Jump to content

Fallout 3

MiGsa

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jer neko igra Hard Truck Apocalypse ? Znam da nije RPG, bar ne u potpunosti, ali moram da pomenem cisto zbog FA osecaja u igri. E sad zamislite da neko uradi MMO, ta postavka, sa mogucnostu da se mlatis sa likom na FPS osnovi. E to bi bio mtf MMO po mom misljenju.

I da, ocu i ja jednu majcu. Nemam bicepse ali imam salo, taman ce da se popuni [:o)]

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

extra extra extra, sign me in, i naravno hardkor... bodi majca:))

josh kad bi moglo dole da se ispishe kod one majce war, war never changes... "I am Migsha! I'm a fuel injected suicide machine! I am a rocker! I am a roller! I am an out of controller! I'm Migsha" [:D]

bilo bi extra :)

narafno za majce koje ja uzmem :D

jebote koja smo sekta :D

mada kontam da tje se ljudi istripovati, oni koji su pikali fo kad budu videli majce :D (nadam se da ima cica koje su igrale fo i kojima je ta igra ostala u lepom setjanju:) pa ono da me startuju na ulici kao odakle ti majca... oloololo serem :) )

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.

e jebga nisi true, ne volim ni ja bodi ali ovo nece bidi bodi ovo ce biti vault suit :) btw moyda pipboy da bude manji a na ledja broj 13? a i ova zuta boja treba da bude malo tamnija chini mi se, mada kapiram ono je idejni predlog

fallout_table.gif

jeste, ono je bio idejni predlog koji sam sklopio nabrzaka jer mi nije uspela akcija da stavim kamikaze trait na prednju stranu :P

evo josh nekih varijacija na temu

bosplava.jpg

plava verzija, mozhda bi trebalo josh malo tamnija nijansa

BOSLOGOI.jpg

varijante prednje strane

prichao sam sa ortakom, mozhemo vezeno da dobijemo - poslace mi fotke vec uradjenih majica da vidite kako bi to ispalo. najvishe mrzim kad mi se ispere logo - sa vezenim majama nema tih problema smile.gif

Uhh ako moze XXXL majce da napravi uzimao bih i ja. BTW sta mislite da napise na jednoj: "I'm here to chew bubblegum and kick ass and I'm all out of gum." :D :D :D

P.S. War. War never changes... <-- tri tacke a ne jedna, greota da pogresno odstampa na majci

Edited by [BMF]Psycho

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

sem sto je, pop kulturalno gledano bubblegum vishe referenca za http://www.imdb.com/title/tt0096256/ mozhe da se podeli na 2 dela da "...and i'm all outta gum." ide na ledja =o)

inache extra sto imash lika koi radi tu perfuzorsku stampu koja se ne skida...koliko kosta kada se radi jedna jedina majica ...front, ledja i rukavi? chisto me zanima imam neke ideje ;o)))

The draft is white people sending black people to fight yellow people to protect the country they stole from red people. ~Gerome Gragni and James Rado, 1967 :)))))

naleteh pa reko da postujem... nema veze sa majcom:)

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.

e jebga nisi true, ne volim ni ja bodi ali ovo nece bidi bodi ovo ce biti vault suit :) btw moyda pipboy da bude manji a na ledja broj 13? a i ova zuta boja treba da bude malo tamnija chini mi se, mada kapiram ono je idejni predlog

nishta od pipboy-a na majici

pa napred je traka po sredi, traka oko vrata, trake na rukavima napred a chini mi se i dole

a nazad 13

gde vi tu vidite pipboy-a?

neka osoba glupak hehe

moze mali pip boj na grudima :)

sto bi reklo i ja sam za :)

sve sto se napravi po komad :) u razlicitim bojama ako bude bilo :)

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein

nishta od pipboy-a na majici

pa napred je traka po sredi, traka oko vrata, trake na rukavima napred a chini mi se i dole

a nazad 13

yep, ima i traka oko struka

edit: evo i ja da stavim novi postapoc avatar dok ne nacrtam sam neshto superkul [:D]

Edited by Jose Jimenez