) Yes, that's in-engine (in-engine means it's done with game assets in our rendering engine, but isn't done real-time. If it was done in real-time, that'd be gameplay footage. This isn't something, for example, that was sent to some house [e.g. Blue Studios] so they could build assets and render it out, and create something for us to release [e.g. Dawn of War 40K intro cinematic]). 2) Yes, that's The Ink Spots singing "I Don't Want to Set the World On Fire" 3) Yes, that's Ron Perlman [voiceover man extraordinaire of Fallout 1 and 2]. gotovo sigurno bih rekoa da je FP :( jesen 2008 :( ron perlman :) I dont want to se the world on fire by the Ink Spots :) wtf, kakav je ono power amor? skidam sa torenta lepo avi pa da gledam na miru, 135 mb nije mnogo live stream sa voodoo exxtreme-a zavrsio je bio za 15ak min a sad sam pustio torent evo neke shotke u spojleru, mrzelo me da editujem na grudima je BOS logo... ne znam... meni ovo ne lici preterano na PA, ali ko zna kakva prica stoji iza svega... mozda je neki rani model PA? sacekacemo citavih godinu dana...noooooooooooooo..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Jesi skinuo il si puštao stream verziju? Download je jebenih 140 MB, a stream neće da mi pusti, sad skidam zadnji QT Alternative pa da vidim dal oće tako, serem im se usta što nisu koristili WMV... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts