G!!! Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 mislim paz prvi intervju o fo3 ikada se objavljuje u xbox magazinu... turn based ?!?!? za xbox ?!?!? bethsoft ?!?! fore ja sto je to u falloutu povezano...izometrijsko izvodjenje je krucijalno ... jer igra mora da bude turnbased.... turn based mora zbog speciala koji gubi svaki smisao u real timeu... a specijal je glavni "zachin" za ceo dizajn fallouta... kako praviti ebenu novu igru sa imenom fallout u nazivu i sa izostavljanjem neke od gore pomenute stvari... k-r-e-t-e-n-i dabogda im fo ziloti zapalili HQ i skakali po lobanji btw jedva chekam da krene masovna pljuvachina hardcore-a... kakvih ce tu bisera biti :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Zato ostajem verni dvojci do kraja ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 (edited) bio bi red da se i ja oglasim:) pazi, na ovu vest gledam pozitivno... shto bi cekali 2 godine da objave ovo? razmislite... protekle skoro 2 dine, kolko je vesti izashlo o fallout3? mislim jes da su na pochetku rekli neshto da ga rade ko oblivion itd... (shto se i ocekuje za njih poshto rade sve igre sa tim endzinom... ) i sad ponavljaju i kazhu da ce biti kao i za xbox... sho im trebaju tolke pazue da objave vesti i pritom da drzhe ceo projekat u tajnosti, kao da ce da izbace neshto revolucionarno... mislim da nas vuku za nos, i kad izbace real fallout 3 koji nece imati veze sa oblivionom niti sa xbox`om vec sa fallout 1 i 2 samo ce se nasmejati i pljunuti nas u lice... :)) mada ovo su rechi jednog fallout ludaka :)) koji ima trunku nade:) ( )... Edited January 20, 2007 by M!!! Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 ti zapravo verujes da ce treci deo biti kao prethodnici? mnogo dobre cigarilose pushish, poshalji i nama malo :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Jedino shto su oni hteli kada su kupili FO licencu je fallout svet, pipboy i the chosen one, koga cesh btw 51231% moci da sretnesh u igri dok se shetash kroz fallout ameriku u Oblivion engine-u. Kome to nije jasno, stvarno pushi do jaja cigarilose :). p.s. I neka da malo G!-u i meni ^^ Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 jos ova IT industrija nije na dovoljnom velikom (zen) nivou da bi mogla da napravi dobar FO, no to ce se uskoro promeniti i napravice se sjajna nova FO odmah posle 3 nuklearnom, negde u prolece 2897 godine gospodnje... bez brige posle prvog nuklearnog svi cemo da se ozracimo i da svetlimo u mraku i opusteno da dozivimo tu 2897 u poluzivotu(halflife):) Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Znam da ima ove dosta nostalgichara koji obozavaju izometrisko izvodjenje.I ja sam jedan od njih,pa me zanima da li je neko od vas video grafiku za Desperadose 2? Po meni idelano,kako bi svaki savremeni rpg trebalo da izgleda-3d grafika sa savrshenim malim detaljima,bash onako kako to samo 2d crtez moze da pruzi. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 nisam probao desperadose 2... kakva je igra uopste... jel to nesto kao komandosi samo na divljem zapadu? danas bi bilo iluzorno zahtevati uopste 2d grafiku jer nema realne potrebe za tim... samo treba ocehkivati grafiku sa mnoshtvom sitnih detalja koji dobro ukomponovani dizu celokupnu igracku atmosferu na neverovatan nivo... aje ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Upravo je first-person look pravi i jedini način da se kompletno u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 yeap. da su pametni iskoristili bi mogucnosti dobre grafike da atmosferu fallouta naprave jos boljom. zardjale raspale kutije, cevi, ulichne svetiljke, hidranti...poluosvetljene ulice, ulichni shljam... mislim kad deus ex ima onako brutalnu atmosferu sa tako starim enginom, kako tek novi fallout moze da izgleda. samo kad bi programeri znali u srcu sta treba da rade... Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Upravo je first-person look pravi i jedini način da se kompletno u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Upravo je first-person look pravi i jedini način da se kompletno u Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Upravo je first-person look pravi i jedini način da se kompletno u Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 (edited) Evo zanimljiva sličica sa NMA kako bi trebao izgledati Fallout 3 :) Meni bi bio dobar i malo modifikovani FoT engine ali nema od toga ništa. Edited January 22, 2007 by Myst Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 bilo vec, a i pre godinu dana sam isto naleteo na ovaj skrin... realno, treba upucati bilo koga ko zeli da igra izgleda ovako, a da je pravi fallout fan... pre bi izabrao nishta nego ovo... ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 FEEEEED UUUSSS stranu na shalu, mnogo bi bilo bolje da su napravili igru sa postapokaliptichnim settingom, a da su fallout licencu ostavili da pochiva u miru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 pa da to pricam i ja, ne znam chemu im je trebala fo licenca nisu nikad pravili igru u slichnom okruzenju nisu nikad igru pravili sa slichnim sistemom i izvodjenjem nisu nikad pravili igru sa tim tipom rolpleja nisu nikad imali tako kritichne fanove zasto im je trebala fo licenca pitaj boga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Nemate vi pojma, videćete ovo kad izađe kako će da bude dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Nemate vi pojma, videćete ovo kad izađe kako će da bude dobro. za vas, oblivion fanove...naravno da ce da bude dobro... ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 za vas, oblivion fanove...naravno da ce da bude dobro... ( )... zar ne pishe u pravilniku da je zabranjenmo prozivati homoseksualce? btw mora da su za sitne pare nabavili licencu, ili planiraju neshto krupno sa FO MMO licenca sama po sebi za offline igranje nije neshto privlachna, jer je vecina FO fan baze sklona pirateriji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 zar ne pishe u pravilniku da je zabranjenmo prozivati homoseksualce? na ovom topiku ne vazhe pravila... kao i na svakom fo topiku koji se nalazi ovde... i svi oblivion fanovi neka se odalje sa ovog topika... lal:) ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 hoze nesto si pobrkao, mmo licencu i dalje ima interplay, dok je bethsoft dobio pravo "samo" za fallout 3. 4. i 5. :) isto ne verujem da ce fanovi piratovati fo3 ako bude onakav kakvog ga svi ocekujemo... u ostalom skoro sve igre se danas prvo torentuju da se isporba pa ako je ok onda se i kupe, sto je potpuno jasno s obzirom na kolicinu djubreta koja se izdaje... da su im igre kvalitetnije vise bi se i placale, ovako ako su sranjce probaju se i izbrisu :) mada opet moju tvrdnju opovrgava chinjenica da je fo2 igra najvishe downloadovana sa torenara u 2006. godini... lal vest sa nma.... "Number 1: Fallout 2 & Fallout 1 (A Game) Fallout 2 is a critically-acclaimed computer role-playing game published by Interplay in 1998. It was downloaded a whopping 1,165,564,987 time(s)! That is correct a game was the most popular torrent for 2006. It was downloaded more than 1 billion times! The bandwidth it consumed was a staggering 1,468,611,883 GB!" omg :D a ja se pitam sta sad kao svi zele nastavak fallouta :P ekskulirajte dudua, lozi masu bvzve =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 my bad g!!!, neshto sam loshe pojo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 "Number 1: Fallout 2 & Fallout 1 (A Game) Fallout 2 is a critically-acclaimed computer role-playing game published by Interplay in 1998. It was downloaded a whopping 1,165,564,987 time(s)! That is correct a game was the most popular torrent for 2006. It was downloaded more than 1 billion times! The bandwidth it consumed was a staggering 1,468,611,883 GB!" Eto ti odgovora za Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Beth. ne sme da pipne Fall, jer ce sto posto zasrati nesto. Neka zaposle ljude koji su radili na kecu i dvojci i chicha micha i gotova prica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts