Fukkatsu Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 ma puste prljave varvare nek trchkaraju sa machevima i gube se - popnesh se na uzvishicu, rasklopish bipod i napravish im ventilaciju snajperom Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 bastard sword ~ katana mozhe se koristiti i sa jednom i sa dve ruke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 ya right.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 (edited) @starbak mali karakteri koriste sa dve ruke, human i veci sa jednom :) pod uslovom da su sposobni (exotic weapon i slicno) @jose btw nije bas realno isto katana i bastard, katana krace dohvati, samim tim i karakter mora da se priblizi i manje su mu sanse da parira udarcu ... od cega je ovo slika? neki mod? Edited July 1, 2006 by Yevod Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 e vi frikovi nemojte da vam ja dodjem sa mojim likom sorcerom 40 lvl koji ima power armor i bozar(big metal thing) pa cete videti svog boga!!111 Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 to je veoma stara slika, koja predstavlja fake od fallout 3 ^^ voleo bih da ljudi ne prave takve slike, samo pale masu za dz Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 u stvari to je fallout 3 na kojem je radio black isle studios pre nego sto je ukinut i ugasen pre cini mi se nesto vise od 2 godine, a radjen je pod radnim nazivom van buren, to je bila prva verzija uvodnog screen-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 a da, ako se dobro secam jedno 70% igre bese gotovo kad ih ugasise. E G!!! kako napreduju sad ti momci, ako se dobro secam oni sad rade igru slicnu ko fallout u Troici or something ? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 @jose btw nije bas realno isto katana i bastard, katana krace dohvati, samim tim i karakter mora da se priblizi i manje su mu sanse da parira udarcu ... '=` znachi da je pojam sa leve strane jednak pojmu sa desne '~' znachi da je priblizhno isto katana je zakrivljena, drshka je duzha, drugachiji materijal, ne prave se u sitoj zemlji, blabla. mogu i ja da cepidlachim do sutra btw duzhina sechiva nije bitna pri pariranju. evropski majstori su koristili bodezhe u off-handu za pariranje udaraca - a katana je bitno laksha od bastarda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 a da, ako se dobro secam jedno 70% igre bese gotovo kad ih ugasise. E G!!! kako napreduju sad ti momci, ako se dobro secam oni sad rade igru slicnu ko fallout u Troici or something ? ← i troika se raspala posle ToEE i Vampira, svi su se razisli jer taj projekat koji su imali nije zadovoljio valjda neke od izdavaca i nisu hteli da im pruze finansije za to pa su se smorili i razisli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 e vi frikovi nemojte da vam ja dodjem sa mojim likom sorcerom 40 lvl koji ima power armor i bozar(big metal thing) pa cete videti svog boga!!111 ← no troo fan od rpg ever talks like that ;)) sem toga taunt ce da ga izbaci iz koloseka :) '=` znachi da je pojam sa leve strane jednak pojmu sa desne '~' znachi da je priblizhno isto katana je zakrivljena, drshka je duzha, drugachiji materijal, ne prave se u sitoj zemlji, blabla. mogu i ja da cepidlachim do sutra btw duzhina sechiva nije bitna pri pariranju. evropski majstori su koristili bodezhe u off-handu za pariranje udaraca - a katana je bitno laksha od bastarda.. ← i pride je savitljiva :) btw katana rulz all :) izvini :) nisam mislio u rl life, vec u nwn :) ima neka caka u enginu koja to resava :) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 (edited) dok mi ovde kukamo za trecim delom, chesi su se snashli.. » Click to show Spoiler - click again to hide... « edit: razocharao sam se shto medju njima nema nijedan sa kozhnom jaknom bez jednog rukava Edited July 7, 2006 by Jose Jimenez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 jebote kakvi carevi :)))) sa sve geck-om :))) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Jel probao neko onaj nesrećni Ground Zero? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 probao ja da ne biste morali i vi :) k.a.t.a.s.t.r.o.f.a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Ma probao sam i ja nego me sramota da ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 G!!! da li bi bio ljubazan da okacis linkove ovde od Fallout 2 modova koje zaista treba probati? Bas sam surfovao malo nalazio svasta, ali kontam bolje ti da das green light pre nego sto skinem bilo sta Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 iskren da budem ja sam samo probao Awaken mod ali samo probao nisam stigao da ga i odigram ali on je za FOT sve sto ti treba imas na http://www.vault-tec.eu/html/awaken/en_aw_dwnl.html , odigracu ga ovog leta :) a sto se tice fallouta probao sam Merc mod koji mozes naci na http://mods.moddb.com/5078/wasteland-merc-2/ i to je otprilike to sto se tice modova koji bi zaista zavredili paznju, ostali su ili previse sitni ili previse nezavrseni ili previse neozbiljni ili otkazani ili se radi na njima oko 2-3 godine :( zaista je zeznuto uraditi bilo sta za fallout, tj trazi previse vremena, i otilike 97% ljudi se smori ako ne na polovini onda vec pred kraj pa samo zbrzaju da bar nesto izbace od svog rada i onda to neretko ne lici ninasta... eto vidis i ovog naseg modelara odustao je posle nepuna 3-4 meseca nema ga vise ni da kaze zdravo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 nije mi sad jasno jel na kraju izlazi fo3 ili ne? negde sam prochitao da su momci nastavili sa radom Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 U sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 ^ Kako kome :P Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 da izadje fo3 onakav kako ga ja zamishljam... i da mozhe u mp`u da se igra... brate... odrekao bi se svake igrice... narednih 5 dina... pobacao bi sve cd`ove (sem orginala)... fo3!!! come plz! ( )... Quote "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 ^^ taj fazon koji crni NWN 2 to ce bude bulja igra kao prvi deo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Nemate vi pojma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts