G!!! Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 ja bih i jednu u drugu :) mega je ovaj pipboy sutra ponovo igram fallout :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Jer neko igra Hard Truck Apocalypse ? Znam da nije RPG, bar ne u potpunosti, ali moram da pomenem cisto zbog FA osecaja u igri. E sad zamislite da neko uradi MMO, ta postavka, sa mogucnostu da se mlatis sa likom na FPS osnovi. E to bi bio mtf MMO po mom misljenju. I da, ocu i ja jednu majcu. Nemam bicepse ali imam salo, taman ce da se popuni Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 extra extra extra, sign me in, i naravno hardkor... bodi majca:)) josh kad bi moglo dole da se ispishe kod one majce war, war never changes... "I am Migsha! I'm a fuel injected suicide machine! I am a rocker! I am a roller! I am an out of controller! I'm Migsha" bilo bi extra :) narafno za majce koje ja uzmem :D jebote koja smo sekta :D mada kontam da tje se ljudi istripovati, oni koji su pikali fo kad budu videli majce :D (nadam se da ima cica koje su igrale fo i kojima je ta igra ostala u lepom setjanju:) pa ono da me startuju na ulici kao odakle ti majca... oloololo serem :) ) ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 bos majica je extra ali ova vault... pa racimo... bice lose uradjeno i ako uzmemo bodi... mislim wtf i hate fucking bodi :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 e jebga nisi true, ne volim ni ja bodi ali ovo nece bidi bodi ovo ce biti vault suit :) btw moyda pipboy da bude manji a na ledja broj 13? a i ova zuta boja treba da bude malo tamnija chini mi se, mada kapiram ono je idejni predlog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 ja sam in za maje isto Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 ljudi aj da navuchemo zebru na fallout pa kad predje onda tje da nam odradi neku imba majcu ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 jeste, ono je bio idejni predlog koji sam sklopio nabrzaka jer mi nije uspela akcija da stavim kamikaze trait na prednju stranu :P evo josh nekih varijacija na temu plava verzija, mozhda bi trebalo josh malo tamnija nijansa varijante prednje strane prichao sam sa ortakom, mozhemo vezeno da dobijemo - poslace mi fotke vec uradjenih majica da vidite kako bi to ispalo. najvishe mrzim kad mi se ispere logo - sa vezenim majama nema tih problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 (edited) extra extra :))) bash su dobreee :) cali, srba, spule ... imba firepower ( )... Edited August 9, 2006 by M!!! Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 (edited) Uhh ako moze XXXL majce da napravi uzimao bih i ja. BTW sta mislite da napise na jednoj: "I'm here to chew bubblegum and kick ass and I'm all out of gum." :D :D :D P.S. War. War never changes... <-- tri tacke a ne jedna, greota da pogresno odstampa na majci Edited August 9, 2006 by [BMF]Psycho Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 da, tri tachkice obavezne... jebote ovde tje izgleda pasti neki mas prodakshn! :D dobra je ova za babl gam al ono... prveliko je :/ al ono tjemo vidimo:) ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 sem sto je, pop kulturalno gledano bubblegum vishe referenca za http://www.imdb.com/title/tt0096256/ mozhe da se podeli na 2 dela da "...and i'm all outta gum." ide na ledja =o) inache extra sto imash lika koi radi tu perfuzorsku stampu koja se ne skida...koliko kosta kada se radi jedna jedina majica ...front, ledja i rukavi? chisto me zanima imam neke ideje ;o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Moj glas za war, war never changes izvezenu maju, nista gore nego kad se posle tri pranja izlomi nalepnica, ma koliko kool slikica bila. A od svih calijevih ponuda definitivno najbolji logo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 The draft is white people sending black people to fight yellow people to protect the country they stole from red people. ~Gerome Gragni and James Rado, 1967 :))))) naleteh pa reko da postujem... nema veze sa majcom:) ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 (edited) P.S. War. War never changes... <-- tri tacke a ne jedna, greota da pogresno odstampa na majci hmm.. mogao bih da se zakunem da je "War... War never changes." Edited August 9, 2006 by Jose Jimenez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 e jebga nisi true, ne volim ni ja bodi ali ovo nece bidi bodi ovo ce biti vault suit :) btw moyda pipboy da bude manji a na ledja broj 13? a i ova zuta boja treba da bude malo tamnija chini mi se, mada kapiram ono je idejni predlog nishta od pipboy-a na majici pa napred je traka po sredi, traka oko vrata, trake na rukavima napred a chini mi se i dole a nazad 13 gde vi tu vidite pipboy-a? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 ma fallout boy je chisto radi tripa tu:) da ne izgleda kao neka jeftina modnoosakatjena majca :D j/k:)) ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 moze mali pip boj na grudima :) sto bi reklo i ja sam za :) sve sto se napravi po komad :) u razlicitim bojama ako bude bilo :) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 pa aj bodi pravimo kao shto je suit pipboy-a mozhesh i na normalnu majicu ne? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 (edited) oki ideja:) znachi trebaju mi dzins i plavo bele/zute patike? :) il radimo za celo telo... kao kombinezon... ( )... Edited August 9, 2006 by M!!! Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 samo gornji deo da radim josh i pantale bilo bi totalno gej Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 (edited) nishta od pipboy-a na majici pa napred je traka po sredi, traka oko vrata, trake na rukavima napred a chini mi se i dole a nazad 13 yep, ima i traka oko struka edit: evo i ja da stavim novi postapoc avatar dok ne nacrtam sam neshto superkul Edited August 9, 2006 by Jose Jimenez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 ne znam zasto bi smetao mali pipboy na grudima na suitu, mislim ovako ce delovati previse sektashki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Slusajte G-ja, ima covek iskustva ^^ Nego, ova ideja sa majcama je jako dobra, oce biti nesto od toga. Kojih brojeva ima? Gde da se daju novci? Ko je nadlezan? AAAA !!! Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 ne znam zasto bi smetao mali pipboy na grudima na suitu, mislim ovako ce delovati previse sektashki :) mozhe al jako mali i to na levoj sisi Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts