Lex Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 ^ Onda igraj Fallout. :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Pa i igram... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The-Smor Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Pazi ne kazem ja da je Morrowind los...igrao sam ga prilicno medjutim nekako je bezlicno.To je osnovni problem vecine novih igara. Napaljenim klincima se prodaje IMBA grafika dok je prica skroz nebitna.F1 i F2 (pa cak i FOT BOS) su imali pricu koja te drzi.Bez obzira na quest koji radis.Ljudi koji su to pravili dali su prokleti karakter svemu sto radis. U F1 i F2 postoji alignment to jeste...ali da li je neko pokusao da odigra igru kao "criminal mastermind" ? (Izvuci max losu reputaciju samo questovima...znaci nema all gunz blazing :D ) A svako mesto i svaki quest u igri je prica za sebe...apokalipticna verzija "Za saku dolara" u New Renu, spasavanje (ili rasturanje) nesrecnih ghoulova u Geku, jednostavno sve je na mestu. Character sistem je odlican (mada ne bi bilo lose par sitnijih izmenica) i daje ti foru da igru predjes na 100 razlicitih nacina... Humor kojim obe igre obiluju... monti pajton fazoni na sve strane...a glavni protivnik u F2 je "Americki Precednik" sa sve poludelim generalstabom...pa sta jos covek da pozeli? Problem sa Bethesdinim igrama je sto su "tehnicki savrsene" (sem u slucaju oblivion-a,tu ga bas zasrase)...Momci su u fazonu "bigger,better,faster" stalno bre prave "bolju misolovku" a nikako da ukapiraju da su zaboravili Sir... Jednostavno sam previse skeptican...a ona slika od ranije me samo dodatno nervira...F3 u USA saves the world fazonu??!?! HOCU BRE PIP BOYA A NE CHUCK NORISA...i hocu igru koju mogu da igram i za 10 godina i da se ponovo super zabavljam iako sam sve q presao 1001 put. Iskreno se nadam da ce Bethesda da pokaze da gresim, ali mogu da potpisem da nece biti potezno...a ako ipak bude potezno ima Stingu da poklonim 1.000.000.000 ISK-a makar farmao 2 meseca. Quote -------------------------------------------------- "And Shepherds we shall be. For thee, my Lord, for thee." -------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 OMG ZOVEM BETHESDU SUTRA DA NAPRAVE DA BUDE POTEZNO!! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Pazi ovako, Fallout i Oblivion su ti kao da poredi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The-Smor Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 OMG ZOVEM BETHESDU SUTRA DA NAPRAVE DA BUDE POTEZNO!! Jel vam sad jasno kako se prave dobre igre? ...samo treba da uzburkas javno mnjenje...sad jos samo ovo da ponovim jos jedno 400.000 puta...dovoljno telefonskih poziva...I ja dobijem F3 u poteznom modu Quote -------------------------------------------------- "And Shepherds we shall be. For thee, my Lord, for thee." -------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 bio bi srecniji da deus ex tim pravi FO3 nego bethseda. mene samo zanima dal su kupili licencu da se stvarno pokazu kolko su dobri ili da exploatisu ime i zarade lovu. moja procena zasada je da nece napraviti bas oblivion with guns jer su verovatno citali komentare nego ce pokusati to da ublaze sa kvazi shatro gistro deep pricom i dijalozima. ocu reci, izgledace deep debilima, sto je jelte vecina, a mi manjina cemo da pointujemo u to i deremo se dzabe na gluve usi. a vudu ce da postuje: pa barem je extra grafika :* Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Skeptican sam jako, na forumu ih svi napusavaju valjda ce odgovoriti na zahteve fallout fanova, sto kaze jedan lik bolje izbacite fallout world pa nek bude oblivion with guns ali nemojte izbacivati fallout 3 kao nastavak na fallout 2 a da nema veze jedno sa drugim... Fallout 1,2 sam prelazio po 3-4 puta sa raznim varijacima i uvek je bilo nesto novo, fallout i starcraft su mi omiljene igre i jako se plasim da ne useru taj fallout 3, bio bi stvarno bedak jer prizeljkujem taj fallout 3 vec 10 godina i cekao sam ga dugo i zelim da bude u kontinuitetu sa f1 i f2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 mene samo zanima dal su kupili licencu da se stvarno pokazu kolko su dobri ili da exploatisu ime i zarade lovu. mjok oni su baje i ovo rade iz zabave :) Pazi ovako, Fallout i Oblivion su ti kao da poredi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 (edited) kapiramo, ali fora je sto vise necu da se opustam uz holivudksi popcorn :/ i da mi od toga sive celije vise atrofiraju nego inace.... a to nece ni pola publike koja gleda holivud na pcu danas... hocemo nesto ozbiljno heavy sa drogama psovkama nesto sto nije stvoreno da zadovolji tinejdzera, zapravo hocemo ono sto moze da zadovolji tinejdzera, sex 'nd drugs 'n' rocknroll!!!!!!!!!!!111111 Moram da se složim se Džijem. Generalno sve današnje igre, osim avantura, su previše mlake za moj ukus pošto se prave igrače za od 7 do 77 godina. Nas između 20 i 35 teško da može zadovoljiti igra bez gomile psovki, krvi do koljena itd... Baš zbog toga je FO2 bio toliko dobar jer je očigledno i predviđen da igraš kao zloćko. Uostalom, najbolji fajtovi u igri i jesu kada me bounty hunteri počnu presretati svakih 30 sekundi, još kada vidim svoje wonted postere po gradovima niko srećniji od mene :) Edited May 12, 2007 by Myst Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Pazi ovako, Fallout i Oblivion su ti kao da poredi Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 (edited) Ba Edited May 12, 2007 by bionic.man Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 aj sad da vas smorim sta je moglo biti u van buren, ja sam prijatno iznenadjen sto su bili na pravom putu da stvore fo3 odlichnim i po pitanju dijaloga, evo ga primerak za nma "A short example of the dialogue, note that this is edited, and the raw text is in a much more disorganized state: PC: It sounds like you've got High Desert Fever. It's not contagious, but it'll eventually kill you if it isn't treated. Radian: *cough* Can you help me? PC: Yes, I can. The fever can be treated with common medicines available in my doctor's bag. Radian: Thank you. *cough* PC: [Pull out supplies from your doctor's bag and give Radian the cure.] Radian: Wow! I feel much better already! Thanks, doctor! PC: I'll check back in an hour to see how you're doing. Goodbye. PC: [use supplies from your doctor's bag to give Radian some extremely addictive painkillers instead of the cure.] Radian: *cough* Wow... I'm feeling pretty good... and sleepy. PC: Why don't you just take a nap now, and I'll come see you again in a few hours. Radian: I'll do that. Thanks, doctor. Radian: Please! I need more medicine. I have no money, but I'll do anything. Anything! PC: Sing for me. Radian: Uh... okay. Ahem. "Give me a kiss to build a dream on, and my imagination will thrive upon that kiss. Sweetheart, I ask no more than this: a kiss to build a dream on." PC: Nice, very nice. PC: Anything, huh? Would you sabotage the wind turbine? Radian: I can't do that! We couldn't make any more water, and we'd all be doomed! PC: Well, I guess you don't need more medicine after all, then. I'll just go sell it, or maybe throw it away, or feed it to an ill-tempered brahmin... Radian: No, no! Wait! You bastard, what have you done to me? I'll do what you ask, just give me the medicine." mogu samo da zamislim koliko u bethsoftu plachu sto nemaju talenta da ovako nesto ubace btw likovi su izvukli veliki broj dijaloga iz van burena koji se nalazio u onom techdemou a koji su trebali da budu sastavan deo igre... meh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 LINK LINK LINK LINK!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 mogu samo da zamislim koliko u bethsoftu plachu sto nemaju talenta da ovako nesto ubace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The-Smor Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 pazi nema mnogo igara u kojima je "ucena" savrseno "legalan" i "korektan" nacin za zavrsavanje questova... a i fala bogu pa u Falloutu strazari ne vide kroz zidove i nemaju telepatski link kojim u "srednjevekovnom" svetu salju tvoju sliku,zajedno sa spiskom svih stvari koje si ukrao svim strazarima na planeti... takodje nema mnogo igara u kojima mozes da assasinatujes likove tako sto ces im postaviti exploziv u dzep i mirno odsetati do parka...sesti na klupicu, otvoriti pivo i sacekati da pocne vristanje...a onda se vratiti i pitati sta se to koj kurac desava? (moj omiljeni nacin za ubijanje one kucke iz Vault City-a...) A cak i kad na foru exploita uvedes Markusa u Vault -City...likovi su predvideli da ce ljudi to izvoditi... CITISEN: "Omg we r doomed!!" (runs away flapping his hands) CITISEN: "AAAAA MONSTER!!!" GUARD: "What is that mutie doing here?" PC: "Mutie?What mutie?" GUARD: "Don't play smart with me kiddo and GET OUT!" ostatak opcija ukljucje..."ok,ok"... "blood and gore" etc.etc. a i lepo je kad svaki quest u igri mozes da resis bez pucnjave. Ono sto me je najvise iznerviralo u Smorrowindu bilo je sto "MORAS" da ubijes poslednjeg lika... a ja se tako naostrio da postanem bog... Quote -------------------------------------------------- "And Shepherds we shall be. For thee, my Lord, for thee." -------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 pa dobro sa opremom i lvlom u morro na kraju mzoes da pobijes ceo svet tako da i jesi prakticno bog. ja sam to uradio kad sam sve preso cisto iz fore Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
The-Smor Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 ma...u smorrowindu sam na kraju ubijao sve sto mrda iz jednog max dva udarca...cak su mi i gace na liku bile enchantovane... ali nekako kroz celu igru ti oni pominju da su pokrali te bozanske moci i na kraju kad konacno stignes do poslednjeg baje cak ni nemas opciju da resis stvari razgovorom.Sta god da uradis moraces da se bijes.Morrowind nazalost nema ni R od Rollplaya...Kao npr kad postanes vodja Imperijalne legije i desna ruka Vojvode zaduzenog za provinciju...strazar ce i dalje da te uhapsi ako vidi kako recimo uzimas jabuku sa pijace...nekako nelogicno zar ne? Jednostavno celoj igri fali karakter.Imas preopsiran svet i previse bezlicnih questova koje radis...idi,ubi,donesi,pronadji... Isto je i sa Oblivionom samo sto je on bio jos dodatno ubagovan...i pojednostavljen toliko da mi je pripala muka. Ok jeste da trenutno vise od 60% igracke industrije pravi igru za klince koji ne vide nista vise od sarenih eksplozija i da tu leze najvece pare,ali da li je toliko tesko napraviti DOBRU igru? Misim ako vec spucas toliko para na suludu grafiku onda bar mozes da zamolis likove da ti naprave smislenu pricu. A necu ni da pominjem sto su i morrowind i oblivion 100% politicki korektni...znaci ne kapiram na kom principu funkcionisu ti likovi sto ocenjuju igre...smes tek tako da ubijes lika (uz sve efekte koje ti pruza nova grafika) ali ne smes da dilujes drogu ili je konzumiras...smes da ubijes 300 ljudi u gradu ali ne smes da kresnes ribu...ne kapiram... znaci kao sto su ispljuvali GTA san andreas zbog scena seksa i slicnih gluposti...ali zato je bilo sasvim ok da motornom testerom iskasapis neduznog prolaznika Fallout 3 jednostavno ne sme da prodje bez kurvi,dilera, makroa i tih fora...ne sme...(sexpert perk rulez ) Quote -------------------------------------------------- "And Shepherds we shall be. For thee, my Lord, for thee." -------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 pa to ti je licemerje amerike, tamo ih zakoni jebu sto se tice provokativnih stvari, aktivisti prave proteste, zagorele majke krive igrice za njihovu debilnu decu itd itd pa onda vlada i politicari iskusno svale krivicu na igrice. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Kako to da onda i nemačke igre, poput Gothica, prate isti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 (edited) Zato shto to nije ograniceno samo na Ameriku naravno :). Ali kao najvece potencijalno trzishe i ciljna grupa, morash da napravish igru koja ce potpuno poshtovati njihova pravila ako cesh da je prodajesh u Americi :). Btw Smore tek sam citajuci tvoje odgovore skontao koliko mi nedostaje redovno pricanje sa tobom :) (this is not in a gay way! honest!). Edited May 12, 2007 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 (edited) rolf pwned Edited May 12, 2007 by bionic.man Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 smrc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 spekulacije se da su ovo mozda 3d renderi iz najnovijeg fo3 http://www.liquiddevelopment.com/services/...ects/Shed01.jpg http://www.liquiddevelopment.com/services/...cts/Crane03.jpg http://www.liquiddevelopment.com/services/...006/02_Page.jpg http://www.liquiddevelopment.com/services/...006/04_Page.jpg http://www.liquiddevelopment.com/services/...006/14_Page.jpg http://www.liquiddevelopment.com/services/...006/53_Page.jpg mada vrlo malo verovatno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts